İlk penaltı futbol katliamı.Atiba'nın attığı golde de Pektemek kaleciden daha fazla yükselip vurmuş gibi gözüküyor ben mi yanılıyorum ?
Printable View
İlk penaltı futbol katliamı.Atiba'nın attığı golde de Pektemek kaleciden daha fazla yükselip vurmuş gibi gözüküyor ben mi yanılıyorum ?
Aslında rahat kazandık ama puanımızı vermediler :confused:
Arkadaş nasıl iştir, şanssızlık mı desem hakemin hatası mı desem... Verilen penaltının alakası yok, penaltının yanından geçmiyor. Penaltımız es geçiliyor. Bir golümüz verilmiyor... Yine de ortalığı karıştırıp lehimize kararlar çıkarttıracağımıza böyle kalsın daha iyi.
Neyse her şeye rağmen çok iyi oynadı takım.
Maçı izlediysen, Mustafa nın ekstra oynamadığını görmüşsündür. Gollerde önünde kaldı vurdu zaten. Takım o kadar iyiydi ki, bu kadar pozisyondan atamaması ayıptı.
Yine de itiraf edeyim bu kadarını beklemiyordum :)
İlk penaltı Mustafa'nın Kweuke'ye hareketine değil çizgi hakeminin uyarısıyla Ramon Motta'nın Ali Adnan'ı çekmesine çalınmış (Bünyamin Gezer öyle diyor). Birde o gözle izlemek lazım, Motta'nın çekişi penaltı mı değil mi diye.
Aynı Bünyamin Gezer, bizim Atiba ile bulduğumuz golün iptalinden ve maçın sonlarında lehimize çalınmayan penaltıdan da bahsetmiş mi?
Aleyhimize düdük çalındığında neden konuşmuyorlar? Önce Markus, şimdi Bünyamin? Merk'i takip etmezdim de, Bünyamin Gezer'in de hakemliğini biliriz. Oturduğu koltuktan sallaması kolay tabii.
Şu site kuralları olmayacaktı ki...