Diğer deplasman maçlarına göre daha iyiyiz ama içerideki gibi değil tabii.
Printable View
Serie c daha zevkli
yekta cikti umut bulut girdi su degisikligi nasil yapar aklim almiyor selcuk cikmasi gerekirken yekta...
Yekta da iyi değildi ki, bir de çok riskli geri pas verdi.
Bu ligde izlediği maçtan keyif alan var mı? Yahu Lig TV paketini iptal edip İngiltere ligi alacağım zaten ayda 10 TL, inan her maçı gözümü kırpmadan izlerim.
mancini.... ceyhun drogba degisikligi ne hoca ya...
Ben bu Mancini'nin galip degilken yaptıgı 90. dakika degisikliklerini anlamıyorum.Dalga geçer gibi forveti cıkardı ön libero aldı.
85 te kapadım valla uzun süredir ilk kez bitmesini beklemedim maç zevksiz oğlu zevksiz ne umut var ne başka bişey kör dövüşü gibi bide üstüne rezil bi kamera açısı var vakit kaybı valla başımı ağrıttı kuru gürültü
Geçmiş olsun. Buraya kadarmış.
Şampiyonluk bugün gitmedi ama, Rize ve Antalya ile 4 maç yapıp sadece 4 puan aldığımızda gitti.
Çok güzel bir sonuç çıktı bizim adımıza,Galatasaray ligi bitirdim dedi bu maç ile
Berbat bir maç doğal olarak golsüz bitti.
Galatasaray artık şampiyonluk için büyük bir yara aldı. Deplasman fobisi olan bir kulübün Chelsea önünde ne yapacağını çok merak ediyorum.
Td drogba olsa en az 3 atardik bugun. Elinde ferrari var fiat gibi kullaniyor mancio.
Şimdi giderler haftaya evlerinde 4-5 farkla kazanırlar iyice ayar olurum.Galatasaray bu sene ligde çıkış yapan Anadolu ekipleri gibi oynuyor, dalga geçiyorlar sanki.Kusura bakma ama deplasmanda bu kadar kötüysen sen büyük takım değilsin.Umarım Chelsea maçıyla bize unuttururlar diyeceğim ama zor..
We played well in the first half mi dedi yoksa ben gaipten sesler mi duyuyorum.
Fenerbahçe Şampi... Diye başlık açmak istiyorum şu anda özet bu :)
Bütün yaşam enerjimi aldılar valla.Maçla ilgili zaten söylenicek bir şey yok.Hoca sağolsun Drogba-Ceyhun değişikliğiyle sadece bugüne değil Chelsea maçına da etki etti.Drogba'nın moral motivasyonunu aldı götürdü.
15-45 arası kötü müydü takım? Kazanacak pozisyonlar bulundu.
Drogba değişikliği bir inatlaşma ve kesinlikle yanlış. Pozisyona kızıp çıkardı Mancini. Ceyhun girebilir, orta saha düşmüştü ama çıkacak adam Drogba değildi, adam çok net kazanmak istiyordu ve uzatmalar vardı.
Neyse artık olan oldu, bu saatten sonra 2.lik bari gitmesin diye düşünmekten başka çare yok.
Keşke deplasman takımlarının taraftarı sahaya dalsada üç puanı koparabilsek bu maçlardan.. İyice Rijkaard dönemindeki takıma döndük.
3-5 dk sonra aynı pozison yaşandı... karabüklü melo'ya bastı onda da...
deplasman sıkıntısı devam ediyor. Lig bitti yorumları yapılmaya başlanmış ama dikkatinizi çekerim ki fenerbahçe de deplasmanda kazanamıyor :D Beşiktaş ve Galatasaray deplasmanları şampiyonu belirler...
@nannar
yalniz hocam soyle bir fark var, fenerbahce kaybettigi deplasmanlarda bile sahada 11 kisi oldugu surece ustun oynadi, 3 puna hep yakindi[ buz zeminde oynanan karabuk maci haric, orda fark da yenebilirdi cunku ]. sizin maclari izlemiyorum ama yapilan yorumlara bakilinca deplasmanlarda 1 puandan fazlasini hakedecek fubol oynamadiklari anlasiliyor. derbilerden 1 puan cikarmak su sartlarda yeterli hale geldi bence. kaybedilse bile fenerbahce puan avantajini cebine koymus oldu bu kayipla.
Bizimkiler içerde aslan ,dışarda kedi :) bu sezonu da böyle yedik...
Nedendir bilmiyorum ama Chelsea deplasmanında bizimkilerden bir sürpriz bekliyorum ben. Malum; takım olarak ne yapacağımız pek belli olmuyor...
Sezonun 2. yarısı başlayıp Galatasaray kendi evinde 2 galibiyet alıp, Fenerbahçe deplasmanda 2 mağlubiyet alınca oluşan hava sonrası da yazdığım gibi "Fenerbahçe ve Galatasaray için evde kazanmak kolay, bu ligin kaderini deplasman maçları belirler" sözü bugünkü tabloya bakınca kendini gösteriyor. 2 takım evde bir şekilde kazanmaya devam eder. Fenerbahçe Antep deplasmanını kayıpsız atlatırsa Arena'da alacağı mağlubiyetin de pek bir anlamı kalmayacak.
Yahu ne sampiyonlugu beyler. Hoca bizim kadar inanmamis zaten. Artik öyle büyük mucizelere kaldi ki is fb sampi diyebiliriz. Tek teselli 6 nisandaki galibiyet olabilir artık.
Çok açık bir şekilde belli ki aylar kala şampiyon Fenerbahçe. Bu açık. Bu kadar rezalet oynamasaydık da bari en azından lige heyecan katsaydık. Yazık, adımıza tarihimize, milyon eurolar alan dünya starlarımıza(!) yazık.