Sebep ne acaba kar yağdıracaklarmış :)
Printable View
Sebep ne acaba kar yağdıracaklarmış :)
Aynı atmosfer olsun diye. Totem :D Çok iyi düşünülmüş :)
o degil maçta hava durumu nasıl olacak ki yagmur kar filan yok mu :n:
Su totemi bizimkilerde uygulassa :D
Gönlüm temsilcimiz Galatasaray'dan yana ama Chelsea'nin maçı zorlamadan kazanacağını düşünüyorum, skor tahminim 1-3
Sadece kar değil hoparlörlerden "Allah'ım gooooool" sesini de veriyorlarmış. Laaaan beni bi 10 saniye ışınlayın oraya ya :uzgun:
Galatasaray kontratak oynayan takımlara karşı hep zorlandı içerde de dışarda da. Chelsea de bunu Avrupa'nın en iyi yapan takımlarından biri. Dolayısıyla Galatasaray'ın kaptırdığı toplarda son derece konsantre ve hızlı bir şekilde defansa yerleşmesi lazım. Aksi takdirde başta Hazard olmak üzere Willian ve Eto'o gibi isimler büyük sıkıntı yaratır.
Bana kalırsa maçın 3 kilit ismi var. Sneijder , Semih Kaya ve Muslera'nın performansları iyi olursa Galatasaray avantajlı bir skor çıkarabilir. Özellikle Sneijder silik kalırsa Galatasaray top tutmakta zorlanır ve fazlasıyla kontra yer.
Son olarak Chelsea maçı alır görüşündeyim. Yanılırsak ne ala.
2-1 biter kim kazanır bilemiyorum.Başarılar Galatasaray
İspanyol hakemlere sallamıştım da bu hakem iyiydi hatırladığım kadarıyla. Son dönemde yönettiği maçlarımız:
Galatasaray-Man Utd 1-0
Hollanda-Türkiye 2-0
Arsenal-Fenerbahçe 2-0
Maça gelirsek; Basel bu takımı 2 maçta da yenmeyi başardı, biz niye başarmayalım diyesi geliyor insanın ama o dönemde hem formları daha düşüktü hem de bu bir eleme maçı olduğundan bize karşı çok daha ciddi oynayacaklardır.
Mourinho'nun vazgeçilmezi Ramires yok. David Luiz sakatlıktan çıktı. Ayrıca Mourinho'nun "elimde forvet yok" şeklindeki bir sohbeti basına sızdı. Forvetleri buna baya bozulmuştur ister istemez. Bunun sonucunda hırslandılar mı yoksa isteksiz mi oynarlar bilemiyorum.
Son dönemde Chelsea formda deniyor ama kendi sahalarında West Ham'ı deplasmanda da West Bromwich'i yenemediler ve iç sahada Everton karşısında zar zor son saniyelerde kazandılar. Son dönemde formda olmalarından ziyade çok zor gol yedikleri dikkat çekiyor.
David Luiz ön liberoda oynayacak muhtemelen. Yanında Lampard, daha önde ise Oscar ve muhtemelen Hazard ile Willian gibi teknik ve hareketli oyuncular olacak. Forvette de Eto'o. Orta sahada Obi Mikel sürprizi de olabilir bu arada.
Duran toplar en büyük çekincem. Terry başta olmak üzere özellikle kornerlerde çok tehlikeliler.
Drogba'nın Terry ve Cahill gibi 2 fizikli, güçlü ve havadan etkili stoper arasında etkili olması çok zor. Bence asıl iş Burak ile Sneijder'a düşüyor. Tabi Telles ile Eboue'nin performansları da çok önemli. Bu oyuncular orta yapmak yerinde bindirdiklerinde içe doğru kat ederlerse çok daha etkili olabiliriz.
Yayıncı kuruluş Mourinho'nun telefonla konuşurken kendisinin kameranın çektiğinin bilincinde olduğunu söyledi.Şayet öyleyse, Mourinho dehalar dehası, gene kafasında var bir fikirler.
Muslera, Eboue, Hakan Balta, Chedjou, Alex Telles, Melo, Hajrovic, Selçuk, Sneijder, Burak, Drogba
Nasıl yani ya: Eboue-Chedjou-Hakan-Telles? Chedjou-Hakan ilk kez yanyana oynayacak değil mi?
o degil ne oluyo bütün sitelerde semih kaya yedek yazmışlar antremanda sakatlandı mı ? yarıda bırakmış sanırım :uzgun:
Ceyhun yerine hajrovic,veysel yerine eboue,semih yerine chedjou var bakalım inşallah savunma da problem yaşamayız.
