Şili bu turu geçer!
Printable View
Şili bu turu geçer!
Alexis Sanchez'e hiç yakışmadı , öte yandan iki kaleciyide kutlarım harika işler çıkardılar
Yazık oldu Şili'ye valla. Ah be Pinilla. :(
ulan içime oturdu be. brezilya hak etmedi.
yazık oldu şiliye pinilla nın o topunun direkten dönmesi çok dramatikti , kolombiya eler bu brezilyayı güle oynaya
Penaltı gibi Penaltı
Zbaaam
https://vine.co/v/MFMHTj17mu0
macin ilk yarisi sahaneydi. harika mac olcak derken bambaska devam etti. hulk ve fred cok siritiyor bu kadroda.
sili ikinci yari abartti, temponun dusmesinin sebebi bu da olabilir. tek forvet alexis oldu bi ara, sonra pinila arkasinda alexis. full ortasaha ile oynadilar. brezilya oyun kuramadi o yuzden. zaten gustavo-ramires ikilisi hucum baslatacak tipte adamlar degil. kitlendi oyun.
Brezilya'nın işi Almanya maçında biter. Adamlara final oynar dedik; ama Şili'yi bile zorla geçebildiler.
Neymar çok fazla atakta topu sağa çekmeye çalışarak pozisyonları harcadı. Madem öyle neden sağ tarafta oynamadı diye düşünmeden edemiyor insan. Fred bu takımın forveti değil, bu durum çok açık ortada. Turu geçti ama Brezilya ne güven veriyor nede eski takımlar gibi samba yapabiliyor. Kupayı alacaklar diyen çok, bana göre oldukça zor bu hedef. Takımda Kaka tarzı bir abi eksiklik olduğunu düşünüyorum.
Şili alternatifleri olan bir takım değil ne kadro nede oyun anlayışı açısından. Bugünkü performans Brezilyayı durdurmaya yetti, şanslı olsalar 90 dakika sonunda gülen tarafta olabilirlerdi. 2 penaltı kaçıran Brezilya takımını penaltılarda geçememek unutulmayacak bir yara olarak kalır.
scolari hulk ile fredi yanina alsin yeter. bir de hernanes olmali su takimda. oyun kuramiyorlar bariz bir sekilde. her topu sisirdiler bu yuzden. bi de marcelo yerine filipe luis cok rahat oynardi bence. kadroda bile yok, yazik. bu arada dani alves de berbat oynadi. genel olarak form durumu kotu aslinda takimin.
Şilili oyuncular çok benciller, gerekli boşluklarda pas atmıyorlar. Oyunu çok sıkıştırıyorlar. Özellikle Luis Jiménez çok bencil.
Saçma vuruşlarla kaybetti Şili. Üst turda Brezilya'da karşı kim gelirse fena harcar. Fred, Hulk ve orta alan bitik. Bir tane top tutan biletleri iyi adam yok.
Böyle bir durumun olmasını isterim. Aynı takımları izleyeceğimize daha farklı ve heyecanlı bir Dünya Kupası izlemiş oluruz. :) Kosta Rika-Kolombiya finaline yok demem mesela. :) Ancak o kadarı olmaz tabii. Almanya; Arjantin veya Hollanda ile final oynar gibi geliyor şu aşamada.
Brezilya'nın tokatlanması hayalim yine yarıda kaldı. Temennim Kolombiya'nın bunları öyle böyle değil acı yenmesi.
o degil de guney amerikalilari birbirine kirdiriyor uyanik avrupalilar. brezilya sili kolombiya uruguay, sadece biri yari finale gelebilecekti, ne kadar kotu de olsa bence brezilya finise gelir :/
Nerede o eski Brezilya kadroları, eskiden takımın savunması bile adam eksiltir ve rüzgar gibi top sürerdi şimdi bir tek Neymar biraz da Hulk. Az önce Uğur Meleke'nin yazısını okuyunca aklıma geldi, Scolari bu takıma Lucas Moura ve Coutinho'yu nasıl çağırmaz anlamış değilim. Hatta Ronaldinho'nun ölüsü bu takımda iş yapardı. Ben kupayı alabileceklerine inanmıyorum, aslında kupa başka bir yerde olsa yarı finali de göremezler derdim ama kendi evlerinde olunca hem FİFA hem de taraftar iyi destek oluyor.
On taraftan ziyade iki tane çapa kullanmasi zorluyor brezilyayı. Bence gustavo hernanes ikilisi daha verimli olur. Hulk da çok verimsiz. Karar verme yetisi çok zayıf. Anlamsız şutlar çekiyor sürekli. Atak devamliligini bozuyor.
Forvet
Willian neymar oscar
Hernanes gustavo
olabilir bence.
bu arada ortasaha harici bi de fred dışarda tutulursa topçuların hepsi teknik bence. Öyle abartı bir kalaslık durumu yok. Luiz bile adam geçiyor :D
Defansif görüntünün tek sebebi iki dmc olması. Bence de bu kadar önlem fazla.