Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 71 sonuç

Konu: Karabükspor - Galatasaray | STSL 25. Hafta

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Maçın ilk yarısını kacirdim ama yorumlara bakilirsa yine kötü oynuyoruz.
    Diğer deplasman maçlarına göre daha iyiyiz ama içerideki gibi değil tabii.

Serie c daha zevkli

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

yekta cikti umut bulut girdi su degisikligi nasil yapar aklim almiyor selcuk cikmasi gerekirken yekta...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Yekta da iyi değildi ki, bir de çok riskli geri pas verdi.

Nesil
    2006

Bu ligde izlediği maçtan keyif alan var mı? Yahu Lig TV paketini iptal edip İngiltere ligi alacağım zaten ayda 10 TL, inan her maçı gözümü kırpmadan izlerim.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

mancini.... ceyhun drogba degisikligi ne hoca ya...

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Ben bu Mancini'nin galip degilken yaptıgı 90. dakika degisikliklerini anlamıyorum.Dalga geçer gibi forveti cıkardı ön libero aldı.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

85 te kapadım valla uzun süredir ilk kez bitmesini beklemedim maç zevksiz oğlu zevksiz ne umut var ne başka bişey kör dövüşü gibi bide üstüne rezil bi kamera açısı var vakit kaybı valla başımı ağrıttı kuru gürültü

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Geçmiş olsun. Buraya kadarmış.

Şampiyonluk bugün gitmedi ama, Rize ve Antalya ile 4 maç yapıp sadece 4 puan aldığımızda gitti.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Çok güzel bir sonuç çıktı bizim adımıza,Galatasaray ligi bitirdim dedi bu maç ile

Nesil
    2006

Berbat bir maç doğal olarak golsüz bitti.

Galatasaray artık şampiyonluk için büyük bir yara aldı. Deplasman fobisi olan bir kulübün Chelsea önünde ne yapacağını çok merak ediyorum.

Td drogba olsa en az 3 atardik bugun. Elinde ferrari var fiat gibi kullaniyor mancio.

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Şimdi giderler haftaya evlerinde 4-5 farkla kazanırlar iyice ayar olurum.Galatasaray bu sene ligde çıkış yapan Anadolu ekipleri gibi oynuyor, dalga geçiyorlar sanki.Kusura bakma ama deplasmanda bu kadar kötüysen sen büyük takım değilsin.Umarım Chelsea maçıyla bize unuttururlar diyeceğim ama zor..

We played well in the first half mi dedi yoksa ben gaipten sesler mi duyuyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe Şampi... Diye başlık açmak istiyorum şu anda özet bu

Bütün yaşam enerjimi aldılar valla.Maçla ilgili zaten söylenicek bir şey yok.Hoca sağolsun Drogba-Ceyhun değişikliğiyle sadece bugüne değil Chelsea maçına da etki etti.Drogba'nın moral motivasyonunu aldı götürdü.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    We played well in the first half mi dedi yoksa ben gaipten sesler mi duyuyorum.
    15-45 arası kötü müydü takım? Kazanacak pozisyonlar bulundu.

Drogba değişikliği bir inatlaşma ve kesinlikle yanlış. Pozisyona kızıp çıkardı Mancini. Ceyhun girebilir, orta saha düşmüştü ama çıkacak adam Drogba değildi, adam çok net kazanmak istiyordu ve uzatmalar vardı.

Neyse artık olan oldu, bu saatten sonra 2.lik bari gitmesin diye düşünmekten başka çare yok.

Nesil
    2013
    Yer
    Konya

Kart gelebilirmiş.

Nesil
    2013
    Yer
    Konya

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Keşke deplasman takımlarının taraftarı sahaya dalsada üç puanı koparabilsek bu maçlardan.. İyice Rijkaard dönemindeki takıma döndük.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by CocukMenajer View Post

ahahah çok iyiymiş

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by CocukMenajer View Post

Kart gelebilirmiş.

