adamlar nerden bilicek en büyük ün ne anlama geldiğini :D gaza gelmesinler şimdi :D
Printable View
Arka kapıdan kaçmışlar :)
Evet polisimiz yine çok güzel bir iş başardı. Taraftarın amacı orada taşkınlık çıkarmak değildi sadece Manchester United ile olan maçlarımızda yaptığımız psikolojik baskıyı , gürültüyü tekrar yaşatmaktı amaçları. Oraya giden insanların emeklerine yazık.
Maçta çıkar acısı :)
Manu'nun kadrosu çok küçümseniyor. Fatih Terim'de basın toplantısında belirtmiş kupadaki Chelsea maçında genç oyuncular Chelsea'nin aslarını resmen ellerinden kaçırdılar. Diğer taraftan Braga'da kadro seçiminden dolayı ortalığı bulandıracak açıklamalarda bulunmuş. Manu'yu gaza getirip hırslandırmak istemiş olsalar gerek. Galatasaray'ın ilk 15 dakikada bir gol bulması çok önemli bu maçta umarım istediği sonucu alır temsilcimiz. Ama kolay olmayacaktır asla çantada keklik değil.
Böyle olması hiç iyi olmuyor.Şimdi yensek adamları paf takımını yendiniz muhabetti,yenilsek paf takımına yenildiniz(chicarito,welbeck falan nasıl paf sa bizim lige büyüklere koy deli gibi oynar).Neyse Fatih Terim'in dediği gibi biz 3 puanımızı alalım da sonra kim ne diyorsa desin.
O gençler Manchester alt yapısına girdiyse bir şey vardır aralarından Şampiyonlar Ligi kadrosuna seçildiyse gençlerinde iyileridir. Ve kendilerini göstermek için oynayacaklar bence daha tehlikeli.
ısterse manu z takımı olsun tarih skorları yazar
Manchester'in yedek takımı gelmiş olabilir bunun bu kadar büyük mesele yapılması hoş değil, kimse skora göre 'bu takımı yenersiniz anca' veya 'bu takımı mı yenemediniz' diyemez. Alex Ferguson, Fenerbahçe'ye 3-0 yenildikleri maçtan sonra bu gençleri iyi izleyin, ileride büyük oyuncular olacaklar demişti o gün getirdiği kadro için. Nitekim o kadroda, C.Ronaldo, Pique, Wes Brown, Fletcher, O'Shea gibi oyuncular vardı. O zamanlar bana o kadro gerçekten zayıf geliyordu, ancak şimdi düşünüyorum da o kadroya rağmen bile başarıydı maçın 3-0 kazanılması. Galatasaray'ın karşısına gelecek olan kadroda da benzer durum söz konusu, hatta bence o zamanki yedek Manu'ya göre daha güçlüler. Yine iki çok önemli kanat oyuncusu ve bir önemli forvet var. Bazı kesimin laf ettiği yedek Manu'nun hücum hattı ; Valencia, Young, Chicharito olur sanırım.
Fenerbahçe de zamanında 3-0 yendi, yedek takım o muhabbeti pek dönmüyor, tarih 3-0 diye yazıyor, ha hala yedek takım diyenler varsa o maç için, elbet bu maç için de diyenler olacaktır ama bu o maçın sonucunu değiştirmiyor, Galatasaray yenerse bu da tarihe galibiyet olacak geçecek, as ya da yedek takım değil.
Alex Ferguson: ''Futbolcularımız dünyanın çeşitli yerlerinde oynadılar, tecrübeliler, yarın için de en güzelini ortaya koyacaklarına inanıyorum. Oyunun içindeyiz ve kazanmak için sahaya çıkacağız''
Alex Ferguson: ''Onların da pişmesi, alışması gerekiyor. Bu kadar büyük kalabalığın önüne çıkmanın, genç oyuncular için çok büyük tecrübe olacağına inanıyorum. Genç oyuncularımıza şans tanımayı amaçlıyoruz. Toplum ve medya tarafından tanınmaları açısından onlar için bir şans olduğunu düşünüyorum''
Alex Ferguson: ''Türk seyircisinin fanatizmine, 1993 yılından bu yana çeşitli gelişlerimizde alıştık zaten. Bizim için aslında Türk seyircisinin içtenliği, coşku ve fanatizmi ayrıca güzel''
Darren Fletcher: ''Çok zorlu bir maç olacağına inanıyorum. Galatasaray'a karşı daha önce hiç maça çıkmadım. Daha önce Bursaspor ile karşılaşmıştık. Türk seyircisinin gerçekten müthiş atmosfer yarattığına inanıyorum. Yarın elimden gelen en iyi performansı göstereceğime inanıyorum''
Galatasaray önce bir çıksın kazansın, yedekdi veya değildi sonra konuşulur. Önemli olan kazanmasıdır.
Erman Toroğlu'nun Havalimanındaki taraftarlara ağır hakaret ettiği söyleniyor.
Doğru mu ?
Ettiyse her zamanki gibi de karşılığını alır küfür yemeyi çok seven bir yorumcu zaten Erman Toroğlu o yüzden burada konuşmaya bile gerek duymuyorum ben onu :)
At Old Trafford a fortnight earlier we’d drawn 3-3 in the first leg after leading 2-0. That result gave everybody connected with Galatasaray the belief that they could finish the job in Turkey and I remember their manager, Reiner Hollmann, warned us that their fans would be “waiting for you” at the airport.
