Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
18. You may not vote on this poll
  • Bursaspor kazanır

8 44.44%
  • Berabere biter

6 33.33%
  • Beşiktaş kazanır

4 22.22%
Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 86 sonuç

Konu: Bursaspor - Beşiktaş | STSL 28. Hafta

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Koca nesil nefretle büyüdü,büyütmeye devam etsinler.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bunun için mi kovmuşlar çocuğu ? Geri kafalılıktan başka birşey değil yaptıkları.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Bursa'da da yağmur var ama sağnak şeklinde değil. Bir ara kesilmişti tekrar başladı. Bu yağmur vız gelir Bursa Atatürk stadı zeminine
    Abi ben Bursa'dayım zaten Uludağ üni'deyim. Atatürk Stadı'nın zemini gerçekten güzel ama drenaj olayları nasıl bilinmez. Sıkıntı çıkarmaz umarım.

Bu arada gencecik çocuğa yapılan zihniyetsizlikten , cehaletten başka birşey değil.

Çok üzüldüyseniz alın Beşiktaş'ın altyapıya

Anıl kusura bakma, bulunduğu yer kısmında İstanbul'u görünce sazanladım. Yağmur da biraz hızlandı bu arada, kursa gidecektim üşeniyorum şimdi çıkmaya

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Çok üzüldüyseniz alın Beşiktaş'ın altyapıya

Anıl kusura bakma, bulunduğu yer kısmında İstanbul'u görünce sazanladım. Yağmur da biraz hızlandı bu arada, kursa gidecektim üşeniyorum şimdi çıkmaya
    Yok abi ne kusuru ben de sana yazdıktan sonra farkettim adam ne bilsin diye

Yalnız attığın yorumdan Süha Sidal'ı ve bu kararı desteklediğini düşüneceğim , umarım yanlış anlamışımdır.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Üzülmek ile alakası yok,bir oyuncuyu beğendiği için ve bu oyuncu ''düşman'' takımda diye bir oyuncunun takımdan ''kovulması'' amatörce bir hareketten öte değildir.

Bu amatörlüğün altında da fanatizmden başka bir şey yatmıyor.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu Twitter futbol dünyasını alt üst etti
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

İnşallah altyapımıza kazandırılır, sahip çıkalım bu çocuğa. Gün olur devran döner ..
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

besiktasin ilk 11"i belli galiba

mcgregor hilbert toraman escude gokhan mehmet akgun oguzhan veli fernandes olcay mustafa pektemek

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Pektemek'i de iyileşmeden oynatacak bir 6 ay daha kaybedeceğiz. O'nu istiyor Sir Aybaba.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Ha şimdi naneyi yedik. İlk 11 doğruysa eğer sağ bek Akgün, sağ açık Hilbert. Holosko ne kadar formsuz olursa olsun Pektemek yerine Holosko tercih edilmeliydi. Pektemek bu sezon hiç oynatılmamalı hatta. Uzun süreli sakatlıktan sonra ne kadar hazırdır. İnşallah oynarsa golünü atar. Bir daha sakatlanır falan Allah korusun Samet Aybaba bunun hesabını nasıl verecek acaba. Başka oyuncu yok sanki elinde.

Neyse orta sahayı düzgün kurmuş. Mümkünse kalan maçları Veli, Ozi, Ferdi orta sahası ile oynayalım. Sahada boş boş koşan, iki pas yapamayan Necip'i izlemektense koşan, rakibe basan ve rakibin oyununu bozan Veli'yi izlemeyi tercih ederim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İlk yarıyı geride kapatacağız , Mehmet Akgün-Dentinho veya Mehmet Akgün-Holosko değişiklikleri yapıp maçı çeviremeyecek Sir Aybaba.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu son kumarın Samet Hoca ...
    Canım FEDA olsun sana !

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Yalnız attığın yorumdan Süha Sidal'ı ve bu kararı desteklediğini düşüneceğim , umarım yanlış anlamışımdır.
    Bana uzak, Allah'a yakın olsun başka şey istemem

Gün geçtikçe futbola ve içindekilere duyarsızlaşıyorum galiba. Benzerlerini daha önce de görmüştük, Beşiktaş'lı bir genç de benzer muamele görmüştü diye hatırlıyorum. Hafızam yanıltıyor da olabilir, Fenerbahçe taraftarı diye uzaklaştırmışlardı sanırım, yanlışsa bilgim düzeltelim.

Sözün özü; bu işte, bizim ülkede futbol. Görsünler, bilsinler, dikkat etsinler usta. Konu futbol olduğunda saygı, sevgi kalmıyor, herkes kendi takımının renklerinden yaptığı gözlükle bakıyor etrafa. Yazmasın, yazarsa olan bu işte.

sakary Ali Misafir

Pektemek'i 11 görünce aha dönüyor diye sevinmiştim. İnşallah tamamen hazırdır, herhangi bir problem yaşamaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Mehmet Akgün ne alaka anlamadım yine.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Beşiktaşlı Osman'a üzüldüm açıkçası,ne var yani tuttuğu takımın oyuncusuna olan hayranlığını dile getirebilir,Bursaspordan batalla dese bunları yine mi kovacaklar yani Türk futbolu gergin bir durumda zaten işleri düzelteceklerine dahada kötü duruma getiriyorlar,Bursaspor yönetimine yazıklar olsun

bursa hızlı başladı maça

Aynı bölgeden 3. deneme sonuç verdi, maden bulduk. Pintoooo 1-0!

pinto attı.

Batalla çok iyi oynuyor

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Pinto yazdı golü Samet Aybaba büyük hata yapmış Pektemek'i oynatarak hiçte hazır görünmüyor Dentinho ya da Holosko varken hazır olmayan Pektemek'i oynatması kötü olmuş Beşiktaş için.

Hilbert kontrolsüz giriyor, penaltı verilebilirdi. Drogba'nın kazandırdığı penaltıyla arasında bir fark göremedim.

Bence de penaltıydı .

2 oldu ceza sahasındaki tartışmalı pozisyon... İbrahim Toraman'ın müdahalesi Batalla'nın ayağına. Görmeleri gerekiyor bunları.

Hakikaten 2 oldu, Batalla! 2-0

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Bursa şov yapıyor Hikmet hoca ile içerde affetmiyorlar kimseyi.Ama bugün Samet Aybaba çıkardığı 11 ile Bursa'ya maçı vermişti zaten.

batalla ve bellushi çok iyi topçular

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Mustafayı boyle onemlı bır karsılasmada ılk 11 e koymasını bır turlu cozemedım.Artık psikolojık bır durum almıs holosko & bursa durumu varken neden gıttı 6 aydır oynamayan mustafayı oynatıyor anlamak guc bu mehmet akgun ve escudeyı besıktasa kım teklıf ettıyse acılen sozlesmesını fesh edılmesı lazım 2 sıde rezııllık.

Oğuzhan'a kullanabileceği boş alan bırakıyor Bursaspor oyuncuları. İkidir tehlike yaratıyor, böyle devam ederse gol atacak ya da attıracak.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Böyle bir mantık olamaz ya.

Ersan ve Necip neden oynamaz ? Bu zamana kadar Ersan oynayıp Escude kenardayken ne olduda Escude ilk 11'e geçti. Aynı şey Necip x M.Akgün içinde geçerli. Tamamen saçmalık başka bir izahı yok.

Samet Aybaba geçen maçlarda diyordu ben eksiğini gördüğüm an çıkartırım oyuncuyu dakikası önemli değil diye acaba kaç tane daha gol yedirecek bize Escude çıkarması için merak ediyorum.

-------------McGregor
    Hilbert---Toraman---Ersan--Gökhan

------------------Necip
    ----------Fernandes-------Veli
    Holosko----------------------------Olcay
    ---------------Pektemek

İle neden çıkmıyorsun ?

Bursaspor hakkında da birşey söyleyim. Bu kadar istekli görmemiştim uzun zamandır Bursa'yı gerçekten muhteşem oynuyorlar.Orta sahada inanılmaz istekli ve baskılılar böyle devam ederse maç farka gider.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri