Çok iyi çok iyi. Oyun da iyi skor da.
Printable View
Çok iyi çok iyi. Oyun da iyi skor da.
Veli'nin golü çok güzeldi. Atiba'yı her maç daha fazla beğeniyorum. Oğuzhan'da biraz vites yükseltse bu takımı kimse durduramaz.
Tiki taka mısın mübarek :D Akıyoruz 3-0
partizana partizanda soğuk duş :D
baktı salı kıran olmadı bjk kendi rekoruna göz dikmiş anlaşılan hadi bastır
Oyoyoyoyoyo :D
tebrikler beşiktaş!!!
barça dedikte bunlar bildiğin bayern münih :D
Sanki maçta pasolig uygulaması var gibi, adamların hiçte dendiği gibi ateşli seyircisi filan yok ortalıkta.
Yalnız fena dağıldılar, bir Bayern-Roma tarifesi çekecek Beşiktaş bu gidişle :)
Franco okadar soğukkanlı karşılıyorki topları. Çok iyi yatırım bizim için.
helal olsun bjk bu oyunu oynasın ligde şampiyon olsun canı gonulden isterim çunku hakediyorlar şu oyun ile
Terim'de izliyordur umarım. Veli, Olcay, Oğuzhan, Tolga, Töre 11'de olmadan maça çıkmaması lazım bundan sonra.
Veli ne yazık ki Avusturya'da :(
gokhan bugun iyiydi velide harika oynadı bence her şeyden once bu takımı bu hale getiren bilictir. ismail kartala versen bu takımı haşat eder mesela bu hoca ah bizde olacaktı diyorum
Gerçekten bu Beşiktaş bir başka. Helal olsun.
adamda ıslandı hepten hasta olacak valla :n:
Motta'da bugün çok iyiydi.
Peki Kerim'in bu umursamaz şimarık hareketleri nedir?
Tebrikler Beşiktaş..
:D
[YOUTUBE="4yVebsKnwyg"]'PARTİZAN'İ[/YOUTUBE]
Tebrikler Karakartallar'ım! :k:
Gıpta ederek izliyorum Beşiktaş'ı. Bilic bir Avrupa takımı gibi oynatıyor bu takımı. Sanki bir Türk takımını değil de Avrupa takımını izler gibi izliyorum.
Beşiktaş'ı tebrik ederim . Takım olarak performansları alkışlanacak düzeyde ayrıca Gökhan Töre-Oğuzhan-Olcay ve Demba Ba ileri 4'lü de mükemmel bir uyum var .
Bjk'nin avrupada iyi oldugu sezon tamda ihtiyacımız oldugu sezona denk geldigi icin sanslıyız.Kaderimiz Bjk ve Ts'nin elinde bu sene ülke puanı acısından.
Oğuzhan valla İlkay gibi asist yaptı helal olsun. Milli takım orta sahasına Topal , Selçuk gibi kalasların yerine çok net koyulmalı. Bilic bu takımın tarihine geçecek ne olursa olsun hiçbir yönetim bu adamı yollamamalı.
Beşiktaş'ımızı tebrik ederim çok iyi bir oyun ve iyi bir skor. Bu arada Yunanistan'ın 2 temsilcisinin yenilmesi bir temsilcisininde berabere kalmasıyla önüne geçtiğimiz için dahada mutlu oldum.
Bu arada yeri değil ama koyacak yer bulamadım rakibimiz Tottenham'lı Lamela'nın golü acayip bişeydi izlenmesi gerek diye düşündüm.
https://vine.co/v/Ohetg7TdVWw