Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır ?

Voters
21. You may not vote on this poll
  • Feyenoord

6 28.57%
  • Berabere

7 33.33%
  • Beşiktaş

8 38.10%
1 ile 30 arası toplam 43 sonuç

Konu: Feyenoord - Beşiktaş | Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu 1. Maç

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Cenk Tosun, Pektemek, Demba Ba. 3 tane iyi forvetin sadece 1 tanesinin oynayacak olması bana saçma geliyor. Oğuzhan dün Serdar kadar olmasa da dökülüyordu resmen. 10 numara almak yerine sağlam bir sağ bek alıp, Atiba'nın yanında Oğuzhan ve Veli'yi değiştirerek kullanarak 4-4-2 oynasa Beşiktaş hiç fena olmaz sanki.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Cenk Tosun, Pektemek, Demba Ba. 3 tane iyi forvetin sadece 1 tanesinin oynayacak olması bana saçma geliyor. Oğuzhan dün Serdar kadar olmasa da dökülüyordu resmen. 10 numara almak yerine sağlam bir sağ bek alıp, Atiba'nın yanında Oğuzhan ve Veli'yi değiştirerek kullanarak 4-4-2 oynasa Beşiktaş hiç fena olmaz sanki.
    10 numara almamaları durumunda mevcut kadroları 4-4-2'ye uygun. Ama belli ki Bilic tek forvet oynamak ve kalabalık ortasaha ile baskılı futboldan yana. Dün bunu gördük, Oğuzhan'ın dökülmesi bu yüzdendi. Çünkü takım önde basıp rakibe nefes aldırmamak için mücadele etti. Diri olan Atiba bu yönüyle ön plana çıkarken fiziksel olarak hazır olmayan Oğuzhan döküldü. Bilic'in oyun stratejisi muazzam ancak buna uygun düzeyde fiziksel kuvveti olan oyuncularla mücadele etmesi gerekecek.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by ReaList View Post
    10 numara almamaları durumunda mevcut kadroları 4-4-2'ye uygun. Ama belli ki Bilic tek forvet oynamak ve kalabalık ortasaha ile baskılı futboldan yana. Dün bunu gördük, Oğuzhan'ın dökülmesi bu yüzdendi. Çünkü takım önde basıp rakibe nefes aldırmamak için mücadele etti. Diri olan Atiba bu yönüyle ön plana çıkarken fiziksel olarak hazır olmayan Oğuzhan döküldü. Bilic'in oyun stratejisi muazzam ancak buna uygun düzeyde fiziksel kuvveti olan oyuncularla mücadele etmesi gerekecek.
    Haklısın da ismi geçen oyuncular da fiziksel açıdan çok iyi değil gibi sanki. R10 zaten gelmez haftaya futbolu bıraktığını açıklamasını bekleyenler bile var. Bitik durumda ayrıca fiziksel olarak. Peşinde koşulan Lanzini de daha çok genç. Ayrıca geleceği lig Arjantin ligi.

Ben dün maçı izlerken Bilic bu Oğuzhan böyle giderse hiç düşünmeden 4-4-2'ye döner ligin 3. - 4. haftasında diye içimden geçiriyordum, adam o kadar bile dayanamadı, 60. dakikada değiştirdi.

Mesaj Yetkileri