1 ile 30 arası toplam 84 sonuç

Konu: Akhisar Belediyespor Transfer Haberleri | Custódio, Kadir Keleş, Ricardo Vaz Tê

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    bi tarafta cumhurbaskaninin 2 takimi, diger tarafta basbakanin 2 takimi, obur yanda basbakan yardimcisinin 2 takimi[manisa da yolda, eli kulaginda]. hepsi gorevlerini layikiyla yapiyor. ne zaman ki iktidar degisir, iste o vakit 180 derece doner hersey. bu kadar da aleni olmaz ki, kimse farkinda degil mi cidden. kolay kolay dusmez bu takimlar kimse merak etmesin, hatta seneye hepsi ilk 5i zorlar
    Erciyes son 10 sene içinde 2.lige falan düştü keza Ç.Rizespor'da öyle olsa dediğiniz gibi hiç düşmezler Avrupa'da en azından biri düzenli katılım gösterirdi.Belki haklısınız ama olayın iç yüzünü bilmediğimiz için işi başka tarafa çekmenin de manası yok.

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Erciyes son 10 sene içinde 2.lige falan düştü keza Ç.Rizespor'da öyle olsa dediğiniz gibi hiç düşmezler Avrupa'da en azından biri düzenli katılım gösterirdi.Belki haklısınız ama olayın iç yüzünü bilmediğimiz için işi başka tarafa çekmenin de manası yok.
    Erciyes hakederek geldi kesinlikle. Rize ise haketmeyerek. PTT 1.lig maçlarını düzenli izleyen arkadaşlar varsa ne demek istediğimi kesinlikle anlayacaklardır.

Ayrıca 1461 Trabzon resmen harcandı. Ligin bariz en iyi takımıydı. Çıkmasın diye herşey yapıldı.
    Çocukların emeğine yazık oldu.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Rize ve Erciyes'in kadroları diğer takımlara göre iyiydi ama ikinci yarı maçları başlamadan medyada şöyle bir algı oluştu. İki takımda direk çıkacak düşüncesi hakim oldu. Erciyes bence de hakkıyla çıktı buna katılıyorum. Bana göre 1461 ile ligin açık ara en kaliteli futbolunu oynadılar. Rize maçlarında hakem hataları dikkat çekti. Göztepe maçını hatırlıyorum bir hakem kararı ile rakibin gardı öyle düşürülemezdi.

Mesaj Yetkileri