Koca nesil nefretle büyüdü,büyütmeye devam etsinler.
Printable View
Koca nesil nefretle büyüdü,büyütmeye devam etsinler.
Bunun için mi kovmuşlar çocuğu ? Geri kafalılıktan başka birşey değil yaptıkları.
Çok üzüldüyseniz alın Beşiktaş'ın altyapıya :)
Anıl kusura bakma, bulunduğu yer kısmında İstanbul'u görünce sazanladım. Yağmur da biraz hızlandı bu arada, kursa gidecektim üşeniyorum şimdi çıkmaya :)
Üzülmek ile alakası yok,bir oyuncuyu beğendiği için ve bu oyuncu ''düşman'' takımda diye bir oyuncunun takımdan ''kovulması'' amatörce bir hareketten öte değildir.
Bu amatörlüğün altında da fanatizmden başka bir şey yatmıyor.
Bu Twitter futbol dünyasını alt üst etti :)
İnşallah altyapımıza kazandırılır, sahip çıkalım bu çocuğa. Gün olur devran döner ..
besiktasin ilk 11"i belli galiba
mcgregor hilbert toraman escude gokhan mehmet akgun oguzhan veli fernandes olcay mustafa pektemek
Pektemek'i de iyileşmeden oynatacak bir 6 ay daha kaybedeceğiz. O'nu istiyor Sir Aybaba.
Ha şimdi naneyi yedik. İlk 11 doğruysa eğer sağ bek Akgün, sağ açık Hilbert. Holosko ne kadar formsuz olursa olsun Pektemek yerine Holosko tercih edilmeliydi. Pektemek bu sezon hiç oynatılmamalı hatta. Uzun süreli sakatlıktan sonra ne kadar hazırdır. İnşallah oynarsa golünü atar. Bir daha sakatlanır falan Allah korusun Samet Aybaba bunun hesabını nasıl verecek acaba. Başka oyuncu yok sanki elinde.
Neyse orta sahayı düzgün kurmuş. Mümkünse kalan maçları Veli, Ozi, Ferdi orta sahası ile oynayalım. Sahada boş boş koşan, iki pas yapamayan Necip'i izlemektense koşan, rakibe basan ve rakibin oyununu bozan Veli'yi izlemeyi tercih ederim.
İlk yarıyı geride kapatacağız , Mehmet Akgün-Dentinho veya Mehmet Akgün-Holosko değişiklikleri yapıp maçı çeviremeyecek Sir Aybaba.
Bu son kumarın Samet Hoca ...
Bana uzak, Allah'a yakın olsun başka şey istemem :)
Gün geçtikçe futbola ve içindekilere duyarsızlaşıyorum galiba. Benzerlerini daha önce de görmüştük, Beşiktaş'lı bir genç de benzer muamele görmüştü diye hatırlıyorum. Hafızam yanıltıyor da olabilir, Fenerbahçe taraftarı diye uzaklaştırmışlardı sanırım, yanlışsa bilgim düzeltelim.
Sözün özü; bu işte, bizim ülkede futbol. Görsünler, bilsinler, dikkat etsinler usta. Konu futbol olduğunda saygı, sevgi kalmıyor, herkes kendi takımının renklerinden yaptığı gözlükle bakıyor etrafa. Yazmasın, yazarsa olan bu işte.
Pektemek'i 11 görünce aha dönüyor diye sevinmiştim. İnşallah tamamen hazırdır, herhangi bir problem yaşamaz.
Mehmet Akgün ne alaka anlamadım yine.
Beşiktaşlı Osman'a üzüldüm açıkçası,ne var yani tuttuğu takımın oyuncusuna olan hayranlığını dile getirebilir,Bursaspordan batalla dese bunları yine mi kovacaklar yani Türk futbolu gergin bir durumda zaten işleri düzelteceklerine dahada kötü duruma getiriyorlar,Bursaspor yönetimine yazıklar olsun
bursa hızlı başladı maça
Aynı bölgeden 3. deneme sonuç verdi, maden bulduk. Pintoooo 1-0!
pinto attı.
Batalla çok iyi oynuyor
Pinto yazdı golü Samet Aybaba büyük hata yapmış Pektemek'i oynatarak hiçte hazır görünmüyor Dentinho ya da Holosko varken hazır olmayan Pektemek'i oynatması kötü olmuş Beşiktaş için.
Hilbert kontrolsüz giriyor, penaltı verilebilirdi. Drogba'nın kazandırdığı penaltıyla arasında bir fark göremedim.
Bence de penaltıydı .
2 oldu ceza sahasındaki tartışmalı pozisyon... İbrahim Toraman'ın müdahalesi Batalla'nın ayağına. Görmeleri gerekiyor bunları.
Hakikaten 2 oldu, Batalla! 2-0 :D
Bursa şov yapıyor Hikmet hoca ile içerde affetmiyorlar kimseyi.Ama bugün Samet Aybaba çıkardığı 11 ile Bursa'ya maçı vermişti zaten.
batalla ve bellushi çok iyi topçular
Mustafayı boyle onemlı bır karsılasmada ılk 11 e koymasını bır turlu cozemedım.Artık psikolojık bır durum almıs holosko & bursa durumu varken neden gıttı 6 aydır oynamayan mustafayı oynatıyor anlamak guc bu mehmet akgun ve escudeyı besıktasa kım teklıf ettıyse acılen sozlesmesını fesh edılmesı lazım 2 sıde rezııllık.
Oğuzhan'a kullanabileceği boş alan bırakıyor Bursaspor oyuncuları. İkidir tehlike yaratıyor, böyle devam ederse gol atacak ya da attıracak.
Böyle bir mantık olamaz ya.
Ersan ve Necip neden oynamaz ? Bu zamana kadar Ersan oynayıp Escude kenardayken ne olduda Escude ilk 11'e geçti. Aynı şey Necip x M.Akgün içinde geçerli. Tamamen saçmalık başka bir izahı yok.
Samet Aybaba geçen maçlarda diyordu ben eksiğini gördüğüm an çıkartırım oyuncuyu dakikası önemli değil diye acaba kaç tane daha gol yedirecek bize Escude çıkarması için merak ediyorum.
-------------McGregor
Hilbert---Toraman---Ersan--Gökhan
------------------Necip
----------Fernandes-------Veli
Holosko----------------------------Olcay
---------------Pektemek
İle neden çıkmıyorsun ?
Bursaspor hakkında da birşey söyleyim. Bu kadar istekli görmemiştim uzun zamandır Bursa'yı gerçekten muhteşem oynuyorlar.Orta sahada inanılmaz istekli ve baskılılar böyle devam ederse maç farka gider.