Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır ?

Voters
32. You may not vote on this poll
  • Sivasspor kazanır

13 40.63%
  • Berabere biter

5 15.63%
  • Fenerbahçe kazanır

14 43.75%
Sayfa 1 / 8 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 230 sonuç

Konu: Sivasspor - Fenerbahçe | STSL 20. Hafta

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Sivasspor - Fenerbahçe | STSL 20. Hafta

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Eskişehir'in yaptığını bana nedense Sivas'da yapacak gibi geliyor Aatif'da gol krallığına gidiyor baya istekli oynamaya devam eder. Carlos bir kerede jest yapmasın

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

totemimi yaptım fenerbahçeye oy verdim hadi bakalım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sivasspor iç sahada çok etkili bir takım. Fenerbahçe son haftalarda bir o kadar formsuz ve çok da önemli silahları eksik hücum hattında. Ben Sivas'ın geçen haftaki Konya kazasını da affettirmek adına ekstra motivasyonla oynayıp en kötü 1 puan alacağı düşüncesindeyim.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Sivas'ın hırslı oynaması ve üstümüze gelmesi işimize yarar diye düşünüyorum. Eksiklere rağmen kazanırız.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Webosuz ve Emenikesiz Fenerbahçe çok zor gol atar dikkat. Fakat daha orta saha hakimiyetine dayalı oynarsa Fenerbahçe, Sivasspor o istediği geniş alanları ve hızlı kontratakları bulamaz. Tahminim beraberlik olacağı yönünde.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Sivasspor evinde sadece 2 mağlubiyet almış.Fenerbahçe ise aldığı mağlubiyetlerin 3ü de deplasmanda.Çok kritik bir maç.Geçen hafta yenilen Fenerbahçe bu hafta puan kaybeder ve Galatasaray kazanırsa bir tedirginlik başlayacaktır diye düşünüyorum.Forvetleri eksikte olsa duran topları etkili kullanmaları dolayısıyla egemen,bruno alves gibi defans oyuncuların golleriyle Fenerbahçe'nin kazanacağını düşünüyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Fenerbahçe bir şekilde kazanacaktır diye düşünüyorum.Sivas fütursuzca saldıracak gibi geliyor bana.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Fenerbahçe bu maçtan 3 puan çıkaramaz. Sivas çok iyi top oynuyo bence. Fenerbahçe bu forvet hattı ve ortasahalarının formsuzluğu yüzünden bu maçta puan kaybedeceğini düşünüyorum. Sivas evinde puan alacaktır.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Bu maç bizim için bir final niteliğinde,bazı eksiklikler olsada bu maça farklı bir motivasyonla çıkacağımızı düşünüyorum,galibiyetten başka bir sonuç beklemiyorum

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Bence kazanırız bu maçı Sivas son zamanlarda düsüste.Tabi zeminde önemli Karabük'te ki gibi buzda dans yapmazsak kazanırız.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

sivasta zeminle ilgili problem ortadan kalkti diye biliyorum, alttan isitma ile buzlanmanin onune gecildi.
    fenerbahce eksik, sivas evinde etkili. sivas yenilmez ilk secenek bence, sonraki tercih sivas kazanir.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Fenerbahçe'nin puan kaybetme ihtimalini çok düşük görüyorum, geçen haftadan ders çıkarmışlardır. Baroni maçın yıldızı olur, Fenerbahçe kazanır diyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Sivasspor bodoslama saldırırsa kaybeder. Fakat orta alanı kalabalık tutup orta alanda prese başlarsa Fenerbahçe'nin o deplasmandan 3 puanla dönme ihtimali çok zor.

Bence sezonun şampiyonunun belirlenmesi açısından kilit maçlardan bir tanesi. Eğer Fenerbahçe kazanırsa oyuncuların güveni yerine gelir ve silkelenip koşmaya devam ederler.Fakat olası bir mağlubiyette gelecek hafta Kasımpaşa ve sonrasında Trabzon deplasmanında 10 puanlık fark tamamen yalan olur...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Fenerbahçe bir şekilde kazanacaktır diye düşünüyorum.Sivas fütursuzca saldıracak gibi geliyor bana.
    Çok doğru yazmışsın.Orta sahada Holmen, Alper ikilisi verimli olur bence bu maçta.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

İki takım da düşüşte, en kuvvetli ihtimal beraberlik gibi ama kaliteli ayaklarımızla maçı alırız diye düşünüyorum. En azından berabere biter.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

FB 3 veya 4 gol atıp kazanır. 1'er gol Caner ile Holmen'den... 1 tane de Sow atabilir.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Bakalım hoca nasıl bir kadro ile çıkacak. Holmen'in sahada olması gerektiğini düşünüyorum ben, yedeğe çekilecek kişinin Meireles olması lazım. Ve Caner ön tarafa alınırsa savunmada çok sıkıntı yaşarız o kanatta. Sivas kanatlardan etkili gelen bir takım bu maçta orta sahayı aşırı doldurmanın anlamı yok. Sivas son haftalarda iyi futbol oynamıyor, Kayseri'yi iyi oynamadan yendiler, Konya'ya da kaybettiler. Biz de çok farklı bir durumda değiliz. Eğer Alper sağlamsa maçı alırız, yoksa ortada bir maç daha hırslı oynayan kazanır.

