Buyrun savaş çığırtkanları; savaş, işte budur!
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.n...32131289_n.jpg
Printable View
Buyrun savaş çığırtkanları; savaş, işte budur!
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.n...32131289_n.jpg
Savaş kadar dünyada kötü birşey var mı acaba.
Bu sorunun tez şekilde çözülmesi ve Suriye iç işlerinden elimizi çekmemiz gerekiyor
Kendi içimizde yeterince kayıp veriyoruz bir de Suriye ile çatışmak ciddi anlamda sadece ve sadece bizlere yani halka çok büyük zararlar verir hem ekonomik hem de verdiğimiz can kayıpları olarak ki bedelini koymak mümkün değil.
Umarım böyle bir savaş olmaz...
Her seferinde istikrarı dilinden düşürmeyen başbakan umarım böyle bir gaflete düşmez halkını ateşe atmaz.
Savaşı çocuk oyuncağı gibi görmek bizim milletin de en büyük hatası, inşallah hatamızla yüzleşmeyiz
"Harp zorunlu ve kaçınılmaz olmalıdır. Milletin hayatı tehlikeyle karşı karşıya kalmadıkça harp bir cinayettir."
-Kemal Atatürk
ne kadar ani duygularla hareket eden bi milletiz yav anında savaş naraları atılmaya başlanmış savaş son çaredir ama bizimkilerin bi şekilde sınır güvenligini ele alması lazım Çünkü iş artık bizim topraklarımıza kadar sıçardı bu arada israil-filistin,rusya-gürcistan ,bizim şu meşhur gemi olaylarında sesi çıkmayan dünya devletlerinin misillemenin ardından hepsinin bi agızla sizin arkandayız mesajları çok manidar bizimkiler biraz düşünmeli bu konuyu
Suriye Enformasyon Bakanı: Akçakale'ye düşen top mermileriyle ilgili soruşturma başlattık
Olay kapandı gibi.Bizim hükümet savaş istemiyorsa pek olay çıkmaz
allah sonumuzu hayır etsin..
Milleti oyuna getirmeye çalışıyorlar. yazık. Allah sonumuzu hayır etsin.
Yurtta sulh cihanda sulh
Yurtta sulh cihanda sulh olana kadar savaş
Twitter'daki bebeler savaşa hazırlarmış.Savaşın ne anlama geldiğini bilmeyen bu şahıslara söyleyecek söz bulamıyorum yahu.
Facebook ve twitter'daki ergen atarlanmalarına ben de anlam veremedim. Age of Empires sandılar galiba. Seferberlik ilan edilince saklanacak delik arayan ilk insanlar olurlar.
Bir de bu çıktı.
http://www.bbc.co.uk/turkce/haberler...a_ocalan.shtml
Zaten ne çekiyorsa bu ülke beyni gazla çalışanlar, gazla düşünenler yüzünden çekiyor.
http://haber.mynet.com/suriyeden-ilk...-654723-dunya/
Adamlar olaya sakin yaklaşıyor Allah'tan.Savaş falan çıkmaz,hem bu misilleme ilk değilmiş bu işi bürokrasi ile çözebilirler.Zaten NATO'da Suriye'ye gözdağı verdi anlaşılan.
Adamlar sakin yaklaşmak zorunda bence. Türkiye ile savaşı göze alamazlar şu içinde bulundukları durumda. Ama bizim taraf ve onları Suriye'ye sürükleyenler, Suriye'ye girmemiz için kaşıyacaktır daha da. Toplumda "savaşılmalı" gibi bir algı oluşturulacaktır yarın sabahtan itibaren.
Madem Suriye'ye savaş açabiliyordun neden Mavi Marmara olayından sonra İsrail'ede savaş açamadın!!!!! Onlar bizim memleketimizin insanı değil miydi ? Hesap ver Ey Başbakan !!
Suriyeyi vurup kırmak isteyenler allah kitaptan şehitlikten bahsetmesinler zannımca gitsinler islam teolojisinde şehitliğe nasıl ulaşılır araştırsınlar kusura bakmayında bu savaşta saf tutmuyorum ben ne suriye ne türkiye.
savaşalım diyenlere sesleniyorum...klavye'den yazmak kolay...o savaş meydanlarında bir tane kopmuş bacak veya kopmuş kol görsünler...hepsi geri kaçar...Savaşı cok basit bir şey zannediyorlar herhalde..
Nato Suriyeyi uyardı, Rusya da Nato yu.
Kimsenin maşası olmamız lazım Nato için bir anda çok değerli oluverdik.
Hergün o kadar şehit veriyoruz Natonun umru değil, ama Suriye olunca hemen ver gazı.
Kimsenin dolmuşuna gelmeye gerek yok olan bize ve Suriye halkına olur.
Suriye pkkya desteğini çok artırır savaş sadece antep urfa ve üslerin olduğu yerleri değil metropolleri de çok etkiler pkk altyapısı ile çok fazla bombalı saldırı olur.Allah korusun.
Suriye'nin kendi iç işlerine karışmamamız muhaliflere destek ve sığınma hakkı vermememiz gerekiyor.
Ama bundan vazgeçecek gibi değiller.
Bir ülke pkkya sığınma silah vs desteği verdi mi etmediğimiz hakareti bırakmayan biz şimdi aynısını yapıyoruz.
Yavaş gel arkadaşım kendinize gelin,savaş yüzyıllardır olan birşey iyi durumda olan,sürekli yükselen bir ülke savaşlarlar,iç karışıklıklarla durdurulabilir.
Onların şuanda yaptıklarıda bu,Anadolu Selçuklu zamanında haçlılarla savaştık Osmanlı olarak haçlılarla savaştık Balkanlarda haçlılarla savaştık Kurtuluş savaşında haçlılarla savaştık !
Bi kendinize gelin kör olmayın okuyun ! Savaş her zaman olağan bir durumdur her ülke kendi çıkarına göre mücadele veriyor Türk-Müslüman karşıtlığı Anadoluya girdiğimizden beri var yeni birşey değil bunlar Suriye,Irak,İran gibi 1.Dünya savaşı sırasında ingiliz-fransız egemenliğine girmiş halen onların istediği yöneticiler tarafından yönetilen ülke konumundalar son yıllarda bu ülkelere abd-israil-almanya gibi devletlerde katıldı.
Orada Müslüman kardeşlerimizi katlediyorlar bizim TÜRK MÜSLÜMAN !!!!! arkadaşlarımız çıkmış burda Suriyeye hiç karışmayacaktır diyor siz nasıl insansız nasıl bir Allah korkusundan yoksunluktur bu ! Kardeşlerimize siz sahip çıkmayabilirsiniz biz çıkıyoruz iyikide Suriyeye girdik siz merak etmeyin biz savaş olursa gideriz siz evinizden oturup hükümeti eleştirmeye devam edin !
Yazım sadece sana değil bu zihniyette olan herkese.
Esadıma dokunma mitingleri varmış taksim ve alsancakta
Olay Esad a dokunmamak değil savasmamak.
Bir düşünsenize aynısını bize yaptıklarını ...
Böyle bir anlaşma olduğu düşünülebilir. Irak tezkeresinde de bu durum vurgulanmıştı. Ama burada amaç Esad'ı devirmek. Irak'ta Saddam devrilince nasıl bir yapı oluştuğu malum. Saddam'ı ya da Esad'ı savunduğum sanılmasın. Sadece senaryolardan, özellikle PKK konusundaki senaryolardan bahsetmek istiyorum. Irak'ın kuzeyinde nasıl bir yönetim oluştuğu ortada. Irak'ın kuzeyinin hemen batısında da benzer bir oluşum hazırlıkları vardı. Irak bataklığına saplanan ABD, Esad'ı Türkiye eliyle devirerek Irak savaşı nedeniyle içeriden aldığı olumsuz tepkileri tekrar üzerine çekmek istemiyor. Türkiye girecek, Türkiye savaşacak, Türkiye devirecek Esad'ı. Esad sonrası Suriye'de nasıl bir yönetim oluşacak? Az çok tahmin ediyorum. PKK açısından Suriye'nin kuzeyinde kurulacakyönetim ikinci sacayağı olacak. Fırsat kolladıklarını düşünüyorum Esad'a saldırmak için. Kuzey Irak, Kuzey Suriye ve Güneydoğu Türkiye. Kaldı sadece İran.
Yapılan mitingler, gösteriler ancak bu kadar sığ yorumlanabilirdi.
arkadas cok merakliysa tasi taragi toplayip el kaide ya da hizbullaha katilabilir. kimse onu burda zorla tutmuyor. misaki milli sinirlarini esas almis ataturk cocuklariyiz biz. rengimi ifade etmekten hic bir rahatsizlik duymam. senin musluman kardeslerinin irakta ya da suriyede ne tur katliamlara ne tur vahsetlere sebep oldugunu her gun izliyoruz. ustelik bunlar din kardesleri, sebep ne? mezhep. hacli, ingiliz, italyan goremiyorum ben. bunlar insanlik disi, sen de bunlara ortak olmak istiyorsan burda bir sorun var demektir.