Anket Sonuçlarını Görüntüle: Fırtınanın Devler Ligi akibeti ne olur?

Voters
5. You may not vote on this poll
  • Elenir ve evine döner

0 0%
  • Yoluna Avrupa Ligi'nde devam eder

1 20.00%
  • Gruptan çıkar ama Çeyrek Finali göremez

1 20.00%
  • Çeyrek Final

3 60.00%
  • Yarı Final

0 0%
  • Devleri dize, kupayı Karadeniz'e getirir

0 0%
Sayfa 2 / 9 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 269 sonuç

Konu: Joveticli Fırtına Avrupada Esecek mi?

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Bizim adımızı mükemmel bir sezon geride kaldı. Lig için avrupayı çok fazla önemsemedik nitekim işin ucunda yılların beklentisi, benim bu serideki ilk şampiyonlugum gelecek sezon için Clden gelecek para vardı Kadro olarak defans hattım ve orta saham biraz yetersiz kaldı. Herkes avrupa için rotasyon yaparken biz özellikle ligin 2.yarısı itibari ile avrupaya daha yedek ağırlıklı çıktık Şampiyonluk ise resmen gitti geldi. İlk yarı bursa ve galatasarayın ardındaydım 7 8 er puan vardı. Bursa bi ara 11 maç üst üste kazandı 2.yarı puan farkını azalttım derken beklenmedik kayıplar yaşadık. son 4 maça girerken Gs ile puan puanaydık. Biz gençler deplasmanından beraberlikle ayrıldığımız çin epey üzgündük. Çünkü Gs son 4 maçın 3ünü içerde oynuyordu. Maç sonu baktık ki batalla 90+2de bursayı deplasmanda beraberliğe taşımış. Burdan Bursaya tekrardan teşekkür ediyoruz.

İsteyen arkadaşlarım olursa merak ettikleri oyuncuların profillerini koyabilirim. Toplu ss girdiğim için oyuncuları sizden gelen isteklere göre koyayım dedim.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

İlk sezon kadrodaki tüm yabancı ve yaşlı oyuncularla hatta nerdeyse tüm takımı gönderip yerine çoğu genç olmak üzere fazla bonservis ödemeden iskeletimizi kurduk. Tabiki bazılarını alıp parlatıp satmak için kadromuza kattık. Yeni sezona eksik bölgelere yine ucuz yollarla kapatmaya çalışacağız

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

bu ne hız yahu sene bitmiş

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    bu ne hız yahu sene bitmiş
    Kariyeri oynamaya başlayalı 4-5 gün oldu fakat burda konu açmamıştım. Burda kariyer hikayeleri okurken benimkinide paylaşmak istedim konuyu açarkende sezonun bitmesini bekledim 2.sezondan itibaren normale döneceğiz yani

Hay Bin Kunduz !

Allahtan Süperlig Şampiyonluğu Yaşamamışsın Seneye de CL Alırsan Şaşırmam

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Hay Bin Kunduz !

Allahtan Süperlig Şampiyonluğu Yaşamamışsın Seneye de CL Alırsan Şaşırmam
    Bu konuda çok samimiyim ilk şampiyonluğum Cl'yi alabilmek keşke o kadar kolay olsa

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Last edited by Juan Diaz : 10.Mayıs.2013 at 17:19

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

San Marino'dan sonra Türkiye Ligi çocuk oyuncağı gelmiş hocam

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by 3842 View Post
    San Marino'dan sonra Türkiye Ligi çocuk oyuncağı gelmiş hocam
    Hacı abiler öyle demeyin ya cidden ilk şampiyonlugum ve emegime saygı lütfen ama vakit bulursam bi san marino gezisiyle süsleyeceğim yeni sezona başlamadan kariyeri oturtucam böyle damdan düşer gibi ilk sezonu koyduk ama oyuna başlamıştım konuyu yeni açtık (:

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post

varela silvestre varela mı

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Juan diaz Efe Halil den Memnunmusun tam bir görev adamı o çocuk

Nesil
    2012

Hocam şu Vaslui'den aldığın oyuncuların profilleri koyar mısın ?

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Alberto Bueno'nun profilini ve geçen seneki istatistiklerini paylaşsan süper olur merak ettim

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Emeğine saygı her zaman ya adam ilk sezon'da şampiyon oldu ilk sezonda çok takas yapmışsın ama neredeyse takımı baştan kurmuşsun
    Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    varela silvestre varela mı
    yok vasluiden aldım cape verde adalarinin bagrından kopan bi yağız deliğanlı

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Hocam şu Vaslui'den aldığın oyuncuların profilleri koyar mısın ?
    Tabi hacı abi buyur varela ve stanciu tabi gelişmiş halleri

Stanciunun 19 yaşında olmasına rağmen yeni özellik ekletemiyorum hepsi dolu yani boş alana koşu yapar plase atar top sürer (:

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by urwrdskkn View Post
    Juan diaz Efe Halil den Memnunmusun tam bir görev adamı o çocuk
    Memnunum ya hatta ben Girayla kıyaslayıp aldım efeyi yerine aldım yani giray 1-2 sene kalır efede boy var maşallah şuan markaj ve top kapması 15 oldu pozisyon almada 13 bu sezon sonu gözü kapalı girayı okuturum ben

