Haydi bismillah diyelim.
Kırmızı - Beyaz çarpan kocaman yürekler final virajını dönecek inşAllah.
Haydi bismillah diyelim.
Kırmızı - Beyaz çarpan kocaman yürekler final virajını dönecek inşAllah.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Macarların son 2 maçıda çok kolay (öyleydi galiba And-Estonya'ydı galiba) bu maçı kesin almamız lazım.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Çok zor bir deplasman.Romanya ve Macaristan bu deplasmanda zorlanmışlar Hollanda'yı da gördük zaten.Ancak Terim'in Milli takımının puan kaybetme lüksü yok bu saatten sonra kalan 2 maçımızı da alacağımıza yürekten inanıyorum.Eğer bu takım puan kaybetseydi Romanya deplasmanında kaybederdi zaten.Zorda olsa kazanacağımızı düşünüyorum 1-0 yeneriz diyorum ben.Dualarımız Anddora'nın az yemesi ve Hollanda ile olacak.Allah yardımcımız olsun !
Açıkcası bir telaş olmasını anlıyorum.
Üzerimizde bir baskı var bunu da farkındayım ancak Estonya'dan bu kadar korkarsak bir sonraki maçta yanarız.
Abdullah Avcı döneminde bile 3 attık biz bu adamlara. Bu da en kıt hücum yaptığımız dönem oluyor benim gözümde.
Hollanda ise tamamen disiplinsizlikten kaybedecek duruma geldi. İstendiğinde bir anda nasıl geri dönüldüğünü gördük..
Estonya falan bizim denk olacağımız tipte takımlar değiller, biz ne ara bu kadar büyüdük 2 gün önce şansımız yok diyorsanız demeyin..
Terim çıtayı o kadar yükseltti ki, Estonya falan artık vız gelir.
Eğer korkulacak bir şey var ise Hollanda maçı olmalı, ben bu maçı düşünmüyorum bile. Buraya kadar geldiysen ve burada takılırsan zaten gitmeyelim play-off'lara.
Hollanda çok disiplinsiz olabiliyor çünkü kendileri çok rahat bir şekilde çıkıyorlar gruptan. Bu disiplinsizliği Macar'lar affetmez..
Kuyt ve Sneijder seçilmişler, Kuyt çok duygusal bir oyuncu belki gaza getirir arkadaşlarını
Persie'nin durumu ne olacak bilgim yok, sakatlanmıştı en son. Persie oynarsa çok iyi olur adam maç önemsemeden asılıp golünü atan bir oyuncu.
Tekrar tekrar söylüyorum, Estonya bir maçta 2 şut arka arkaya atabilecek bir takım değil. Top girmek istemez anlarım benim tek ürkeceğim konu bu olur.
Buralara kadar geldiysen topu da sokacaksın 2 direğin arasına, farkını koyacaksın ortaya arkadaş.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Milli takıma başarılar dileyelim de biz daha çok Hollanda'ya başarılar dileyelim Macaristan'a yenilirlerse milli takım için kurduğumuz bütün hayaller yıkılırŞaka bir yana beni Estonya değil iklim korkutuyor iklimi yenersek play-off'a kalırız
![]()
Zor maç. Akıllar 2 kere Hollanda'da olacak; hem onların Macaristan ile yapacağı maç için hem de bizim son maçta Hollanda ile yapacağımız maç için. Rakip kolay sayılmaz, hava şartları da malum. İnşallah bir sürpriz yaşanmaz.
Daha Andorra maçı oynanmadan yazmıştım, biz bu maçı kazanalım ve en kötü ikinci de olmazsak play-off'tayız.
Gol averajı da önemli olacak. Romanya Andorra deplasmanı ve Estonya ile içerde oynayacak. Biz iki maçımızı da kazandığımızı düşündüğümüzde en az 8 gollük bir avantajımız var. Bende Macaristan'a nazaran Rumenler daha büyük tehdit.
Hollanda maçına bilet aldım bu maçı kazanamazsak oyunculara dalarım beyler![]()
Estonya Maçı Bize Ters Gelir Genelde İnşallah Tökezlemeden Kazanırız da Umudumuzu Son Maça Taşırız.
Kolay Bir Maç Olmayacak Şans İnşallah Bizden Yana Olur En Kötü Beraberlik Bile Elveda'ya Hazırlar Bizi Allah Yardımcımız Olsun
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Bu maçı alamazsak,bence ülkede futbol yasaklanmalı.
So what?
Saike
Haberlerde Fatih Terim'in orta alanı kalabalık tutacağı maçı buradan kazanacağı vs vs yazıyor umarım bunu denemez çünkü tarihi bir hata yapmış olur, nasıl Andorra ve Romanya maçlarında klasik düzenle 4-4-2 çıkıp önde baskı uygulattıysa aynısını yapması takım için daha yararlı olacaktır diye düşünüyorum. Hem orta alan oyuncularımızın yaratıcılıkları düşük olduğundan hem de koca ülkede tek başına Santrafor'u idare edebilecek kapasitede oyuncu olmadığından dolayı 4-5-1 ve türevi tek forvetli bir sistemle sahada olmak intihar olur. Zaten kapalı rakipleri açmakta zorlanıyoruz bir de hücum hattında az adamla oynamak fişi çeker.
Tabi her şey bizim bu maçı kazanmamızla bitmiyor, Hollanda berbat performansını bir tarafa bırakıp Macarları yenmek zorunda, son 2 maçtaki oyunları beni biraz tedirgin etse de umarım Kuyt ve Sneijder Macar maçı için takımı biraz iteler.
...
Terim 442 yapar. Umut-Burak ilerde başlarız yine.
burak-cenk tosun baslasak daha iyi gibi. dengeli forvet ayaginda top tutabilien forvet
hollanda rahat diye düşünmeyin beyler. adamlar ilk torbadan çıkmak için maksimum puan toplamaya çalışıyor. çıkarlar bitmemiş durumda. kimse kimsenin gözünün yaşına bakmaz.
TERİM İLK 11'İ AÇIKLADI:
Volkan, Gökhan Gönül, Semih, Ömer, Caner, Mehmet Topal, Selçuk İnan, Arda, Gökhan Töre, Burak, Umut.
www.ntvspor.net
Geçen ayki 11'i değişmemesi iyi olmuş bu 11 her türlü yener Estonya'yı.
Buralar çok sessiz haydi kendinize gelin millet ! Hollanda 1-0 önde iyi haber geldi bile.
Caner muthis oyuncu oldu artik
Yazmamı bekliyorlarmış Umut 1-0
Caner yine yapacağını yaptı![]()
Caner dedik dedik gitti adam Hollanda macinda yok![]()
Caner cezalı duruma düştü, kötü oldu.
Ah Caner ah ne güzel asist çekmiştin yakıştı mı şimdi bu![]()
Hollanda maçı 2-0 oldu oh be![]()
Hollanda maçı 4-0 olduBiz de 2-3 atabilsek ne güzel olcak.