Bizim adımızı mükemmel bir sezon geride kaldı. Lig için avrupayı çok fazla önemsemedik nitekim işin ucunda yılların beklentisi, benim bu serideki ilk şampiyonlugum gelecek sezon için Clden gelecek para vardı :) Kadro olarak defans hattım ve orta saham biraz yetersiz kaldı. Herkes avrupa için rotasyon yaparken biz özellikle ligin 2.yarısı itibari ile avrupaya daha yedek ağırlıklı çıktık :) Şampiyonluk ise resmen gitti geldi. İlk yarı bursa ve galatasarayın ardındaydım 7 8 er puan vardı. Bursa bi ara 11 maç üst üste kazandı :p 2.yarı puan farkını azalttım derken beklenmedik kayıplar yaşadık. son 4 maça girerken Gs ile puan puanaydık. Biz gençler deplasmanından beraberlikle ayrıldığımız çin epey üzgündük. Çünkü Gs son 4 maçın 3ünü içerde oynuyordu. Maç sonu baktık ki batalla 90+2de bursayı deplasmanda beraberliğe taşımış. Burdan Bursaya tekrardan teşekkür ediyoruz.
İsteyen arkadaşlarım olursa merak ettikleri oyuncuların profillerini koyabilirim. Toplu ss girdiğim için oyuncuları sizden gelen isteklere göre koyayım dedim.