evet bi golü adamım atmış Salah bu adama dikkat :)
Printable View
Arsenal'de Ramsey artık her maç atıyor valla gene atmış Fenerbahçe adama ilaç oldu. :D
Chelsea maçının sonucu epey sürpriz oldu. Bayern ve Everton yenilgisinden sonra bu üçüncü yenilgi. Napoli'de yeni transferleriyle taş gibi takım oldu. Şimdiye kadar resmi maçların hepsini kazandılar. Benitez'de formda başladı. Gerçekten grup çok zor bir grup takımlar iyi gidiyor.
Valla Chelsea'yi Munih maçı dağıtmış anlaşılan aslında iyi top oynuyorlar da Eto'o boş transfer oldu bence kendisinden büyük olan Drogba bile daha iyi şuan ondan.Mou'da dostu Terim gibi kötü başladı sezona umarım 2'si de toparlar sevdiğim 2 teknik direktörün daha fazla üzülmesini istemem.
Bu arada Arda fırsatçılığını konuşturmuş helal olsun gelmesin buralara falan en formda Türk oyuncumuz bizi gururlandırmaya devam etsin.
İki hocanın ortak noktası bu sezon ellerindeki kadronun dar olması :) hatta haklı olarak Mou bugün ilk 11'de genç bir oyuncu oynatmış. Yoğun maç trafiğinde Lampard haftada iki maçı kaldıracak güçte değildir. Chelsea'nin en büyük sorunu orta sahanın ortası ve bekler gözüküyor.
Edit: Lampard ilk 11'de oynamış :) Ramires cezalı olduğu için yerine genç oyuncu oynatmış. Maçı izlemediğim için ilk 11'i bilmiyordum.
Valla Mou yanlış bir kadro sürdü maça Torres'te yoktu sakat mı bilmiyorum ama Demba Ba'ya da ayıp ediyor Eto'o gelir gelmez oynatmak doğru değil bence alışamamış takıma bu çok net görülüyor.Dediğin gibi 2 hocanın da dar kadroları var sakatlıklar cezalılar falan yıpratacaktır 2 hocayı da ama 2 hoca da çok güçlü hocalar bu durumları atlatabilirler bakalım zaman gösterecek herşeyi.
geçen senenin en cok kosan takimlari.
https://pbs.twimg.com/media/BUehwbeCAAEdGFF.jpg
Daha fazla km koşmak için bizim başkanda değişiklik yapmamız lazım. :D
Arsenal-Napoli maçını NTV veriyor bu akşam haberiniz ola. :) Fena bir maç olacak Arsenal galibiyete daha yakın taraf tabii ama Napoli'de ilk maç neler yapabileceğini gösterdi her sonuca gebe bir maç.
mesut yardırıyor 14 dakikada 1 gol 1 asist
Arsenal 100 pas
Napoli 24 pas
Dk 14 2-0
Ozil 1 gol 1 asist
Özil şov başladı.
arsenal onune geleni deviriyor bu yil
Mesut'u çok arayacak demiştim Real.Farkını gösteriyor Arsenal'de bambaşka bir kimliğe büründüler bu sezon kupa almaları zor değil.
Arda atmış 2-1 yeniyor Atletico Porto'yu.Atletico ile Arsenal'i tutabilene aşk olsun.
el turco ardaaaaa
http://www.dailymotion.com/video/x15fd67_ard_sport
Arda'yı severek izliyoruz :D
Milan maçının özetini açın Balotelli efsane penaltı kazanmış. :D Pepe'nin Elche maçında aldığı penaltı gibi hakemler nasıl bu pozisyonlara penaltı veriyor anlamak güç.
Dün Mesut'u izlerken neden bizim ülkemizden birisi çıkmıyor böyle dedim; ama Arda Turan çoktan çıkmış. Gurur duydum. :)
Mesut mukemmeldi adam tek pas bile değil yarım pas yapıyor.
Daha Arsenal takımı ayak uyduramıyor Mesut'a :D
Rosicky Arteta falan hep kontrol pas :)
Biraz Ramsey var ayak uyduran.
Ama saatlerce oynasın Mesut sıkılmadan seyredersin. Tam da artık o eski 10 numara kavramı bitti dedikleri anda çıktı geldi.
Arda aslında Mesut'un yanına gitse,birlikte seyredebilsek ikisini.
Wenger ve Simeone favori iki teknik adamım.
Wenger çok seviyeli bir hoca mesela dün Ramsey çıktığında adamın yüzüne dahi bakmadı :n:
Böyle olması bir bakıma iyi oyuncu yüz bulamıyor hocadan ve istediği gibi hüküm süremiyor takımda. Simeone'de elindekileri çok çok iyi kullanan bir hoca..
Tam Falcao gitti güç düşecek derken Diego Costa'yı çıkardı ön plana geçen sezonda belliydi bir şeyler olduğu ama Falcao gittikten sonra tam potansiyeline ulaşıyor.
Çok beğeniyorum A. Madrid'in oyun yapısını tebrikler ne diyelim.
Arsenal maçının ikinci yarısı çok sıkıcıydı, Napoli zaman zaman etkili geldi ama yanlış tercihler yapıldı.
Mesut golü atıp sonrasında attırıp bırakmış sanırım oynamayı bu bile yetiyor tebrikler valla :)
Mesut'u geçtim,o tamamen bir Alman oyuncusu yani Alman ekolünden çıkmış bir isim,tabi ki harika bir futbolcu ancak Arda cidden çok gururlandırıyor beni,hem Türk futbolundan çıkmış bir isim hemde Galatasaray altyapısının ürünü.Dönmesin Türkiye'ye falan,kalsın Atletico'da hak ettiği değeri veren kulüpte efsane olsun.
Cidden bakıyorum;Şehir'de seviliyorsun,takımda seviliyorsun,iyi oynuyorsun,10 numara sende,1-2 sene daha oynasan kaptan bile olabilirsin,kulübün en başarılı döneminin kilit oyuncularından birisin.Türkiye'ye zaten dönmem ancak başka büyük kulüplerden teklif gelse bile gitmem şahsen.Arda'nın cidden Atletico'dan ayrılmaması gerekiyor,Atletico bırakmadıkça.
Galatasaray altyapısı mı ?
Böyle bir şey var ancak ne kadar altyapısından çıkma demek doğru karar veremedim :)Quote:
Schalke 04 başkanlığını yürüten Gerhard Rehberg, Mesut Özil'i yakın dostu olan Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün'e götürür. O tarihte Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın ile görüşüp futbolcuyu idmana götürmüş ancak yöneticiler "Bu çocuk çok cılız. Solucan gibi. Bundan futbolcu olmaz. Denemeye bile gerek yok." demiş.
Bir daha oku kanka :n: