Bizim adımızı mükemmel bir sezon geride kaldı. Lig için avrupayı çok fazla önemsemedik nitekim işin ucunda yılların beklentisi, benim bu serideki ilk şampiyonlugum gelecek sezon için Clden gelecek para vardıKadro olarak defans hattım ve orta saham biraz yetersiz kaldı. Herkes avrupa için rotasyon yaparken biz özellikle ligin 2.yarısı itibari ile avrupaya daha yedek ağırlıklı çıktık
Şampiyonluk ise resmen gitti geldi. İlk yarı bursa ve galatasarayın ardındaydım 7 8 er puan vardı. Bursa bi ara 11 maç üst üste kazandı
2.yarı puan farkını azalttım derken beklenmedik kayıplar yaşadık. son 4 maça girerken Gs ile puan puanaydık. Biz gençler deplasmanından beraberlikle ayrıldığımız çin epey üzgündük. Çünkü Gs son 4 maçın 3ünü içerde oynuyordu. Maç sonu baktık ki batalla 90+2de bursayı deplasmanda beraberliğe taşımış. Burdan Bursaya tekrardan teşekkür ediyoruz.
İsteyen arkadaşlarım olursa merak ettikleri oyuncuların profillerini koyabilirim. Toplu ss girdiğim için oyuncuları sizden gelen isteklere göre koyayım dedim.