Fakat çok da yaşlı.Türk kaleci alınsın yedek olarak.
Ara transfer dediğin Gekas gibi olmalı, helal olsun kim yaptıysa bu transferi. Eğer seneye de bu takımda oynarsa gol kralı olacağını düşünüyorum ben. Akhisar ise seneye kümede kalmaktan ziyade bu futbolunu devam ettirirse ve eksik bölgelere kaliteli isimler alırsa ilk 5'i zorlayacaktır.
bi tarafta cumhurbaskaninin 2 takimi, diger tarafta basbakanin 2 takimi, obur yanda basbakan yardimcisinin 2 takimi[manisa da yolda, eli kulaginda]. hepsi gorevlerini layikiyla yapiyor. ne zaman ki iktidar degisir, iste o vakit 180 derece doner hersey. bu kadar da aleni olmaz ki, kimse farkinda degil mi cidden. kolay kolay dusmez bu takimlar kimse merak etmesin, hatta seneye hepsi ilk 5i zorlar ;)
Rize'ye devre arasında verilen desteği hepimiz gördük Aytaç abi :)
Erciyes son 10 sene içinde 2.lige falan düştü keza Ç.Rizespor'da öyle olsa dediğiniz gibi hiç düşmezler Avrupa'da en azından biri düzenli katılım gösterirdi.Belki haklısınız ama olayın iç yüzünü bilmediğimiz için işi başka tarafa çekmenin de manası yok.
Erciyes hakederek geldi kesinlikle. Rize ise haketmeyerek. PTT 1.lig maçlarını düzenli izleyen arkadaşlar varsa ne demek istediğimi kesinlikle anlayacaklardır.
Ayrıca 1461 Trabzon resmen harcandı. Ligin bariz en iyi takımıydı. Çıkmasın diye herşey yapıldı.
Çocukların emeğine yazık oldu.
@karabuklu kral
valla cektim gitti, ben oyle dusunuyorum. sen farkli dusunuyorsan bir sey diyemem. ic yuzu dis yuzu yok bunun. hersey apacik ortada bana gore. bulent arincin aciklamasi bile oldu fener ibbye yenilince, saibe dokundurmasi yapti bildigin. arkalarindaki destek cok acik. ben kayirildilar demiyorum yalniz, dikkat edin. destek olundu. tabi dogrudan degil, siyasilere yaranmak isteyen girisimci yatirimci tayfanin destegiyle. kayseriye rizeye manisaya ve nihayetinde kasimpasaya yapilan stadlar vesaire.
bu arada samsunu da unutmamak gerekir, spor bakanimizin gozbebegi. devre arasi iyi sarj ettiler takimi ama olmadi yine :)
Rize ve Erciyes'in kadroları diğer takımlara göre iyiydi ama ikinci yarı maçları başlamadan medyada şöyle bir algı oluştu. İki takımda direk çıkacak düşüncesi hakim oldu. Erciyes bence de hakkıyla çıktı buna katılıyorum. Bana göre 1461 ile ligin açık ara en kaliteli futbolunu oynadılar. Rize maçlarında hakem hataları dikkat çekti. Göztepe maçını hatırlıyorum bir hakem kararı ile rakibin gardı öyle düşürülemezdi.
neyse konudan uzaklasmayalim :)
durum dedigim gibi olsa da akhisara sempatim vardir, gelecek sezona iyi transferler yaparlar diye dusunuyorum. bu sene para biriktirdiler, seneye harcarlar herhalde :)
@TeNaciOUS MidFieLdeR
Akhisar oynadığı futbolu izleyenlerden biri olarak (DAVİDVİLLA ABİ) ile birlikte Gekas ilk geldiğinde "BUDUR BUDUR BUDUR" diye mesaj atmıştım.İlk yarı'da her şeyi yapıyorlardı GOL atıcak oyuncu "BRUNO" hepsini dışarı atıyordu topların.Gekas geldi topları ağlarla buluşmaya başladı akhisar'ın sezonun en iyi topunu oynayıp "FORVET" sıkıntısı var diye küme düşemekten son anda kurturdular görüntüsü ile bakıldı.Eğer Gekas ilk yarıda olsaydı Akhisar avrupa'yı bile zorlardı.
Siyaset bu sene karışmadı.Eğer karışsaydı.Belediye Küme Düşmezdi.
Bir Tane "SOL BEK" kesinlikle Lazım..
zaten kazandigi sempati oynadigi guzel futboldan dolayidir. kume dusmemeye oynayip da pozitif oynayan nadir takimlardan oldu. bir yilmaz vural takimlari bir de akhisar. boyle takimlar superlige lazim.
Akhisar kadroyu pek bozmadan Hamza hocayla da devam etsin seneye çok canlar yakar.
Zaten çoğu kişi "bunlar düşer" dediği dönemde bile ben gayet iyi oynadıklarını düşünüyordum. Gs ile Arena'da oynanan maçta çok zayıfmış gibi gözükmelerine ragmen maça harika başlamışlardı. Sonradan golu yiyince maçtan kopmuşlardı sonra Kayseri deplasmanında süper bir futbol oynamalarına rağmen son dakikada penaltı kazanıp beraberliği kurtarmışlardı. Anıl harika oynuyordu ama Bruno bir türlü bitiremiyordu pozisyonları, sonra Gekas geldi o sorun çözüldü. Anıl yerine de daha oturaklı, tecrubeli Bilal'in gelmesi de çorbanın tuzu oldu.
Transfer ile ilgili önce eldeki kadroyu tutmak gerektiğini düşünüyorum ben.