Quote Originally Posted by MakiLee View Post
    Emeğine saygı her zaman ya adam ilk sezon'da şampiyon oldu ilk sezonda çok takas yapmışsın ama neredeyse takımı baştan kurmuşsun
    Takımda yaşlı ve tüm yabancıları elden çıkardık iskeleti kurduk mali açıdan kötüyüz iyice batmadan takımı kurtaralım dedik takaslarda bu yüzdendi zaten elde para edenleri sattık nakide dönüşmeyenleri ise takasladık (:

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Dooki View Post
    Alberto Bueno'nun profilini ve geçen seneki istatistiklerini paylaşsan süper olur merak ettim
    tabi buyur. Bueno tam bir fırsatçı golcü ama cift forvette ne yapsam verim alamadım bunu tek basşına bırakıcan tek forvet oynayınca leblebi ama cifte dönünce süt dökmüş kedi

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Medya niçin bu maça gittiğimi çözemedi ama Olimpico stadını bilen benim için Serravellenin ne anlama geldiğini bilir (: Gittik belediye başkanı falan biraz hasret giderdik sonra maça davet ettiler gitmez olaydım deplasmanda 3-0 kazanıp gelmişler içerde 6-2 yenilip elendiler

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Medya niçin bu maça gittiğimi çözemedi ama Olimpico stadını bilen benim için Serravellenin ne anlama geldiğini bilir (: Gittik belediye başkanı falan biraz hasret giderdik sonra maça davet ettiler gitmez olaydım deplasmanda 3-0 kazanıp gelmişler içerde 6-2 yenilip elendiler
    Hahaha iyi güldüm ya senin kariyerlerinin en çok sevdiğim kısmı bu kısımlar ya sade anlatım yerine makarayı ön planda tutuyorsun )

Takım konusuna gelince en iyisini yapmışsın zaten mali durum bi düzeltemedik gelen başkan alıyor giden başkan alıyor hiç veren yok
    Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Gözler Alperde fakat taktiğim gereği sıcak bakmıyorum bu transfere zaten fiyatı el yakıyor. iki yönlü orta saha oynayabilir ama defansif anlamda biraz kötü özellikle avrupa için yeterli mi bilemiyorum. Yabancı sınırlamasından ötürü stoper ve orta sahamı yerlilerden kurmaya özen gösteriyorum. Zaten diğer bölgelerde yeteri kadar iyi yerli yok (:

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

vee Alperden vazgeçtik !!

Veyser Sarı gayet güzel gelişti ofans anlamında bi alper diil ama mental olarak iyi gelişti fiyatı uçunca satsak dedim ? ama sonra düşündüm satıp yerine oyuncu alıcam sisteme uyucak takıma uyucak hiç gerek yok oyunculara sadakat ve güven aşılamak lazım. Markaj ve top kapma bide dripling 1 tık artsa al sana Veysel Potuk hemde çok sağlam 2 yönlü (:

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Galatasaray Umut'u almadıysa, Umut işine yarar bence bak derim

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Kasamıza sıcak para soktuk hemde çok sağlam Takımın iskeletini fazla bozmadan eksik bölgelere nokta atışı yapıp kısa sürede transferi bitirmeyi hedefliyoruz

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by 3842 View Post
    Galatasaray Umut'u almadıysa, Umut işine yarar bence bak derim
    Eyv ama forvete pek ihtiyacım yok hele umuta hiç yok aha benim reyizlerin profiller buenoyu yukarda paylaştım (:

Buda yeni transferim bonservissiz sözleşmesi bitince kapattık (:

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Transferi kapattık !

Mali durumu giren sıcak para ile rahatlattık şimdi hedef sırtımızı yaslayıp Clden alabileceğimiz paralarla hepten fereha kavusmak (:

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Sizlerin huzurunda teknik ekibime teşekkür ediyorum. Her ne kadar görevleri olasada gerçekten çok güzel iş çıkartıyorlar oyuncularım hem performans olarak hem kondisyon hemde gelişme bakımından harikalar yaratıyor. NAzar değmesin (:

Genç okayı bu yıl kiralayacaktık fakat düşündük ki kullanabiliriz. Sezer Özmenin gelişmeye çok açık ve gönül rahatlıgı ile alıp oynatabilirsiniz. Bank asyada cevher çok (: Serdar aziz ise çok çalıştı ve gelişti. Özgür ise başta defans oynatsam dediğim ama sonra savaşçı orta saha yapıp meyvesini topladım hem gelişti hem oynadı hem fiyatını katladı

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Ssleri koyma sebebim geçen yıl takımı nerdeyse yenilediğim için böyle ara ara uygun zaman oluşunca yada sizlerin istediği oyuncuların ssini koyarak tanıtmış olmak istedim. Şimdi hazırlık kampına gömülebilriz (:

Yeni nesilin hali ne olacak soyisme bakarm mısınız Cholak ! Gençlik nereye gidiyor yha :F

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

Ssleri koyma sebebim geçen yıl takımı nerdeyse yenilediğim için böyle ara ara uygun zaman oluşunca yada sizlerin istediği oyuncuların ssini koyarak tanıtmış olmak istedim. Şimdi hazırlık kampına gömülebilriz (:

Yeni nesilin hali ne olacak soyisme bakarm mısınız Cholak ! Gençlik nereye gidiyor yha :F

ahaha harbiden hocam

Sayfa 2 / 9 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri