Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 36 arası toplam 36 sonuç

Konu: TFF 'sınırlı yabancı' kuralını kaldırıyor...

1. Default

6 yabancı sınırıyla 5 yerli zorunluluğu arasında yazılış şekli haricinde bir fark var mı?

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Başlık ile içerik arasında gözle görülür bir tezat olduğu kesin.

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    6 yabancı sınırıyla 5 yerli zorunluluğu arasında yazılış şekli haricinde bir fark var mı?
    İçerik aynı ama düşünce farkı var.TFF'de herkes 6 yabancı var ve bu Türk oyuncuların önünü kapıyor diye düşünüyor.Benim 5 yerli zorunluluğu dememin sebebi bunun tam tersi olması çünkü 6 yabancı oynatma sınırı yüzünden yerliler kendini geliştirmiyor.Çoğu takımda hangi 6 yabancının oynayacağı az çok belli zaten atıyorum forvette 3 ortasahada 2 defansta 1 yabancı şeklinde oynayan bir takımda defanstaki 3 tane yerli oyuncu nasıl olsa benim yerim garanti yerime yabancı gelmesi zor diye düşünüp üstüne koymuyor ama yinede 11de oynuyor.TFF bunun tam tersini düşünüyor.Demeye çalıştığım oydu.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Yıldırım Bey şirin gözükecek ya ondan böyle şeyler yapıyor. Kendisinin ne kadar yabancı sevdalısı olduğunu iyi biliriz.

Steam ID: fotosuki

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Demirörenden herşeyi beklerim..Bu adamı TFFnin başına getirmeleri hata zaten..Oyuncakla oynar gibi oynuyo kurallarla..Yok 22 takımmış yok yabancıyı düşürecekmiş.Saçmalıktan öte bişey değil

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Bu adamdan her şey beklenir. Konu y.d. olunca, 'yapamaz, edemez, olmaz' diye bir şey yoktur.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri