Hollanda Maçı Çok Zevkli Geçiyor İzlemenizi Tavsiye Ederim Sports Tv'de
Tam Bir Resital Sunuyor Hollanda :)
Printable View
Hollanda Maçı Çok Zevkli Geçiyor İzlemenizi Tavsiye Ederim Sports Tv'de
Tam Bir Resital Sunuyor Hollanda :)
Bu Hollanda bizi de dağıtmasın :( Kuyt'la Sneijder ikna eder umarım. :(
Romanya maçından sonra yazmıştım Hollanda 2001'den beri (yanlış olmasın 2004 falan da olabilir) evinde yenilmiyor, Macarlara mı yenilecekler diye :) Nitekim fark attılar. Romanya 3'ten fazla atamaz bence. Oyuna hakimiyetimizide koyamadık ki galibiyetten emin değiliz.
Ve de Caner ! Resmen Estonyalı arkadaş kafaladı hakemi. Orada temas varsa bende Golgi Cisimciği olayım !
Artık iş bize kaldı her şey istediğimiz gibi oldu bu akşam.Artık Salı günü Allah'ın izniyle Play-off biletini alacağız.Bu Hollanda Milli takımı insan değil bu arada 8-1 ne yahu :D
Valla işimiz zor. Gevşek oynarsa Hollanda'ya karşı ancak şansımız olabilir...
Romanya'dan korkmuyorum artık.
Bugün Estonya'yı gördükten sonra gerek duymuyorum, Romanya maçından puan çıkaracaktır bu Estonya benim gözümde.
Ya biz bu kadar rahat oynattık rakibi ya da onlar iyilerdi. Romanya gol düşüneceğinden dakika geçtikçe daha da açılacaktır. Estonya yapar bir sürpriz orada..
Estonya zaten yenilmeyi kabul etmiş sadece farklı yenilmeyim diye full savunma yapan bir zihniyette oynadı. Bizim takımda golleri attı bitsinde gidelim diye oynadı. Tatsız tuzsuz, maç havası vermeyen bir mücadele oldu. Formaliteyi tamamladık ve son maça kaldı playoff bileti. Hollanda maçı bence çok farklı olacaktır. Soğukkanlılık ve üst düzey bir mücadele önemli. Bizim kadar konsantre olamaz Hollandalılar. Çünkü iyice arayı açtılar. Bu maçtada zaten farka gittiler ve kendilerini şişirerek gelecekler. Deplasmanda bizle oynayacaklar, karşılarında galibiyet için çıkacak bir takım var. Onlarda kasmazlar fazla. Bu demek değil galibiyet için oynamayacaklar bize yatacaklar, galibiyet için oynarlar tabi ama önemli olan bizim ne kadar galibiyet için oynayacağımız ve ne kadar az hata yapacağımız. Tamamiyle iş bizim performansımızda bitiyor. Kısacası kendimizi yenersek Hollanda'yıda yeneriz.
Takımın aklında Hollanda maçı vardı.İyi oynamadık ama oynanması gerektiği gibi oynadık.İnşallah Hollanda'yı da yenip play off biletini alacağız.Salı gününü heyecanla bekliyorum.
Hollanda sağolsun vur dedik öldürdüler :D Hollanda maçı için ne desem boş ne söylesem olmaz. Herşey olabilir. Artık zurnanın zırt dediği yerdeyiz bence :D
Her yönden çok güzel bir geceydi bizim açımızdan. :) Hollanda'ya karşı da işi sıkı tutmak şart, şakaları olmadığını bugün gösterdiler. Bize maçı vermeyecekleri aşikar. 1-0 olsun bizim olsun o maç da ve playoff biletini kapalım.
Eğer Hollanda'nın ilk torba mevzusu sürüyorsa as kadroyla çıkarlar gibi onun dışında yedekler oynayacaktır gerçi aslar oynadıgında bile çok zorlamıştık onları sadece girdiğimiz pozisyonları onlar gibi değerlendirememiştik.Bu sefer çok farklıyız tek sıkıntımız Caner'in olmaması olacak umarım yokluğunu hissetmeyiz.
Fatih Terim farkını gösterdi, nereden nereye helal olsun valla büyük adam vesselam, Hollanda maçına kalmak bile başarı, elimizden geleni yapacağız inşallah Allah yardım eder playoffları görürüz. Caner ve Gökhan Töre bu senenin flaş isimleri hayranlıkla izliyorum böyle Türk futbolculara ihtiyacımız var.
Diyelim play off lara kaldık orda ne yapacaz? İzlanda falan gelse bari...
Play-offlar'da işimiz çok zor olacak çünkü seri başı olmamız zor gibi görünüyor Hırvatistan,Fransa falan zorlu rakipler var zaten bi gidelim de play-offlara sonra konuşuruz bunları dua edelim de yedek kadro çıksın Hollanda. :)
Fatih hocayı ister sevin ister sevmeyin,iyi ve kötü yanları da var elbette ama adam tam bir 'winner' bence.Özellikle oyuncuların ona karşı saygıları ve farklı oynamaları da bunda etken tabi ki.Takım bir şekilde maçları kazanıyor umarım Hollanda karşısında da durum böyle olur.
