Motta o gereksiz penaltıyı yapmasa çok temiz bir skorla dönecektik.Ayrıca 5 dakika uzatılacak da bir şey olmamıştı ikinci yarıda.Neyse deplasmanda 2-1 galibiyet de fena değil.Tebrikler takımımıza.:k:
Printable View
Motta o gereksiz penaltıyı yapmasa çok temiz bir skorla dönecektik.Ayrıca 5 dakika uzatılacak da bir şey olmamıştı ikinci yarıda.Neyse deplasmanda 2-1 galibiyet de fena değil.Tebrikler takımımıza.:k:
2-1 galibiyet çok güzel olmuş ancak o penaltı gereksiz olmuş. Keşke 2-0 olsaymış garanti olurmuş. Ancak yinede iş bitmiş değil kesinlikle. Riskli bir skor 2-1, fakat avantaj Beşiktaş'a geçti.
Guzel orandan guzel para kazandık eyvallah Beşiktaş :)
Çok güzel bir maçtı, mücadele olağanüstüydü. Skor da bu mücadeleye yakışacaktı ki, Motta çıktı ortaya maalesef. Bir de 5 dakikalık ne oldu bu maçta onu da anlamadım. Neyse, 2-1 de iyidir. Ben beraberliğe de razıydım. Umarım 2. maçta bir kaza yaşamayız ve turu geçeriz hayırlısıyla.
2014 yılında Türk takımlarının Avrupa kupalarında aldığı ilk galibiyetmiş bu.Ayrıca ilk defa bir Hollanda kulübüne karşı kazanmışız.
Bu takım bize İstanbul'da yemeden 2 gol atacak kapasitede değil.
75.dakikaya kadar posizyonları yoktu maçta. Gerçekten çok kötülerdi, bizde bir o kadar istekliydik.
Öte yandan maçın kahramanı da kesinlikle ATİBA'dır. Tek başına döktürdü :)
Ayrıca eklemeyi unuttum Bilic'in Kerim Frei'yı bu sene kazanması önemli. Kerim çok yetenekli bir oyuncu ancak devamlılık şart. Gökhan Töre'nin mutlaka takıma katılması gerek. Ronaldinho keşke gelse şöyle bir hat;
Oğuzhan (Veli-Necip) - Atiba
Töre - Ronaldinho - Kerim
Demba Ba
Beşiktaş'ı uçurur. Avrupa'da büyük iş çıkarabilir bu kadro. Ligde de Fenerbahçemizle çok sağlam bir çekişme içinde olurlar.
Cenk Tosun, Pektemek, Demba Ba. 3 tane iyi forvetin sadece 1 tanesinin oynayacak olması bana saçma geliyor. Oğuzhan dün Serdar kadar olmasa da dökülüyordu resmen. 10 numara almak yerine sağlam bir sağ bek alıp, Atiba'nın yanında Oğuzhan ve Veli'yi değiştirerek kullanarak 4-4-2 oynasa Beşiktaş hiç fena olmaz sanki.
10 numara almamaları durumunda mevcut kadroları 4-4-2'ye uygun. Ama belli ki Bilic tek forvet oynamak ve kalabalık ortasaha ile baskılı futboldan yana. Dün bunu gördük, Oğuzhan'ın dökülmesi bu yüzdendi. Çünkü takım önde basıp rakibe nefes aldırmamak için mücadele etti. Diri olan Atiba bu yönüyle ön plana çıkarken fiziksel olarak hazır olmayan Oğuzhan döküldü. Bilic'in oyun stratejisi muazzam ancak buna uygun düzeyde fiziksel kuvveti olan oyuncularla mücadele etmesi gerekecek.
Haklısın da ismi geçen oyuncular da fiziksel açıdan çok iyi değil gibi sanki. R10 zaten gelmez haftaya futbolu bıraktığını açıklamasını bekleyenler bile var. Bitik durumda ayrıca fiziksel olarak. Peşinde koşulan Lanzini de daha çok genç. Ayrıca geleceği lig Arjantin ligi.
Ben dün maçı izlerken Bilic bu Oğuzhan böyle giderse hiç düşünmeden 4-4-2'ye döner ligin 3. - 4. haftasında diye içimden geçiriyordum, adam o kadar bile dayanamadı, 60. dakikada değiştirdi.
Güzel deplasman oldu, özellikle ikinci gol geldikten sonra cosku süperdi. Dediginiz gibi Atiba orta sahada çok iyi oynadi. Yalniz 0-2 biteydi iyi olurdu
Beşiktaş'ı tebrik etmek istiyorum . Avrupa'da alınacak her halibiyet ya da beraberlik ülke puanı açısından altın değerinde . Ayrıca Atiba geçen sezona göre çok farklı oynuyor . Kerim - Oğuzhan - Necip - Cenk - Mustafa - Ersan Gülüm gibi isimleri kazanmak Milli Takım açısından oldukça önemli . :)
Beşiktaş artık şu şekilde galibiyetler almalı. Özledik artık. Umarım bu sene 2 takımı da gruplarda görürüz. Her şeyi geçtim oynadığımız ligin sağlığı için takımlarımızı desteklememiz lazım. Aptalca Türk takımlarının oynadığı yabancıları destekleyerek kendi ayağımıza sıkıyoruz. Eğer zaten bir iki sıra alta kayarsak ŞL gruplarına gelecek 5-6 sene zor direk katılırız. İmkanı yok düşmememiz lazım bu sene. Pana'da BJK gibi deplasmanda oynadığı ve 0-0 berabere kaldı, elenmesi zor görünüyor. Keşke elenseler :(