Sivasspor kazanır
Berabere biter
Fenerbahçe kazanır
Eskişehir'in yaptığını bana nedense Sivas'da yapacak gibi geliyor Aatif'da gol krallığına gidiyor baya istekli oynamaya devam eder. Carlos bir kerede jest yapmasın![]()
totemimi yaptım fenerbahçeye oy verdim hadi bakalım![]()
Sivasspor iç sahada çok etkili bir takım. Fenerbahçe son haftalarda bir o kadar formsuz ve çok da önemli silahları eksik hücum hattında. Ben Sivas'ın geçen haftaki Konya kazasını da affettirmek adına ekstra motivasyonla oynayıp en kötü 1 puan alacağı düşüncesindeyim.
Sivas'ın hırslı oynaması ve üstümüze gelmesi işimize yarar diye düşünüyorum. Eksiklere rağmen kazanırız.
Webosuz ve Emenikesiz Fenerbahçe çok zor gol atar dikkat. Fakat daha orta saha hakimiyetine dayalı oynarsa Fenerbahçe, Sivasspor o istediği geniş alanları ve hızlı kontratakları bulamaz. Tahminim beraberlik olacağı yönünde.
Sivasspor evinde sadece 2 mağlubiyet almış.Fenerbahçe ise aldığı mağlubiyetlerin 3ü de deplasmanda.Çok kritik bir maç.Geçen hafta yenilen Fenerbahçe bu hafta puan kaybeder ve Galatasaray kazanırsa bir tedirginlik başlayacaktır diye düşünüyorum.Forvetleri eksikte olsa duran topları etkili kullanmaları dolayısıyla egemen,bruno alves gibi defans oyuncuların golleriyle Fenerbahçe'nin kazanacağını düşünüyorum.
Fenerbahçe bir şekilde kazanacaktır diye düşünüyorum.Sivas fütursuzca saldıracak gibi geliyor bana.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Fenerbahçe bu maçtan 3 puan çıkaramaz. Sivas çok iyi top oynuyo bence. Fenerbahçe bu forvet hattı ve ortasahalarının formsuzluğu yüzünden bu maçta puan kaybedeceğini düşünüyorum. Sivas evinde puan alacaktır.
Bu maç bizim için bir final niteliğinde,bazı eksiklikler olsada bu maça farklı bir motivasyonla çıkacağımızı düşünüyorum,galibiyetten başka bir sonuç beklemiyorum
Bence kazanırız bu maçı Sivas son zamanlarda düsüste.Tabi zeminde önemli Karabük'te ki gibi buzda dans yapmazsak kazanırız.
sivasta zeminle ilgili problem ortadan kalkti diye biliyorum, alttan isitma ile buzlanmanin onune gecildi.
fenerbahce eksik, sivas evinde etkili. sivas yenilmez ilk secenek bence, sonraki tercih sivas kazanir.
Fenerbahçe'nin puan kaybetme ihtimalini çok düşük görüyorum, geçen haftadan ders çıkarmışlardır. Baroni maçın yıldızı olur, Fenerbahçe kazanır diyorum.
Sivasspor bodoslama saldırırsa kaybeder. Fakat orta alanı kalabalık tutup orta alanda prese başlarsa Fenerbahçe'nin o deplasmandan 3 puanla dönme ihtimali çok zor.
Bence sezonun şampiyonunun belirlenmesi açısından kilit maçlardan bir tanesi. Eğer Fenerbahçe kazanırsa oyuncuların güveni yerine gelir ve silkelenip koşmaya devam ederler.Fakat olası bir mağlubiyette gelecek hafta Kasımpaşa ve sonrasında Trabzon deplasmanında 10 puanlık fark tamamen yalan olur...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
İki takım da düşüşte, en kuvvetli ihtimal beraberlik gibi ama kaliteli ayaklarımızla maçı alırız diye düşünüyorum. En azından berabere biter.
FB 3 veya 4 gol atıp kazanır. 1'er gol Caner ile Holmen'den... 1 tane de Sow atabilir.
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
Bakalım hoca nasıl bir kadro ile çıkacak. Holmen'in sahada olması gerektiğini düşünüyorum ben, yedeğe çekilecek kişinin Meireles olması lazım. Ve Caner ön tarafa alınırsa savunmada çok sıkıntı yaşarız o kanatta. Sivas kanatlardan etkili gelen bir takım bu maçta orta sahayı aşırı doldurmanın anlamı yok. Sivas son haftalarda iyi futbol oynamıyor, Kayseri'yi iyi oynamadan yendiler, Konya'ya da kaybettiler. Biz de çok farklı bir durumda değiliz. Eğer Alper sağlamsa maçı alırız, yoksa ortada bir maç daha hırslı oynayan kazanır.
Kadro bence şu şekilde olmalı.
Volkan
Gökhan-Alves-Egemen-Caner
Topal
Topuz-Holmen-Cristian(Alper)-Kuyt
Sow
Fenerbahçe, evinde Sivasspor'a karşı oynadığı maçlarda hep galibiyet alıyor ancak Sivasspor ise evinde oynadığı maçlarda maçı berabere tamamlıyor çoğunlukla. En azından Aykut Kocaman zamanındaki takımda böyle bir istatistik vardı yanlış hatırlamıyorsam. Belki Fenerbahçe bu maçta bu istatistiği bozabilir ve galip ayrılabilir. Ancak geçen senelere kıyasla evinde çok iyi oynayan ve R.Carlos ile bir ivme kazanan Sivasspor var. Bunuda düşünmek lazım.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Bu maçta Sivas kazanacak gibi geliyor. Takımın fizik gücü iyi değil, organizasyon çok kötü, kalecisi yok zaten, defans ağır ve yanlış hamleler yapıyor...
Bu akşamki maçtan sonra Fenerbahçe ekstra motivasyonla maça çıkacak. Bakalım neler olacak. Sonucu kestirmek çok zor fakat sert bir maç geçeceği kesin...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
sivas maclarini icerde-disarda hep aliyorduk bu zamana kadar, ben berabere kaldigimizi hatirlamiyorum. belki bir kere olmustur, bakmak lazim.
EsEs ve sivas deplasmanlarindan 1er puani yeterli goruyordum taraftar olarak, simdi sadece 1 puan ne kadar kafi emin degilim. kazanmak sart oldu bence. ikinciyle farki en azindan 3 mac seviyesinde tutmakta fayda var.
iki takimin yapisina bakinca bol gollu gecmesi muhtemel, gol duellosu olabilir. temennim kazanmamiz yonunde ama beraberlik ve yenilgi daha yakin duruyor bu mac icin.
Ligde oynanan son 7 maça göre, İstanbuldaki 4 maçın 3'ünü Fenerbahçe kazanmış, birini Sivas. Sivas'ta oynana 3 maçın, biri berabere birini Sivas diğerini de Fenerbahçe kazanmış.
http://www.mackolik.com/Comparison/A...spx?id=1192243
Fenerbahçe ve Galatasaray için iç sahada maç kazanmak oldukça kolay. Şampiyonluğun yolu deplasman maçlarından alınacak puana bakar. Fenerbahçe tüm yenilgilerini deplasmanda aldı. Maç için Ersun Yanaldan pek beklentim yok çünkü b planı bile olmayan bir takım var. Oyuncuların ekstra bir şeyler vermesini bekleyecez.
...
Sene başından beri 19 maçın tamamında oynayan Korcan bu maçta sakatlığı sebebiyle oynayamayacakmış şansızlık diyelim.Bizim maçı kazanmamızla bu maçın değeri iyice arttı.Ama konuşulanların aksine Fenerbahçe rahat kazanacak gibi geliyor bana.
Fenerbahçe bencede kazanicaktir skor tahminim 1-2 yada 2-3.
Bence 3 ihtimalli maç. Fenerbahçe kötü durumda, Sivas evinde çok etkili. Fenerbahçe kötü durumda olmasa her türlü kazanır derdim ancak sakatlıklar ve son haftaki yenilgi Fenerbahçe'yi biraz salladı. Hiçbir sonuca şaşırmam bu maçta.
11'ler belli oldu.
SİVASSPOR
Nihat, Cicinho, Da Costa, Ümit, Ziya, Burhan, Kadir, Hakan, Adem, Aydın, Aatıf.
FENERBAHÇE
Volkan, Gökhan, Alves, Egemen, Kadlec, Emre, Meireles, Caner, M.Topal, Kuyt, Sow
Tam korktuğum kadro açıklandı, hadi hayırlısı bakalım nasıl geçecek maç. Ama ne olursa olsun yine kalbe zarar bir maç olacak gibi geliyor.
Kadlec'in performansı soru işareti. Kadro da biraz defansifmiş gibi geldi bana.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Kazanacağız büyük ihtimalle. Tek soru işareti Kadlecin durumu. Epeydir oynamıyordu sonuçta.