Biz iyi oynamadık bu maç.
2-0'dan sonra zaten bir rahatlama ve gevşeme oldu ki demeyin keyfimize. Attığımız goller boşa gidiyor gibi bir şeye mi kapıldık bilmiyorum ama yüklensek daha da atabilirdik.
Estonya'nın topu ayağında tutması bizim gevşememiz yüzünden oldu zaten. Belki yorulmak istemedik, belki kart cezalıları artsın istemedik ama bana göre iyi bir şey yapmadık.
Hollanda maçını kazanıp, Romanya gelip farkı atıp 2. olursa o zaman hatırlarız bu maçı. Bu dediğime bende inanmadım gerçi ama olası bir şeyi söyledim.
Romanya'nın fark atacağına hatta ve hatta Estonya'yı yeneceğine inanmıyorum. Bu yazım burada kalsın, Romanya gol için açıldıkça Estonya kontra ile boşluk yakalayacaktır..
Bizi bile ilk 30 dakika yordular uzun topları alarak ama bizde Ömer ve Semih'in üst düzey oyunu vardı. Romanya stoperleri gününde olmaz ise işleri gerçekten zor..
Gelelim bize..
Hollanda güç gösterisini yaptı, Macaristan'a bu kadar atacakları hiç aklıma gelmezdi. Persie'ye bayılıyorum bana göre Dünya'nın şuan en iyi forveti kendisi.
Bunun yanında umarım bizim maçta en kötü forvetine dönüşür diyorum :n:
Yedekler ile çıkacaklarını düşünmüyorum, Van Gaal oldukça kendinden emin ve iddia'lı konuştu.
Bize karşı nasıl çıktıklarından çok bizim nasıl çıkacağımız önemli. Özellikle sol tarafta kimin oynayacağı çok kritik olacak..
Olcan'ı seçer mi diyorum hoca seçebilir sonuçta Hasan'dan daha fazla oynamış bir oyuncu ve fiziksel olarak daha hazır.
Bir yanda da Hasan var, ne olursa olsun tam bir bek ve gününde olursa savunma olarak gayet iyi iş çıkarabilir.
Caner'in kartı çok doğruydu bana kalırsa beli çaktı adama keşke cezalı olmasaydı büyük bir kayıp bizim için.
Bir şey daha söylemek istiyorum, Burak ne yapmak istiyor gerçekten anlamıyorum.
Fiziksel olarak mı sorunu var yoksa morali mi kötü anlamıyorum. Tamam golünü attı ama maç içinde çok silik bir yapısı var..
Burak böyle bir oyuncu değildi, biz ona kaçırdığı için küfür ederken şuan maç içinde o kaçırdığı zamanları özlüyoruz.
Kafası sahada değil o çok açık ofsaytlar bile bunu anlatıyor. Hollanda maçında umuyorum ki oynar, oynamalı. Eğer o maçta oynamazsa bir daha gelmesin zaten bu milli takıma..
Şöyle son maçlara geldiğimiz zaman bir kere de keşke çekmeyelim. Kaybettiğimiz haybeye puanları böyle maçlarda arıyoruz. Romanya Estonya'yı her türlü yener, skor Estonya'nın yapacağı savunmaya bağlı. Biz ne yaparız bilmiyorum muallak. Oyuncuların 3 kişilik mücadele etmesi gerekiyor çünkü mevcut fiziki durumları diri Hollanda'ya karşı 2 kişilik mücadeleyle bile aşılmaz. Bir de çok kolay gol kaçırıyoruz, artık Uluslararası maçlarda pozisyon bulmak gerçekten kolay değil, Umut ve Burak attıkları kadar çok rahat da kaçırabiliyor. Bunları özellikle Hollanda maçında minumuma indirmeleri gerek, İlk Hollanda maçında da kaçırdıklarımızın cezasını yenilerek ödemiştik.
Play offlarda anladığım kadarıyla fifa sıralamasına göre seri başları olacak. Öyleyse işimiz harbi zor. Portekiz, Fransa Yunanistan falan seri başı olur. İzlanda ile falan eşleşme durumu olmaz. Fifa sıralamasında ilk 15 içinde olsak tamamdı ama çok gerideyiz. En iyi ihtimalle Yunanistan gelmeli. İçimden bir ses play ofa kalırsak Portekiz gelecek diyor...
Burak kötü oynadı evet ancak bu oyunu kendisi açısından sezonun en iyi maçıydı.Siz düşünün artık ne kadar formsuz olduğunu.
Umut harika oynadı diye düşünüyorum. Dakika 90'da bile durmadan pres yapmaya devam ediyordu ve sahada savunma anlamında yardım etmediği yer kalmamışken hala savunma arkasına koşu yapıyordu. Top indiriyordu, çapraz koşu yapıyordu vb.. Çok kaliteli topçu gerçekten.
Ama hala Galatasaray'da ilk 11 oynamıyor...