1 ile 30 arası toplam 152 sonuç

Konu: Suriye ile savaş kapıda

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Adamlar sakin yaklaşmak zorunda bence. Türkiye ile savaşı göze alamazlar şu içinde bulundukları durumda. Ama bizim taraf ve onları Suriye'ye sürükleyenler, Suriye'ye girmemiz için kaşıyacaktır daha da. Toplumda "savaşılmalı" gibi bir algı oluşturulacaktır yarın sabahtan itibaren.
    Anlamıyorum.Aynı bölgede savaşmamız gerekir diye düşünebileceğimiz farklı bir yapılanma varken neden Suriye ? Fikir öğrenmek için soruyorum, neden Suriye yahu ? Gücün varsa pkk operasyonu yap adam gibi.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by futureless View Post
    Anlamıyorum.Aynı bölgede savaşmamız gerekir diye düşünebileceğimiz farklı bir yapılanma varken neden Suriye ? Fikir öğrenmek için soruyorum, neden Suriye yahu ? Gücün varsa pkk operasyonu yap adam gibi.
    Suriye'ye girmemiz için kim zorluyorsa hükümetimizi, PKK'ya adam gibi operasyon yapılmasına engel olanlar da onlar. Stratejik ortağız
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Suriye'ye girmemiz için kim zorluyorsa hükümetimizi, PKK'ya adam gibi operasyon yapılmasına engel olanlar da onlar. Stratejik ortağız
    Aman ne ortaklık yahu Öyle ortaklık batsın. Tamam biliyorum bu söylediğini abi, aklıma şöyle bir şey de gelmiyor değil , biz piyonluk edip Suriye'ye girince pkkya da müdehale etmemize ses etmeyecekler gibi bir anlaşma yaparlar falan. Beklerim yani.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Mesaj Yetkileri