1 ile 30 arası toplam 270 sonuç

Konu: FM 2011'den Beklentileriniz

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Şu Final maçlarına sinir oluyorum maç bittiği an adamlar soyunma odasına gidiyor.. Gitme kardeşim sahada bir tur at sevincini yaşa. Yenildiysende çök otur sahada kal ağla zırla.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Şu Final maçlarına sinir oluyorum maç bittiği an adamlar soyunma odasına gidiyor.. Gitme kardeşim sahada bir tur at sevincini yaşa. Yenildiysende çök otur sahada kal ağla zırla.
    Eralp'e katılıyorum yahu ben ne emekler harcayıp şampiyonlar ligini alıyorum hop bütün adamlar koşarak içeri giriyor u nasıl iş yahu.

Nesil
    2006

Taraftarların biraz daha önemi artması. Tribünde öyle oturuyorlar veya arada bir omuz omuza veriyorlar. Ses kalitesinin artması gerek.

Sözleşmelere opsiyon hakkı verilmeli.

Daha gerçekçi skorlar gerekiyor. Bazı liglerde inanılmaz sonuçlar elde ediliyor, milli takımlar içinde geçerli.

Birde büyük kulüpler teknik adam yolladıkları zaman, kaliteli teknik adamlar alması gerekiyor. İsmi duyulmamış kişiler ile sözleşme imzalıyorlar.

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Katılıyorum. Kutlama töreni izlememiz gerek.

Mesaj Yetkileri