3-5 dk sonra aynı pozison yaşandı... karabüklü melo'ya bastı onda da...

deplasman sıkıntısı devam ediyor. Lig bitti yorumları yapılmaya başlanmış ama dikkatinizi çekerim ki fenerbahçe de deplasmanda kazanamıyor Beşiktaş ve Galatasaray deplasmanları şampiyonu belirler...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

@nannar

yalniz hocam soyle bir fark var, fenerbahce kaybettigi deplasmanlarda bile sahada 11 kisi oldugu surece ustun oynadi, 3 puna hep yakindi[ buz zeminde oynanan karabuk maci haric, orda fark da yenebilirdi cunku ]. sizin maclari izlemiyorum ama yapilan yorumlara bakilinca deplasmanlarda 1 puandan fazlasini hakedecek fubol oynamadiklari anlasiliyor. derbilerden 1 puan cikarmak su sartlarda yeterli hale geldi bence. kaybedilse bile fenerbahce puan avantajini cebine koymus oldu bu kayipla.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Bizimkiler içerde aslan ,dışarda kedi bu sezonu da böyle yedik...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    Dublin

Nedendir bilmiyorum ama Chelsea deplasmanında bizimkilerden bir sürpriz bekliyorum ben. Malum; takım olarak ne yapacağımız pek belli olmuyor...

Remaining silent in the face of injustice is the same as supporting it.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Sezonun 2. yarısı başlayıp Galatasaray kendi evinde 2 galibiyet alıp, Fenerbahçe deplasmanda 2 mağlubiyet alınca oluşan hava sonrası da yazdığım gibi "Fenerbahçe ve Galatasaray için evde kazanmak kolay, bu ligin kaderini deplasman maçları belirler" sözü bugünkü tabloya bakınca kendini gösteriyor. 2 takım evde bir şekilde kazanmaya devam eder. Fenerbahçe Antep deplasmanını kayıpsız atlatırsa Arena'da alacağı mağlubiyetin de pek bir anlamı kalmayacak.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Yahu ne sampiyonlugu beyler. Hoca bizim kadar inanmamis zaten. Artik öyle büyük mucizelere kaldi ki is fb sampi diyebiliriz. Tek teselli 6 nisandaki galibiyet olabilir artık.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    @nannar

yalniz hocam soyle bir fark var, fenerbahce kaybettigi deplasmanlarda bile sahada 11 kisi oldugu surece ustun oynadi, 3 puna hep yakindi[ buz zeminde oynanan karabuk maci haric, orda fark da yenebilirdi cunku ]. sizin maclari izlemiyorum ama yapilan yorumlara bakilinca deplasmanlarda 1 puandan fazlasini hakedecek fubol oynamadiklari anlasiliyor. derbilerden 1 puan cikarmak su sartlarda yeterli hale geldi bence. kaybedilse bile fenerbahce puan avantajini cebine koymus oldu bu kayipla.
    örnek olarak geçen Elazığı maçı var, ilk 15 dakikada yakaladığımız pozisyon sayısını Galatasaray son 2 deplasmanında yakalayamadı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çok açık bir şekilde belli ki aylar kala şampiyon Fenerbahçe. Bu açık. Bu kadar rezalet oynamasaydık da bari en azından lige heyecan katsaydık. Yazık, adımıza tarihimize, milyon eurolar alan dünya starlarımıza(!) yazık.

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Çok açık bir şekilde belli ki aylar kala şampiyon Fenerbahçe. Bu açık. Bu kadar rezalet oynamasaydık da bari en azından lige heyecan katsaydık. Yazık, adımıza tarihimize, milyon eurolar alan dünya starlarımıza(!) yazık.
    Zaten bu milyonluk star projeleri genelde tutmuyor, bizde tutmadı, BJK'de tutmadı, Trabzonda tutmadı, hatta Ankaragücü'nü yerle bir etti.
    Burak

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri