Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 35 arası toplam 35 sonuç

Konu: Çaykur Rizespor - Beşiktaş | STSL 25. Hafta

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İlk penaltı futbol katliamı.Atiba'nın attığı golde de Pektemek kaleciden daha fazla yükselip vurmuş gibi gözüküyor ben mi yanılıyorum ?

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    İlk penaltı futbol katliamı.Atiba'nın attığı golde de Pektemek kaleciden daha fazla yükselip vurmuş gibi gözüküyor ben mi yanılıyorum ?
    Ben de aynı düşüncedeyim. Bugün tapeleri de dinledikten sonra kesin eminim artık, bu maça şartlı çıkıldığına.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Rehavi View Post
    Tam kadroyuz neredeyse, Almeida 18 e alınırsa, rahat kazanırız.
    Aslında rahat kazandık ama puanımızı vermediler

Arkadaş nasıl iştir, şanssızlık mı desem hakemin hatası mı desem... Verilen penaltının alakası yok, penaltının yanından geçmiyor. Penaltımız es geçiliyor. Bir golümüz verilmiyor... Yine de ortalığı karıştırıp lehimize kararlar çıkarttıracağımıza böyle kalsın daha iyi.

Neyse her şeye rağmen çok iyi oynadı takım.

Quote Originally Posted by Facx View Post
    ne desem bilemedim şimdi
    Maçı izlediysen, Mustafa nın ekstra oynamadığını görmüşsündür. Gollerde önünde kaldı vurdu zaten. Takım o kadar iyiydi ki, bu kadar pozisyondan atamaması ayıptı.

Yine de itiraf edeyim bu kadarını beklemiyordum

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

İlk penaltı Mustafa'nın Kweuke'ye hareketine değil çizgi hakeminin uyarısıyla Ramon Motta'nın Ali Adnan'ı çekmesine çalınmış (Bünyamin Gezer öyle diyor). Birde o gözle izlemek lazım, Motta'nın çekişi penaltı mı değil mi diye.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    İlk penaltı Mustafa'nın Kweuke'ye hareketine değil çizgi hakeminin uyarısıyla Ramon Motta'nın Ali Adnan'ı çekmesine çalınmış (Bünyamin Gezer öyle diyor). Birde o gözle izlemek lazım, Motta'nın çekişi penaltı mı değil mi diye.
    Aynı Bünyamin Gezer, bizim Atiba ile bulduğumuz golün iptalinden ve maçın sonlarında lehimize çalınmayan penaltıdan da bahsetmiş mi?

Aleyhimize düdük çalındığında neden konuşmuyorlar? Önce Markus, şimdi Bünyamin? Merk'i takip etmezdim de, Bünyamin Gezer'in de hakemliğini biliriz. Oturduğu koltuktan sallaması kolay tabii.

Şu site kuralları olmayacaktı ki...

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri