Buna penaltı verilmezde neye verilir soruyorum? Gözünün önünde oldu göremedim de diyemez herhalde
Printable View
Buna penaltı verilmezde neye verilir soruyorum? Gözünün önünde oldu göremedim de diyemez herhalde
Net penaltı verilmedi.
Fenerbahçe golü bulsun, sonra fark gelir.
Golü bulsak gerisi gelecek gibi Sivas çok kötü oynuyor
Bu Sivas'ı da yenemessek bırakın şampiyon olmayalım zaten...
Egemen oyun dışında kaldı. Fenerbahçe'nin işi daha zor artık.
10 kişi kalması da birşeyi değiştirmez, ben hala Fenerbahçe kazanır diyorum.
Direk kırmızı neyin nesi??Ayrıca harekette faul yok!
Fiziki müdahaleden ya da ettiği bir sözdendir artık. "Yapmadım" diyor gibi gördüm ben , bir şey dememiş gibi ama anlamadım.
Bu kadarı hata degil terbiyesizlik artık yuh diyorum yuhhhh !
Bırakın kırmızıyı faul bile yoktu. Eli görmeyen hakem o pozisyonda neyi görmüşte kart veriyor merak ediyorum
Harcıyorlar resmen bizi. Maça çıkarken yemin etmiş heralde hakemler. Önce penaltıyı ye şimdi de bu.
Lige heyecan gelsin diye yapıyorlar herhalde.Gerçi ben hala Fenerbahçe'nin kazanacağını düşünüyorum.
Hakem facia başladı maça.
Egemen'in pozisyonunda bence faul yok, haliyle sarı kart yanlış. Bu ilk defa olan bir şey değil, Egemen sinirlerine hakim olmalıydı. Sarı kart yanlış belki ama kırmızı doğru (kötü birşey söylediğini var sayıyorum hakemin tepkisinden)
Klasik Türk hakemi, eyyamını yapar birazdan sağlar dengeyi. Aklı kalır bu pozisyonlarda.
Bu arada Fenerbahçe takımında fazla stres ve buna bağlı gerginlik var sanki, ilginç.
Ben kötü bir şey söylediğini düşünmüyorum sonuçta sarı kart görüyor,direk kırmızı görse kötü söz olabilir,normaldir ancak sarı kartla öyle bir kötü söz düşünmüyorum
Maçı izlemiyorum ama maçın daha başında faul olmasa bile -ki lig maçlarında bir sürü verilmeyen fauller verilen temiz pozisyonlar var- Egemen'in verdiği tepki yanlış,yok yere yaktı takımını.Halı saha da bile yaşıyoruz biz böyle şeyleri,tartışma çıkartsak maç bitmez.Sakin olmak gerekir,zaten hakemler saatli bomba.
Sarı karta -haklı olarak- itiraz ederken kollarını arkaya bağladı ama hafiften teması oldu hakeme, Emre araya girmeye çalışırken Egemen ekrandan çıktı ve o ara artık ne söylediyse veya hakem ne anladıysa madem öyle al sana kırmızı der gibi çıkardı kartı. Maçtan sonra çok irdelenir zaten bu pozisyon, dudak okuma vs, anlaşılır işin gerçeği.
Egemen hakeme tosladıktan sonra (ki bence orada hızını alamadı , art niyet olduğunu sanmıyorum) Emre araya girdi Egemen'i uzaklaştırdı ve o esnada hakem 2 saniyeliğine Egemen'e bakıp kırmızıyı çıkardı. O esnada ne olduysa oldu bence ama ters açı kamerasından bakılınca da Egemen orada sadece "yapmadım" diyor. Enteresan iş.
Zaten savunma bizde bir eksik bir fazla fark etmiyordu...
Hakem resmen talimat almış ama bu kadar da açık yapılmaz. Bu halimizle de kazınırız, herkesi yenip şampiyon oluruz bu sene. Sadece bu maç değil bir sonraki maçı da çok güzel bir şekilde halletti. Bu şekilde 10 değil 20 puanlık fark ta kapanır.
Fenerbahçe şike yaptı diyorlar ya...
Demeye devam etsinler...
Aklıma şike dedikleri FB - Antep son dakika golü olan maç geldi. Bu maçta o maçtır.
İlk yarı bitti. Kasıtlı mı yoksa istemeyerek mi verildi Allah bilir ancak pozisyonun kırmızı kartla uzaktan yakından alakası yok.
Yahu daha maçın başında penaltiyi vermedi gitti sonrasinda Caner kart gördü cezalı duruma düştü. Egemen faul yapmadi aldatmaya yönelikten sivaslinin sarı görmesi gerekirken Egemen'e kırmızı verdi. Evet şikeci Fener :)
Maçı sivas alır demiştim normal şartlarda MHK'nin özel yetkili hakem atayacağını düşünmemiştim açıkçası...Bir söz de yönetim ve Ersun YAnal'a...
Takımı sahipsiz bırakıp ona buna el pençe divan durursanız sonuçlarına katlanırsınız.
Ersun Yanal puan farkına güvenip saçma sapan işler yaptı. Bu maçı kazamazsak Şampiyon Galatasaray'dır haberleri olsun..
Verilmeyen penaltının zaten izahı yok. Egemen'in pozisyonunda ise faul yok ama itirazı sarı kart zaten o doğru. Sonrasında Egemen'i Emre uzaklaştırıyor. Ve arka kameradan itiraz anı gösterilirken Egemen'in "yapmadım ya" dediği görülüyor hem de acayip net ve tam o an hakem bir parlayıp kırmızıyı yapıştırıyor. Verilmeyen penaltı olmasa kırmızıya şaşırırdım ama nedeni çok açık sahadaki hakem tiyatrosunun.
Şimdi Fenerbahçe'liler, Egemen ne derse desin hakem çıkacak raporuna "küfür etti" yazacak. Gözlemcilerden de 8 üstü bir puan alır ödüllendirilir.
O kadar olaya,kırmızıya rağmen uzatmayı 1 dakika göstermesi ve bizim 2 kez avantajımızı oynatmayıp rakibe kart da göstermemesi hakem komedisinin söylemek istediğim son örnekleri.
Ben böyle rezil bir hakem birliği görmedim. Kırmızı kart ve penaltıyı geçtim. Emre'ye yapılan faulde Caner'e avantajı nasıl vermezsin. Sonra hakem seminerlerinde çıkıp konuşuyorlar. Çok verimli bir seminer oluyor. Hakemlerimiz adeta kuralları ezberliyorlar. Avrupa'daki gibi avantajı mutlaka oynatın. Pasif ofsaytta düdük çalmayın bekleyin, görün. Hep hikaye hep tırıvırı. Bu takımın çekecek daha çok çilesi var ve tabiki Fenerbahçe taraftarının.
Tamam hakemler satın alınmışsa takibe gerek yok her türlü kazanır Sivas veya yenilmez.
Sivasspor bize karşı da böyle top oynarsa ki sanmıyorum, deplasman istatiğimizi düzeltiriz bir nebze. Sanki 10 kişi hatta 9 kişi kalan Sivasspor, ne oynadıkları belli değil.