3-1 ve 2-0 'ı var Fenerbahçe'mizin rahat ol sen. ;)
Printable View
deplasman fobisi mi? dune kadar tek maglubiyet almistik, onun da nasil oldugu asikar. son iki maglubiyetten bahsetmeye bile gerek yok. evet, mac zor ama bunun deplasman olmasiyla alakasi yok bence. elazig formda ve ligde kalmak istiyor. bizi zorlayacaklardir. tahmin olarak beraberlik verdim ama beklentimiz tabi ki de kazanmak.
alırız maçı
Emenike hızlı başladı :D
Alper Potuk muhteşem vurdu aynı güzellikle çıkardı İveşa
Ya arkadaş ben avuta giden topu savunan defans oyuncuları kendini yere bıraktığında faul veren hakemlerden bıktım. Kanun mudur arkadaş bu?
Çok kolay eziyoruz pozisyonları ama bu oyuncularla bu normal. Kuyt,Mehmet'ler,Cristian bu adamlar yaratıcılıktan uzak oyuncular.
Ayrıca şu an hakemle Caner'in tartıştığı pozisyon hakkında bir şeyler söylemek istiyorum Caner pas atarken düşürüldü,pas yerini buldu hakem avantajı gösterdi. Kağıt üzerinde herşey normal ama be adam şu oyunu süzerek yönetsene! Caner verdi gidiyordu,gidemeyince Emenike'ye pas ulaştı ama 4 savunmacı arasında tek başına kaldı. Neyleyim öyle avantajı. Avantaj için etkin hücumun devam etmesi gerek, pasın yerine ulaşması değil.
atamayana atmasınlar..Sanki içimde öyle kötü bir his geçti
Maç dengelendi, hatta Elazığ iyi geliyor. Bu arada gol yemezsek maçı kazanırız.
ilk 10 dakikada bi gs-bjk derbisi kadar pozisyon yakaladık, atamadık. Bi de Caner'e faul yapılıyor avantaj gösteriyor hakem, saniyesinde Emenike topu kaybediyor ama faulu çalmıyor madem çalmıcan niye avantaj gösteriyon ? ?
Güzel başladık sonra ortasahayı kaybettik. Ortada bir maç.
Daha neyi atacaksın Kuyt allah aşkına
İnşallah 2. yarıda bu kaçırdıklarımızı aramayız.Yazık olur bu maçta puan kaybedersek.
Onur Ayık attı 1-0 önde Elazığspor. Devre bitmeden atmaları onlar için büyük avantaj oldu.
Hay Allahım bu maçı nasıl çevireceğiz çok merak ediyorum.
onur muthis atti
Mehmet Topal topçu falan değil. Pozisyon elle oynama olsa dahi.
Nefret ettigim futbolcu tipi = Maç devam ederken itiraz eden futbolcu
Biz kaç kere cıktık bu kontralara bir cacık olmadı adamlar bir kere geldi attı gitti.Şimdi bu kadroyla aç açabilirsen 2. yarı Elazıg savunmasını.Geçmiş olsun bu maçın dönmesi çok çok zor.
Valla bu maçı alamayacaksak Trabzon'u, Beşiktaş'ı, Galatasaray'ı mı deplasmanda yeneceğiz Allah aşkına. Geçmiş olsun bu maçı Fenerbahçe kazanamazsa biter bu iş. Ersun Yanal ile Aziz Yıldırım ile bir cacık olmaz..
Ya Eskişehir'de sol ayakla pas fetişistliği yaptığı için basit pas hatası yapıp golü yedirdi, şimdi lan düzeltiyim de vuruyum kaleye diye uğraşırken golü yedirdi. Sen önliberosun arkadaş gol atma,gollük pas atma gol yedirme yeter.
o kadar yakindan el olmaz , ki kollari kapali.
Maçı açtım gol oldu. Güzel attı Elazığ.
Fenerbahçe maça hızlı başlamış yorumlardan anladığım, yine aynısı olursa maç dönebilir.
Bence kötü futbol oynamıyoruz ancak topla alakalası olmayan 2 adamla oynuyoruz (ne bekte işe yarayan ne de stoper'de işe yarayan Kadlec, 2 tane %100'lük gol pozisyonunu hiç eden ve yine formunun zirvesinde olduğunu gösteren Cristian)
Yazık ki serbest bıraksan bu maaşlara kendine dünyada 1 tane bile kulüp bulamayacak bu 2 oyuncu gram şu takıma yakışmamasına rağmen 11 oynuyor. Kötü futbolcu seni skordan eder şuan sadece onu yaşıyoruz.
gol temiz el filan yok bizim mehmet efendi hakemle uğraşıcağına bir zahmet adama müdahale etmeye çalışsa golü yemiycez
2. yarı mehmet topuz yada kuyt çıkar alper kanada geçer
El yok zaten en son bi açıdan verdi sirtina carptigi belli oluyor ama tabi o aciyi trtye vermeyecekler adım gibi eminim.
Fener maçı çevirir. Beklenenden kolay olur bence.
Kuyt bugün garip sanki ikizi gelmiş de o oynuyor
baroni bildiğimiz baroni yanındaki adamın önüne yuvarlayamıyor
nası brezilyalısın meksikadan iltica mı ettin ne kardeşim adamlar doğuştan o pası verecek kaabiliyette oluyolar
kuyt çıkmaz ama baroni muhakkak çıkmalı
4-5 gol atıcamız maçta skor 1-0
hadi hayırlısı
Stoper oyuncuları cezalıyken ben Serdar Kesimal ve Bekir İrtegün oynar diye düşündüm çünkü Kadlec'i geldiğinden beri hiç beğenmedim. Ne sol bekte ne de stoperde iyi bir performans gösteriyor saatli bomba. Fenerbahçe'nin ortasahası bilindiği kadar iyi değil. Meireles bitmiş, Cristian istediği zaman oynuyor. Şuanda tek iyi olan isim Alper Potuk. Kuyt'ın da yaşı kemale gelmiş artık.