He wasn’t wrong! When we landed there were hundreds of fans at the airport, singing and chanting, some of them right in our faces. There was a sign that said “Welcome to Hell”. Others said “This is the end” and “You shall die”. It wasn’t the nicest welcome we’d ever had.
Adamlar dejavu yaşıyorlardır sanırım :) paste ettiğim 2 paragraftaki 93 anısı çok hoş :D
[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=1E-JapzsqGc&feature=share"]Lewis Young[/YOUTUBE]
Ashley Young tamam :D
İyi de yenince gerçekten de yedekleriyle oynayan,Ferguson kendisi söylüyor, Manchester'ı yenicektir Galatasaray yenilince de yedeklerine yenilmiş olacak.Aynı şey Fenerbahçe içinde geçerli,biz de yedeklerini yenmiştik.
Büyük bi şanssızlık veya kötü oyun olmazsas galatasaray galip gelicektir. ManU as 6-7 oyuncusundan yoksun gelmiş. Kura şansı burda devreye giriyor 3 ve 4. maçlar ManU ile olsa şansı kalmazdı ama şimdi bi ümit var.
Bu Maçı Biz Kazanacağız Ancak Yapacağımız Tek Şey Takım Savunmamızı Yapmaktan Geçiyor Dany Ve Semih ikilisi stoper mevkisinde oynayacak olursa javier fernandez ve welbeck e göz açtırmamaları lazım bek oyuncularımız kim olursa olsun İster Riera-Eboue Çıkalım İster Hakan-Eboue Çıkalım Valencia Ve Ashley Young u Durdurmamız Gerekiyor 1. Maçta Hakan Balta Valencia Karşısında Döküldü Gene İlk Maçta Melo Selçuk İnan Orta Sahası Hiç İşlememişti Nedeni o Maçta Melonun Sürekli Topdan Bir Adım Geride Kalmasından Kaynaklı Ancak Bu Maçta Yekta'ya Ve Selçuğa Çok Çok İş Düşecek Kanatlarımız İse Amrabat ve Hamite Vermemiz Gerekiyor Emre Çolak Bu Maçların Adamı Olamaz Forvet Hattımız İse Bana Göre Burak Yılmaz Ve Umut Buluttan Oluşmalı Çünkü Selçuğun Forvet Oyuncularına Vereceği Servislerinde Savunmanın Arasından Kaleci İle Karşı Karşıya Kalarak Pozisyon Bulabilirler
Diyeceğim Son Söz Şudur Aynı Cluj Maçı Gibi Sakin Oynayalım Golü Attık mı Heyecan Yapmayalım Çünkü Manu Rakip Golü Attıktan Sonra Şahlanan Bir Takım Golü de Yedikmi Oyun Disiplininden Asla Ve Asla Taviz Vermeyelim YEDEK ŞEYTANDAN 3 PUANI ALAIM.....
BAŞARILAR ASLAN PARÇALARI
Manu'nun 21 kişilik maç kadrosu muhteşem yalnız.
Maçın sonucunu Manchester'ın maça ne kadar asılıp asılmayacağı belirleyecek. İstanbul'a getirdikleri mevcut kadro bile Braga ve Cluj kadrolarından kaliteli. Yani kadro yedek diye bu maç çantada keklik olmayacaktır. Tek temenni rakibin maça asılmaması çünkü Galatasaray'ın mevcut form durumu iyi değil, bugün iyi ve diri bir Galatasaray olsaydı beklenti daha farklı olabilidi, ayrıca Galatasaray'lı oyuncuların az hatayla oynanması gerekiyor, Avrupa'da en ufak hatanın bile cezası anında kesiliyor. Çok zor bir maç olacak.
Başarılar Dilerim.
Alex Ferguson'un LigTv söyleşisi (video): http://www.ligtv.com.tr/haber/fergus...lig-tvyi-secti
Fatih Terim'le ilgili görüşleri: "Çok iyi bir kariyeri var Milli takımda ve Galatasaray’da. Daha önce de onunla karşılamıştık. Teknik direktörlük kariyerinde önemli işlere imza attı. İyi bir teknik direktör futboldaki değişikliklere ayak uydurabilmeli. Modern dünyada bunu sağlamak zor tabiiki. Fatih Terim’i bu yüzden başarılı buluyorum."
Taraftarlar hakkındaki görüşleri: "Sabırsızlıkla maçı bekliyorum. Türk taraftarlar takımlarını ateşlice destekliyorlar. Daha önceki deneyimlerimden anladığım kadarıyla, maçın heyecanını çok önceden yaşamaya başlıyorlar. 10 saat öncesinden öğlen 12’de.Bu harika bir olay. Bence onlar hayatlarını tuttukları takım üzerine kuruyorlar."
İlk maç hakkındaki görüşleri: "İlk maçın ilk yarısı Galatasaray çok iyi oynadı. Kontrataklarla şanslar yakaladılar. İlk yarıyı 1-0 önde bitirdiğimiz için şanslıydık. Ancak ikinci yarı iyi oynadık. Daha fazla gol atmalıydık. Penaltı kaçırdık. Bence hakettiğimiz bir sonuçtu."
Ashley Young'a güzel sürpriz yapmışlar ya çok iyi cidden :D
Benim kulaklarım mı yanlış duyuyor yoksa resepsiyon bağladıktan sonra telefon açıldığında Ashley Young efendim mi diyor : ) Belki Türkçe öğrenmiş olabilir tabi.
Ashley Young Turkceyide ogrenmisya la :D