@davidvilla
oyuncuların tümüyle 2014'e kadar sözleşme yenilemişler abi.
Bruno transeri belli değil bir tek.3-4 takviye yapıcaklarmış.Hamza Hocayı tutucaklarmış.
Theofanis Gekas'ı ellerinde tutsunlar yeter.Transfere falan gerek yok.Zaten takım tek oyuncudan oluşuyor.Kalanlarının mücadele etmek dışında bir yetisi yok.
Akhisar iyi yönetilen bir klüp zaten. Bu ege bölgesinde Altınordu furyasıyla başlayan bir "Avrupalı" gibi düşünme sistemi geldi. Çok doğru işler yapmaya başladı bu bölgenin takımları. Yine nokta iş yapmışlar. Takım kimyası tam oturmuşken hem bozmamışlar hem de ekstra motivasyon yeni sözleşmelerle "biz sizinle buralara geldik sizinle devam edecegiz" mesajını vermişler. Beklentim yüksek Akhisar'dan, belediyenin ligdeki rolunu üstlenecek gibi gözüküyorlar.
Not: belki de buralarda fazla siyaset dönmüyor onun da etkisi olabilir.
1 yıl sonra konuyu hortlatalım. :D Mustafa Akçay'ı almışlar teknik direktörlüğe.
guzel bir secim, MRA icin de guzel bir kariyer firsati. trabzonda gereken sabir gosterilemezdi, zaten istifa etmek zorunda kaldi. ligde tutmayi basarir, avrupa icin oynatirsa da kaymagi olur.
Akhisar yonetimi cok dogru kararlar veriyor, helal olsun. Mustafa hoca akhisar icin cok uygun bir teknik direktör.
Diyecek bir sey yok hoca nokta transfer olmus. Akhisar cok onemli bir kulüp artık.
Akhisar'da demekki sadece Hamza hocanın kafası çalışmıyormuş. Yönetim de çok iyi ilerliyor. Mustafa hocayla ligde kalacaklardır rahat bir şekilde. Bu sene oyuncu olarakta iyi transferler bekliyorum ben Akigolardan.
Açıkcası ben Mustafa hocadan pek umutlu değilim. TS'deki durumunun sebebi Trabzon insanının yapısı ve kulübün beklentisi muhtemelen ama bana biraz overrated bir hoca gibi geliyor. Trabzon'un başına geçtikten bir süre sonra fikirlerimi yazmıştım. Çok fazla konuşuyor, sürekli konuşuyor ama yaptığı iş hiç de konuştuğu gibi değil. Umarım bu durum sadece Trabzonla alakalıdır. Akhisar büyük bir kesimin sempatisini kazandı yaptıklarıyla şu aşamada küme düşmelerini istemem.
mustafa hoca trabzona 2 gomlek buyuk gelmisti baskiyi kaldiramadi , potansiyelli bi hoca gibi goruyorum , hayirli olsun akhisara dogru hamle.
Mustafa Hoca bence başarılı olcaktır Akhisar Belediyespor'da. Küçük, kendi yağında kavrulan, baskı olmayan, rahat çalışabileceği bir takım Akhisar Belediyespor. Mücadele ettikleri ligler, rakipler ve zihniyetler farklı olsa da Tavşanlı Linyitspor'la yaşadığı -bence- destansı bir başarı örneği var ortada. 1461 Trabzon'da da başarılıydı. Geçmişteki Sivasspor-Bülent Uygun durumu yaşanabilir ve yaşanır umarım.
Akhisar en doğru hamleyi yaptı, sıradan ve her takımı dolaşan antrenörden ziyade, hedefleri olan kaliteli bir antrenör ile anlaştı. Transferden ziyade, bütün beklentim oyunculardan alacağı verim. Bakalım hamza hocadan sonra oyuncularda nasıl bir gelişim olacak.
Çağlar Birinci Akhisar’da
http://fotocdncube.fanatik.com.tr/ne...g?v=2014-07-17
Hazırlıklarını Erzurum'da sürdüren Akhisar Belediyespor, transferde uzun süren sessizliğini bozdu. Ege temsilcisi, Galatasaray'ın eski futbolcusu Çağlar Birinci'yi kadrosuna kattı.
Yeşil-Siyahlılar, Elazığspor’dan Çağlar Birinci ve Pazarspor’dan Muhammed Burak Taşdemir’le 2’şer yıllık sözleşme imzaladı. İki futbolcunun da bugün Erzurum kampına katılıp takımla birlikte çalışmalara başlayacakları bildirildi.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Akhisar’da sıkıntı var!
Sezon öncesi 3-4 transfer yapıp, iyi bir takımla lige başlamayı hedefleyen Akhisar Belediyespor'da hesaplar şaştı.
Kaptan Emrah’ın takımdan ayrılması, Çağdaş’la anlaşma sağlanmaması, Sertan’ın Gaziantep Belediye’ye, Serkan Yalçın’ın Bolu’ya gitmesinden sonra Evren, Emin, Sesar ve Erkan’la yolların ayrılmasıyla kadro 16’ya inerken takviye sayısı da arttı. Lige 25-26 kişilik bir kadrdoya başlamayı planlayan Akhisar’ın mevcut koşullarda 8-9 transfer yapacağı bildirildi.
Bence Akhisar'ın en büyük kozu teknik direktörü gitti, bu sene işleri hiç kolay değil. Düşebilecek takımlar arasındalar bence.
MRA bu takımı küme düşürür
Akhisar'ın 3 yıldır beraber oynayan bir defans dörtlüsü vardı onu dağıtmış gelir gelmez MRA. Yazık olacak Akhisar'a bu sene