Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
18. You may not vote on this poll
  • Bursaspor kazanır

8 44.44%
  • Berabere biter

6 33.33%
  • Beşiktaş kazanır

4 22.22%
1 ile 30 arası toplam 86 sonuç

Konu: Bursaspor - Beşiktaş | STSL 28. Hafta

Hybrid View

Çok üzüldüyseniz alın Beşiktaş'ın altyapıya

Anıl kusura bakma, bulunduğu yer kısmında İstanbul'u görünce sazanladım. Yağmur da biraz hızlandı bu arada, kursa gidecektim üşeniyorum şimdi çıkmaya

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Çok üzüldüyseniz alın Beşiktaş'ın altyapıya

Anıl kusura bakma, bulunduğu yer kısmında İstanbul'u görünce sazanladım. Yağmur da biraz hızlandı bu arada, kursa gidecektim üşeniyorum şimdi çıkmaya
    Yok abi ne kusuru ben de sana yazdıktan sonra farkettim adam ne bilsin diye

Yalnız attığın yorumdan Süha Sidal'ı ve bu kararı desteklediğini düşüneceğim , umarım yanlış anlamışımdır.

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Yalnız attığın yorumdan Süha Sidal'ı ve bu kararı desteklediğini düşüneceğim , umarım yanlış anlamışımdır.
    Bana uzak, Allah'a yakın olsun başka şey istemem

Gün geçtikçe futbola ve içindekilere duyarsızlaşıyorum galiba. Benzerlerini daha önce de görmüştük, Beşiktaş'lı bir genç de benzer muamele görmüştü diye hatırlıyorum. Hafızam yanıltıyor da olabilir, Fenerbahçe taraftarı diye uzaklaştırmışlardı sanırım, yanlışsa bilgim düzeltelim.

Sözün özü; bu işte, bizim ülkede futbol. Görsünler, bilsinler, dikkat etsinler usta. Konu futbol olduğunda saygı, sevgi kalmıyor, herkes kendi takımının renklerinden yaptığı gözlükle bakıyor etrafa. Yazmasın, yazarsa olan bu işte.

Mesaj Yetkileri