Kadro bence şu şekilde olmalı.
    Volkan
    Gökhan-Alves-Egemen-Caner
    Topal
    Topuz-Holmen-Cristian(Alper)-Kuyt
    Sow

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Fenerbahçe, evinde Sivasspor'a karşı oynadığı maçlarda hep galibiyet alıyor ancak Sivasspor ise evinde oynadığı maçlarda maçı berabere tamamlıyor çoğunlukla. En azından Aykut Kocaman zamanındaki takımda böyle bir istatistik vardı yanlış hatırlamıyorsam. Belki Fenerbahçe bu maçta bu istatistiği bozabilir ve galip ayrılabilir. Ancak geçen senelere kıyasla evinde çok iyi oynayan ve R.Carlos ile bir ivme kazanan Sivasspor var. Bunuda düşünmek lazım.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Bu maçta Sivas kazanacak gibi geliyor. Takımın fizik gücü iyi değil, organizasyon çok kötü, kalecisi yok zaten, defans ağır ve yanlış hamleler yapıyor...

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Bu akşamki maçtan sonra Fenerbahçe ekstra motivasyonla maça çıkacak. Bakalım neler olacak. Sonucu kestirmek çok zor fakat sert bir maç geçeceği kesin...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

sivas maclarini icerde-disarda hep aliyorduk bu zamana kadar, ben berabere kaldigimizi hatirlamiyorum. belki bir kere olmustur, bakmak lazim.

EsEs ve sivas deplasmanlarindan 1er puani yeterli goruyordum taraftar olarak, simdi sadece 1 puan ne kadar kafi emin degilim. kazanmak sart oldu bence. ikinciyle farki en azindan 3 mac seviyesinde tutmakta fayda var.

iki takimin yapisina bakinca bol gollu gecmesi muhtemel, gol duellosu olabilir. temennim kazanmamiz yonunde ama beraberlik ve yenilgi daha yakin duruyor bu mac icin.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ligde oynanan son 7 maça göre, İstanbuldaki 4 maçın 3'ünü Fenerbahçe kazanmış, birini Sivas. Sivas'ta oynana 3 maçın, biri berabere birini Sivas diğerini de Fenerbahçe kazanmış.

http://www.mackolik.com/Comparison/A...spx?id=1192243

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Fenerbahçe ve Galatasaray için iç sahada maç kazanmak oldukça kolay. Şampiyonluğun yolu deplasman maçlarından alınacak puana bakar. Fenerbahçe tüm yenilgilerini deplasmanda aldı. Maç için Ersun Yanaldan pek beklentim yok çünkü b planı bile olmayan bir takım var. Oyuncuların ekstra bir şeyler vermesini bekleyecez.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Sene başından beri 19 maçın tamamında oynayan Korcan bu maçta sakatlığı sebebiyle oynayamayacakmış şansızlık diyelim.Bizim maçı kazanmamızla bu maçın değeri iyice arttı.Ama konuşulanların aksine Fenerbahçe rahat kazanacak gibi geliyor bana.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Fenerbahçe bencede kazanicaktir skor tahminim 1-2 yada 2-3.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Bence 3 ihtimalli maç. Fenerbahçe kötü durumda, Sivas evinde çok etkili. Fenerbahçe kötü durumda olmasa her türlü kazanır derdim ancak sakatlıklar ve son haftaki yenilgi Fenerbahçe'yi biraz salladı. Hiçbir sonuca şaşırmam bu maçta.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

11'ler belli oldu.

SİVASSPOR
    Nihat, Cicinho, Da Costa, Ümit, Ziya, Burhan, Kadir, Hakan, Adem, Aydın, Aatıf.

FENERBAHÇE
    Volkan, Gökhan, Alves, Egemen, Kadlec, Emre, Meireles, Caner, M.Topal, Kuyt, Sow

Tam korktuğum kadro açıklandı, hadi hayırlısı bakalım nasıl geçecek maç. Ama ne olursa olsun yine kalbe zarar bir maç olacak gibi geliyor .

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Kadlec'in performansı soru işareti. Kadro da biraz defansifmiş gibi geldi bana.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Kazanacağız büyük ihtimalle. Tek soru işareti Kadlecin durumu. Epeydir oynamıyordu sonuçta.

Sayfa 1 / 8 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri