Ummadık taş baş yarmasın, şampiyonluk gelsin artık.
Printable View
Ummadık taş baş yarmasın, şampiyonluk gelsin artık.
Öncelikle Banvit'i kutlamak lazım baya iyi iş yaptılar.Yukarıda arkadaş ummadık taş baş yarmasın demiş doğru da demiş.Adamlar saygıyı gerçekten hak ediyorlar A.Efes gibi CSKA Olympiakos Real Madrid gibi ekipleri dize getirmiş bir basketbol ekolunu elediler ve finale kaldılar.Ama bizim yenilmezlik serimiz var hocamız ve oyuncularımız kaliteli vs vs artılarımız bol kağıt üzerinde bir adım önde duruyor gibiyiz ama rehavet bize çok şeyler kaybettirir bu noktada.Ama ciddiyeti de bırakmazsak -hakettiğimizi düşünüyorum- kupayı alacak gücümüzün olduğu bir gerçek.
Galatasaray Medical Park 38-37 Banvit Bandırma ilk yarı sonucu.
2. çeyreğin sonlarına doğru Banvit 8 fark atıyordu takım çok iyi toparlandı ve ilk yarıyı önde kapattı.Bu gazla alırız diye düşünüyorum ben takım gerçekten şampiyonluğu çok istiyor.
3. çeyrek devam ediyo 60-47 öndeyiz arroyo bu çeyrek müthiş oynuyo
63-49 bitti 3. çeyrek arroyo çok iyi
final icin bir konu basligi acilabilirdi.
banvit cok arzulu, finalle yetinmeyeceklerini acikladilar. zorlu bir seri olacak gibi duruyor. cimbom evsahibi avantajini yitirirse bandirmada kaybeder.
ilk maçı rahat kazandık arada takılsak da bu takım şampiyon olacak!
23/23 oldu 79-62
2013 de ligdeki hiç bir maç kaybedilmedi yani 6 ay oldu yuh be Ergin Hocam arada kaybedelim de heyecan gelsin yani geriye düşsek de olur :D
Kaldı 3 ! Tebrikler Yenilmez Armada :)
Mahmuti büyük koç ama Ergin Ataman net bir winner. 23 maçtır kaybetmiyoruz.
İkinci maça bilet bulamadık kaldık evde.Ligtv'de açmadı yayını.Normalde açıyorlardı maç günlerinde.
42-40 önde bitirmişiz ilk yarıyı.Bakalım alırız inşallah.Macvan ve N'dong sakatlanmış.Yakamızdan düşmedi şu sakatlıklar.
Baya çekişmeli geçiyor maç umarım böyle devam etmez farkı açarız ve rahat gireriz son çeyreğe.
Edit : Der demez takım coştu valla. :D Marko büyük oyuncu valla üçlükleri olmasa ne yaparız bilmiyorum Hawkins'den sonra ilaç oldu ilaç.
68 - 51 olmuş.Takım açıldın mı rakip direnemiyor.
Son çeyrek'e 17 sayı farkla önde giriyoruz.Saldır Yenilmez Armada !
68-51
Coştuk vallaha yalnız Marko 4/4 üçlük attı o ard arda üçlükleri falan olmasa kafa kafaya devam ediyor olabilirdik.Çok iyi oynuyoruz ilk maçın vol 2'si oldu yine 2. yarıda açıldık bu takım şampiyon olacak inşAllah.
Bugün üçlüklerde çok şanslıyız yalnız :D İçeri sokmuyorlar bu çeyrekte.
Full üçlük atıyoruz adamlar tam farkı indiriyor hop bi üçlük geliyor yine fark açılıyor. :D Takım çözmüş mevzuyu kaç maç oldu bu arada 24 mü ? :D Kaldı 2 şampiyonluk yakın meşaleyi yakın :)
Taraftarları özlemişim yahu :D İyi oldu bu çeyreği ve 3. çeyreğin sonunu izlemek.
2-0 oldu iyi oldu :D Bitti artık maç.
80-66 kazandık.Tebrikler Yenilmez Armada ! 24 te 24 !
panzer gibiyiz maşallah
Arroyo'nun son çeyrekteki yüksek ballı 3'lüğünden sonra maç koptu zaten. 24 maç oldu yenilmiyoruz, hayırlısıyla diğer 2 maçı da alıp şampiyon olacağız.
Güzel oldu evimizde maç vermemek.
Şimdi Banvit'in sahasına gidiyoruz.Bence orada 1 maç kaybederiz.Oda ilk iç saha maçları olabilir.Orada enteresan atmosfer oluyor.Zaten benimde istediğim oradan 3-1 ile dönüp evimizde Banvit'i yenip kupayı almak.:)Neyse sonu şampiyonluk olsunda gerisi mühim değil.
Öyle aksiyona gerek yok hayırlısıyla orada ki 2 maçı da kazanıp şampyion olacağız inşallah,biz orada olamasak bile ellerini kalplerine götürsünler,orada olacağız :p :n: Şaka bir yana inşallah kalan 2 maçı da kazanıp 23 yıllık hasrete son vereceğiz.
bu takim kaybetmez 26/26 yapacagiz gibi bi ara markosvili god moduna gecti yahu o neydi oyle arka arkaya 3lukler
Banvit çok iyi bugün 38-26 önde kapadılar ilk yarıyı.Seri büyük ihtimalle son bulacak eğer takım burdan da çevirirse zaten diyecek söz kalmaz takıma.
Umudunu kaybetme,saldır Yenilmez Armada !
son saniyede ender in üçlüğüyle kazandık müthişti :D
2. yari cok iyi donduk helal olsun aslanlar 25/25 71-72 kazandik
Valla Galatasaray.org'dan takip ediyordum, 71-69'du 11 saniye kala,işte o 11 saniye bir geçmedi ancak 71-72 yazınca dağıttım ortalığı :D 25 te 25 !
Tebrikler Yenilmez Armada ! Son 1 !
Umudumu kaybetmediğim için kendime de tebrikler :p :n:
Endeeeeer 25 oldu kaldı 1 artık bitsin şu 23 senelik hasret