Bana Semih sakat denmedi arkadaş, bana öyle bir bilgi gelmedi, bana Semih sakat denseydi :( :( :(
Güya Chelsea sakatlarla boğuşuyordu! Pazartesi antrenmanda Semih'e bir şey olmuş ve yok. Neyse vardır bunda da bir hayır, inşallah kazanır aslanlarımız.
Haydaa, Ramires oynuyor, hani yoktu?
Cech, Ivanovic, Terry, Cahill, Azpilicueta, Ramires, Lampard, Willian, Torres, Schürrle, Hazard
GALATASARAY’IN 11’İ
Muslera, Eboue, Hakan Balta, Chedjou, Alex Telles, Melo, Hajrovic, Selçuk, Sneijder, Burak, Drogba
CHELSEA'NİN 11'İ
Cech, Ivanovic, Terry, Luiz, Azpilicueta, Ramires, Lampard, Willian, Torres, Schürrle, Hazard
Torres var, hayırlısı olsun.
*David Luiz Cahill'in yerine oynuyor.
Semih niye yok onu anlamadım ben.
GS kadrosu biraz ofansif degil mi, bana mi oyle geliyor. ligde bile boyle bir kadro gormedik henuz manciniden. terimvari bir 11 gordum ben.
Semih 2 gün önce antrenmanı yarıda bırakmış fakat dünkü antrenmanın hepsinde varmış.Fakat Mancini tercihini Hakan'dan yana kullandı.Herhalde riske etmek istemiyor yada farklı bir amacı var bizim bilmediğimiz.Bu arada üst üste 16 maçta Galatasaray farklı bir savunma kurgusu ile sahaya çıkmış.
Ben Semih dışında ki tercihlerini beğendim hocanın.İçerde oynuyoruz ve gol atmamız şart.Hajrovic'in olması kanatları daha kullanılabilir hale getiriyor.Burak'ın sol önde başlamasını bekliyorum.Tipik 4-2-3-1 gibi oynayacağız böylece Sneijder'in etkinliği de artacak ama kanatlarda oynayacak futbolcuların defansif anlamda da katkı sağlaması şart.Eto'o yok , bu bizim için avantaj gibi görünse de Torres'te çok tehlikeli bir forvet.Son olarak Hazard'a dikkat.İnşallah kazanırız.Vurduğun gol olsun Cimbomum.
edit.........
Hazard, Schurrle, ve Willian bu uclu inanilmaz hizli ataga cikiyor. Melo'ya cok is dusecek, bugun gercekten pitbull gibi oynamasi lazim.
Lampard bu adamlari besliyen futbolcu, Selcuk ona karsi neler yapacak cok merak ediyorum. Son zamandaki kotu formundan uzak bir mac gecirmesi dilegi ile.
Temsilicimize basarilar diliyorum.
semihin dun ki antremanda hafif sakatligi vardi mancini risk etmemis
Ramires orada oynayabilir, tek başına doldurabilir orta sahayı. Oscar hücum performansını bir tık yükseltebilecek olsa da savunmada eksiklik yaratıyordu. O yüzden Oscar'dan pres verimi alınmaya çalışıyorlardı. Şimdi Schürrle var ki, Lampard ile beraber alanı paylaşıp parselleyeceklerdir. Galatasaray hücumları için kesinlikle iyi bir şey değil. Tam bir deplasman ilk 11'i çıkarmış Mourinho. Cahill yerine David Luiz kötü bir seçim değil, aksine David Luiz ayağı düzgün, pasör, şutör, çabuk bir stoper. Mourinho'nun kontra oyununda bir numaralı aktör haline dönüşebilir. Kanata uzun toplar ile Hazard ve Willian'dan kaleye kadar top taşımalarını bekleyecek kontralarda Morinho. Defans oyuncusunun uzaklaştırmak yerine kanata uzun top atmasını düşünmek pek de hoş olmamalı.
http://inciswf.com/8bit.swf
Aterileri açalım,ver coşkuyu.
yine 3-5-2 5-3-2 oynucaz bence ceyhunun pozisyonun bu sefer melo ustlencek savunmanin arasina girerek hayrovic tercihi guzel akilli adam teknik ince paslari ile guzel birseyler olabilir + guzel dusunmus mancini hayrovic eboue ikilisini hazarda vericek..
http://i.imgur.com/H9ZStGU.jpg
http://www.footballuser.com/formatio...tasaray_SK.jpg
True story...
sampiyonlar muzigde bir baska be abi..