+oyuncu güçleri olmasın artık veritabanında gizli bir yerde olsun biz görmeyelim aksi halde adamın güçlerine bakıp almak çok saçma scout gönderip alabiliriz onun yerine ya da youtube'dan videolarını izleriz :) hiç olmadı geçen istatistiklerine bakarız.
+manager maaşları bi işe yaramıyor örneğin ben 0 euro ya çalışıyorum. bunun yerine aldığımız maaş ile kendimize bir ekip kurabiliriz. atıyorum kendi maaşımızdan ayırdığımız para ile fizyoterapist- scout-coach-asistan menejer(ingilizcesini yazamadım :P) alalım böylece aldığımız paranın bir kıymeti olur.
+bir de oyuncu ile konuşmalarımızda yapıcı diyaloglar bulunsun bir zahmet ben büyük takıma gideceğim diyen adama ne desem sövüp kapıyı çarpıp çıkıyor.
+bir de şu saçmalığa değinmezsem olmaz atıyorum eskişehir i çalıştırıyorsunuz bir oyuncuya 1m bonservis verdiniz gelmedi haliyle yükselttiniz 1.5 m€ ya kabul etti adamın değeri 500 bin€ olsun. kontrat sayfası da açılmamış olsun. ama bu abimiz 2 gün sonra mersin i.y. ile anlaşmasın hemde ederi kadar anlaşıyorlar deli oluyorum arkadaş. kuş kadar paraya eyvallah diyor. diaby i alırken başıma gelmişti. roma'nın başındaydım 6m idi değeri 8 falan vermiştim kulüp kabul etmemişti. daha sonra 6m€ ya kıytırık bir takımla anlaşmıştı.
ha bunların hiçbiri olmayacak ama zevkle oynayacağız :)
+ekleme yapayım top direklere çarpıp taca falan çıkıyor el insaf. shoot on target kısmı yüksek olan takım yüzde 90 yensin bir zahmet ayrıca.