Hollanda karşısına nasıl bir on bir ile çıkarız sizce arkadaşlar ?
Printable View
Hollanda karşısına nasıl bir on bir ile çıkarız sizce arkadaşlar ?
Haha :D Topla oynamada %72-28 öndeyiz ama skor 0-2 :)
Maçı falan alamayız. 2-0 biter.
Mevlut nedir abi ya! Bir spiker her yönden mi itici olur?
Hakemler skandal ya oyunu direkt etkiliyorlar. Son pozisyon ofsayt değildi.
Ya Sercan hiçbir şey yapamıyor, onu çıkarmıyor da Selçuk'u çıkarıyor.
Tunay ne kaçırdı be :D
Kaçan pozisyona bak , Allah'ım kafayı yiyeceğim.
Bu spikeri çok aramışLar mı merak ediyorum. Yahu bizim herşeyimiz mi ofsayt oLur yahu. Takım ofsayt, oyun ofsayt, spiker biLe ofsayt..
Gürcan Bilgiç'in Süper Kupa maçında dediği gibi ısınamamış olabilir Mert.
Cenk'i saymıyorum, kendi takımında bile tartışılıyor, ancak sakatlıktan dönen bir Onur Kıvrak var, Sinan Bolat var, bu isimlerden önce Fenerbahçe'nin kendi takımında bile forma şansı bulamayan yedek kalecisini denemek ilginç bir tercih. Yine de saygı duymak lazım.
Ulusa seslenise dondu mac anlatimi
Ben Hollanda'dan, Fransa'dan, İngiltere'den çekinmiyorum da böyle Avusturya, Moldova, Kazakistan gibi sıradan takımlardan çekiniyorum. Bizim oyuncularımız değişse de zihniyet değişmiyor. Nasıl ki Brezilya'da, İngiltere'de, İtalya'da kim oynarsa oynasın zihniyet değişmiyor, bizde de öyle. Hazırlık maçlarını önemsemeyeceksek niye oynuyoruz? Sorun koşmaksa antrenmanda koşarlar, sırf maç yapmış olmak ise takım kendi arasında maç yapar.
Olacak iş mi şu :) Komik.
Edit : Ne anlatıyor bu spiker? :)
at yarışı anlatıyor şuan o geçti bu geçti ne bu sokaktanmı bulmuşlar bu adamı
Ulan spikere bak komedi:n:
Bu adam boks maçlarına anlatan eleman değil mi?Çok geveze yahu.
Ahaha 4 kişi aynı anda sahaya atladı :D
Spiker de coştu :D
Bukadar buyutmemek gerek nasil bir laftir :D
Stand-up gösterisi gibi yahu :D:D
Hangi zihniyet zaten Ligin başLamasına 3 maç kaLa özeL miLLi maç koyar ki zaten.
Bu televizyon niye göstermedi adamları ya gıcık oldum.
Alllah askina birisi anlamissa söylesin. Bizim oyun planimiz nedir? Sagdan mi atak yapacaz, orta alani derinden mi gececegiz. Topu sola atim iceri orta mi acmak istiyoruz. Arkadan savunma arasina oyuncu mu kacirmak istiyoruz. Nedir ya nedir? Böyle takim olmaz olsun. Yillardir bi oyun plani gelistiremedik. Tum bu macta ne yapmaya calistigimizi ben anlayamadim, kimse anlayamadi. Oyuncular bile anlayamiyorlar ne oynadiklarini. Sorun burda, kim kim oynuyor degil. Sorun ne ve nasil oynayacagimizdir bence. Sahada ne yapmak istiyoruz kazanmak icin? Kazanmak icin nasil oynayacagiz? Daha bu sorulara cevap bulamadikca biz biryerlere gelemeyiz.
Bir hoca su takima bir oyun felsefesi getirsin ya. Desin ki bu takim hizli atak futbolu oynayacak, 0 a inip yerden orta arayacak misal. ve böyle oynayalim, yenilirsek saglik olsun diyelim. Ama simdi oynamiyoruz ve yeniliyoruz. Ne diyelim. Rezalet diyorum ben. Yillardir bu durumdayiz.
Beyler futbolizm ve ucankusu kacirmiyalim mactan sonra okadar dedi spiker :D
Maçın adamı 16 güvenLik görevLisini geçerek soLo yapan taraftar oLdu.
Abdullah Avcı sistem hocası. Uzun vadede yapmak istedikleri vardır haklı olarak ama kısa vadede beklentileri karşılayamazsa işi çok zor valla.
Ahahah :n: Kameraya saldırıyor bizimkiler :D Tam swf lik görüntüydü :D
osman tamburacı bombalıyor hiç sevmem bu adamı
avusturyalilar ekrana vermiyor bizimkiler olsa yakin cekim yaparlardi :)