ben ilk defa fbden ümitliyim şimdiden moda girdim yarın okulada gitmicem hadi bakalım
Printable View
ben ilk defa fbden ümitliyim şimdiden moda girdim yarın okulada gitmicem hadi bakalım
Aykut kocaman faktörüyle bate 1 adım önde,2 adım atarsak alabiliriz bu maçı
1 sezonun patlamasını yapıcaz bu maç yazın bunu kenara.
Çok çok çok ümitliyim uzun zamandan sonra, Saldır KANARYA !
Fenerbahçe 2 maçı da kazanır bence ama bir sonraki turda işi zor.
Hasan Ali-Ziegler önlü arkali oynamazlar herhalde. Bazı sitelerde ideal 11de o şekilde yazmislar çünkü.
En kötü beraberlikle dönecektir Fenerbahçe. Webo ve Sow iyi sırtlayacak gibi takımı.
temsilcimize basarilar umarim guzel bir sonucla donerler.
BATE Borisov XI: Gorbunov, Yurevich, Radkov, Bordachev, Filipenko, Volodko, Hleb, Olekhnovich, Baga, Rudik, Rodionov
Fenerbahçe XI: Volkan, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Egemen, Ziegler, Raul Meireles, Cristian, Mehmet Topal, Dirk Kuyt, Webo, Sow
Hasan Ali bayağı yorulmuş herhalde.
Volodko , Hleb , Rodionov üçlüsünü mutlak durdurması lazım temsilcimizin. Burada Topal ve Meireles'e büyük iş düşüyor.
temsilcimize :n: basarilar, galibiyetle doneriz umarim :)
hasan alide ciddi bir problem var sanirim, dinlendirilmesi gerekiyorki ilk 11 deki yerini yitirdi hepten. umarim en kisa zamanda kadroya girmeye baslar.
Raul Meireles, Cristian, Mehmet Topa 3'lüsünün performansı çok önemli bu akşam...Başarılar Fenerbahçe,ülke puanına katkıda bulunacak bir skor alır inşallah...
http://forum.turksportal.net/vb/show...postcount=9538 sağlık önemlidir.
Emre'nin olmayacak olması çok büyük dezavantaj kaldık gene kıvırcık Baroni'ye. Pek sanmıyorum ama inşallah Monchengladbach deplasmanında ki gibi bir oyun oynar da bizi mahcup eder. 11 beklenen 11. Webo - Sow - Kuyt'a çok iş düşücek defansta bireysel hatalar yapmazsak beraberlikle dönebiliriz. Hava şartları ve suni çimde galibiyet çok çok ekstra olur gollü beraberlik işimizi görür.
Hasan Ali'nin oynamaması yararımıza orta açamıyor Hasan bir türlü, Reto öyle değil. Ofansif de daha etkili her anlamda.
Hasan alinin oynamama sebebi bence sowun kanatta oynaması.
star vermiyormu maçı ? yeni yarışma başladı şimdi burda :S
ya Allah aşkına Ziegler demeyin yahu. adamın ayağına top geldi mi titriyor resmen . iyice ağırlaşmış. Özellikle Sivas maçında gelen geçen geçti onu , yemediği çalım kalmadı. rezil oldu o kanatta. Hasan umarım bir an önce döner , yoksa işimiz var. Neyse Saldır Fener !
Bate'nin teknik direktörü Baroni'yi çok iyi buluyormuş, tur bizim. :D
Hahahaha :D :D :D
Tur bizim beyler :D
Beyaz Rusya'da liglerin başlamamış olması ve rakibin maç ritmini tam olarak yakalayamamış olması bizim için büyük bir avantaj. İyi futbol ile kazanmak ziyade gol bulmamız çok önemli. Deplasman golü avantajı 1 tane dahi atabilirsek çok önemli bir iş yaparız. 0-2 gibi bir galibiyet turu geçmemiz için yeter, artar bile.
Türkiye'de yayıncılık adına yapılan en doğru işlerin başında geliyor NTVSpor'un açılması. Konuyla ilgisi yok ama söylemek istedim. :)
Bu acıklmayı okuyunca Aragones acıklaması geldi aklıma..
Türkiye Milli Takımında sizi en cok korkutan oyuncu kim ?
"Uğur Boral,günü gününe tutmuyor.Eğer o gün gününde olursa bizi cok zorlar."
Baroni 1 maç iyi.5 maç yok.Adamda sanırım bundan çekinmiş en iyi oyunu bize denk gelmesin misali :)
Demmeki Feneri baya tanıyor bu yaptığı acıklamada.
Yayını NTV ile ortak yaptıkları için genelde NTVSPOR da falan oluyor maç önü yorumları. Tabi saçma bir sistem ama napalım.
Kadro yine aynı, Aykut boşuna 18 oyuncu götürüyor. Nasılsa 11 hep aynı oyuna sonradan girenler de aynı, sakatlık olsa bile aynı oyuncuların pozisyonları değişiyor ne anlamı var boşuna o kadar herifi kadroda tutuyorsun. Sonra bu futbolcu neden oynamıyor nedeb küsüyor diye sorarsın.
Meireles Kırmızı kart gördü.
Meireless kırmızı kariyerindeki 2. kırmızıyıda görmüş oldu.
Buyrun buradan yakın.