6 yabancı sınırıyla 5 yerli zorunluluğu arasında yazılış şekli haricinde bir fark var mı?
Printable View
6 yabancı sınırıyla 5 yerli zorunluluğu arasında yazılış şekli haricinde bir fark var mı?
Başlık ile içerik arasında gözle görülür bir tezat olduğu kesin. :)
İçerik aynı ama düşünce farkı var.TFF'de herkes 6 yabancı var ve bu Türk oyuncuların önünü kapıyor diye düşünüyor.Benim 5 yerli zorunluluğu dememin sebebi bunun tam tersi olması çünkü 6 yabancı oynatma sınırı yüzünden yerliler kendini geliştirmiyor.Çoğu takımda hangi 6 yabancının oynayacağı az çok belli zaten atıyorum forvette 3 ortasahada 2 defansta 1 yabancı şeklinde oynayan bir takımda defanstaki 3 tane yerli oyuncu nasıl olsa benim yerim garanti yerime yabancı gelmesi zor diye düşünüp üstüne koymuyor ama yinede 11de oynuyor.TFF bunun tam tersini düşünüyor.Demeye çalıştığım oydu.
Yıldırım Bey şirin gözükecek ya ondan böyle şeyler yapıyor. Kendisinin ne kadar yabancı sevdalısı olduğunu iyi biliriz.
Demirörenden herşeyi beklerim..Bu adamı TFFnin başına getirmeleri hata zaten..Oyuncakla oynar gibi oynuyo kurallarla..Yok 22 takımmış yok yabancıyı düşürecekmiş.Saçmalıktan öte bişey değil
Bu adamdan her şey beklenir. Konu y.d. olunca, 'yapamaz, edemez, olmaz' diye bir şey yoktur. :D