Playoff maçlarını bu baslık altından konusabiliriz.
Playoff maçlarını bu baslık altından konusabiliriz.
Devam eden maçta P.Karşıyaka ilk çeyregi Gs karşısında 26-18 önde kapadı.
Karşıyaka çok iyi oynadı ilk çeyrekte.
Çok iyi oynamaktan ziyade inanılmaz 3'lük attılar, evden atsalar girecek gibiydi. Pota altları maden gibi gözüküyor.
Durum 28-28 oldu çok iyi toparladı Yenilmez Armada.Karşıyaka evinde büyüklere maç vermeyen bir ekip ama bizde 20 küsür maçtır yenilmiyoruz 1-2 sayı farkla kazanırız diye düşünüyorum iyi toparlandık bırakmayız umarım.
Tıkanacakları belliydi, kaybetme ihtimalimiz tabii ki var ama o kadar kolay değil.
29-36 oldu.3-18 seri var 2. çeyrekte.Ksk hucumlardan boş dönüyor.
Devre 34-40 bitti.
Cidden müthiş bir dönüş yapmışız.İnşallah kazanacağız ! Saldır Yenilmez Armada !
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Son saniye 3'lüğü çok kötü oldu. Çok yoğun itiraz geldi 3'lük olduğu da şüpheli. Can yaktı son pozisyon.
34-40 bitti ilk yarı.2. çeyrek skoru 8-22 sadece 8 sayı atabildi Ksk eger maçı kaybederlerse bu çeyrekte oynadıkları kötü oyun ile kaybedicekler bence.İlk 2 maçta oldugu gibi yine pota altında Dong ve Ersin'i durduramıyor Ksk.
Arroyo'nun ilk çeyrek bitiminde attığı atışta Evren net eline vuruyor.
Diebler'ın son üçlüğünde ayak çizgidi gibiydi.Bunlar net hatalar.
İçeriyi harika kullanıyoruz.Devam böyle.
Kazanırsak finaldeyiz değil mi ? Yenilmez Armada bırakmaz bence çok iyi toparlandık takım galibiyete inanmış durumda 2. yarıda KSK'yı 2. çeyrekteki gibi savunursak finale çıkarız.
Bu arada dün takımı Karşıyaka taraftarı otobanda taşlamış.Maç başlamadan önce başlayan küfürler maç anındada yoğun şekilde devam ediyor.
Takım inşallah bunları bizim için artıya çevirip,kendilerini dahada hırslandırıp maçı alır.Gereken cevabıda verir.
Ersin Daglı'nın atısları Carlos Boozer'a benziyor.![]()
Yine başladı 3'lük şov, bunlara yapılacak bir şey yok.
Acayip maç sonu oluyor, Karşıyaka kazanacak bence, ne atsalar giriyor çok şanslılar bugün.
Edit: İyi ki yanıldım, süpürdük geçtik, harika oldu !
Last edited by uAburak89 : 30.Mayıs.2013 at 22:51
Şükürler olsun !
Finaldeyiz !
77-79
3-0ı kimse tahmin etmiyordu heralde.Tebrikler.
İnanılmaz bir şekilde gidiyoruz vallaha helal olsun finaldeyiz![]()
Yenilmez armada hakkını veriyor bu arada kaç aydır yenilmiyoruz ligde
Güzel maçtı.Tabi Karşıyaka seyircisi dışında.İlk periyotun bir bölümü hariç maçın devamında harika oynadık.İçeriyi muhteşem işledik.
23 sayı N'dong.15 sayı Ersin Dağlı.Etkili olamasada Macvan 3 sayı.Toplam 41 sayı uzunlardan.
Gordon kritik atışlar soktu.Ama etkisi kadar zararıda oldu.Saçma sapan üçlükler denemese güzel olucak.
Karşıyaka ise sokak basketbolu gibi oynuyor.Topu eline alan üçlük atıyor.Etkilide oluyorlar.Ama bir süre sonra haliyle hepsini sokamayacağı için rakip maçın içinde kalıyor.Bugün biz bunu iyi kullandık.
Tebrikler aslanlar.Sıra şampiyonlukta.
resmen kskyi supurduler helal olsun aslanlara.
Polis koruması eşliğinde taktik vermeye çalışan bir hoca vardı bugün, bu ortam asla Abdi İpekçi'de olmaz, Galatasaray taraftarından dolayı da değil, bıraksalar daha beteri olur ama bizde anında seyirci boşaltılır veya inanılmaz cezalar verilir. Bugün de inanılmaz skandal kararlar vardı, kazandık diye gölgede kalmaması lazım, basketbolu yönetenlere de bir çeki düzen şart sanki.
O sene bu sene olsun Yenilmez Armada !
Şampiyonluk yakın meşaleyi yakın.Yenilmez Armada kaldığı yerden devam ediyor eğer finali de 4-0'la geçersek gerçekten bir ilki başarmış oluruz tabi bu çok zor finalin havası da bir başka sonuçta.Ama ben en azından evimizde yenilmeyeceğimizi düşünüyorum finalde kim gelirse gelsin.Banvit sahasında yarın Efes'i konuk edecek seride 1-1 eşitlik var avantaj Banvit'te.Bana kalırsa 2-2 olur orada seri son maça gider seri.
Epey uzun yıllardır şampiyon olamıyormuşuz yahuBu sene takım bu kadar ritmini bulmuşken şampiyon olmak lazım.Bu kadar senelik beklemeye değecek inşallah.
22/22 yaptik bu arada umarim son 3 macida aliriz 25/25 yapariz.
3 değil 4 maç gerekiyor diye biliyorum abi.
Evet 4 maç gerekiyor finalde 4 yapan kazanıyor.
Finalin adı belli oldu :
Galatasaray Medicap Park(Yenilmez Armada) - Banvit Bandırma
ilginç bir final olacak ama Banvit'in gelmesi bizim açımızdan iyi oldu.4-0'la süpürebiliriz onları diye düşünüyorum Efes gelseydi mutlaka 1 maç yenilirdik gerçi namağluplüğün de pek bir önemi yok 4-3'le de olsa şampiyon olalımda hasret bitsin artık.
İşte budur be! Banvit'im benim, Bandırma'm benim. 4 yıldır zorluyoruz, sonunda ulaştık finale!