evet geçen seneki Fenerden bi farkı yoktu takımın. Ziconun etkisi daha tam olarak yansımamış takıma. artık transferler yapılsa da biz de önümüzü görsek...
Printable View
evet geçen seneki Fenerden bi farkı yoktu takımın. Ziconun etkisi daha tam olarak yansımamış takıma. artık transferler yapılsa da biz de önümüzü görsek...
Daha hazırlık maçları,biraz sabredelim yeni transferlerin ve as oyuncuların tam olarak takıma katılmasıyla Fenerbahçe daha iyi oynamaya başlayacaktır,lütfen biraz sabır,hocaya ve takıma tam destek verelim...
ben bi tuncayın gölü gördüm okadar nasıl oynadı ki fener
biz de zaten Hep Destek Tam Destek var. ben Zico ya inanıyorum vatandaşlarını kayırmazsa ki kayıracağını sanmıyorum FB de başarılı olacaktır....
luciano ve servet defansta çok basit hatalar yaptı ama olcan yine süper oynadı:)
servet herzamanki servet patlayıcı mayın gibi geziyor defansta Alex Çok iyiydi ortasahadan 2 tane asist yaptı..
bence alexle tuncay götürdü maçı dün,gerisi vasattı..
Bi gün önce yaptıkları bi idman yüzünden böyle oynadıklarını söylediler.Aşırı yorgunluk
Yeni sezon hazırlıklarını Hollanda'da sürdüren Fenerbahçe, 3. hazırlık maçında İspanya'nın Valencia takımına 2-1 yenildi.
Fenerbahçe'nin golünü 24. dakikada Alex atarken, Valencia'nın gollerini 28. dakikada Gaspar ve 70. dakikada da Pintos kaydetti.
Fenerbahçe karşılaşmaya Volkan, Serkan, Önder, Can, Ümit, Mehmet Yozgatlı, Aurelio, Uğur, Alex, Semih, Zafer ilk 11'i ile başladı.
Bu arada, karşılaşmanın bitimine 7 dakika kala Fenerbahçeli taraftarlar, sarı-lacivertli futbolculara sevgi gösterisinde bulunmak için sahaya girince, maçın hakemi karşılaşmayı 83. dakikada bitirdi.
Kaynak: AA
Kendi yorumlarım:
Volkan: Pek fazla tehlike yaşamadı. ilk golde yapabileceği fazla bir şey olmasa da 2. gol de topu kurtarabilirdi. belki de öyle bir şutu beklemediği i,çin hazırlıksız yakalandı. Ama bu da ona bir tecrübe olmuştur.
Serkan: tam bir bal yapmaya arı misalı. Çok çalışıyor, çok koşuyor, çok mücadele ediyor fakat bunları tam manasıyla takıma yansıtamıyor.
Ümit: Bir sol bek alınsa da hem biz hem ümit rahatlasa :) Ümit önünüde Tuncay varken daha iyi oynuyor gibiydi. Uğurla faazla maç yapmadığı için uyum sorunu yaşadılar.
Can-Önder: Bu güne kadar izlediğim en iyi ikili oldular bu takımda. 2 gol yemelerine rağmen rakibe tehlikeli pozisyon vermediler. Can'ın mutlaka bu takımda yer alması lazım.
M.Aurelio: Aynı Aurelio devam sessiz sakin kendi işini yapıyor. O artık bizden biri ve bu sene de orta sahanın değişilmez isimlerinden olacaktır.
M.Yozgatlı: Nedense benim pek beğendiğim bir oyuncu değil. sebebi de çok bencil oynaması. Ama kullandığı frikik gerçekten mükemmeldi. ama eksikler takıma eklendiğinde forma şansı bulamayacak gibi geliyor bana.
Uğur: Yavaş yavaş takıma ısınıyor. Ümitle uyum sorunları yaşadılar. En önemli eksiği olarak çizgiye inip orta yapmaması olarak gördüm. Mücadeleciydi.
Alex: Ona söyleyecek söz bulamıyorum. Zico'nun gelmesi ona doping etkisi yapmış gibi. Belki hala eskisi gibi topa basmıyor ve mücadeli değil ama artık takım için daha çok çalışıyor. sahada da Zico'nun komutanlarından biri olacaktır. Attığı gol şahaneydi. Semih'e attığı pas da gerçekten mükemmeldi. Ama kullandığı 2 serbest vuruştan birini atması lazımdı.
Semih-Zafer: Zafer'in bu takımda yer alacağını sanmıyorum. Semih mücadeleciliği ve fırsatçılığıyla bu takımın içinde yer alacaktır. Fakat onun da ilk 11 de yer alacağını sanmıyorum.
İkinci yarı sıcak ve yorgunluğun da etkisiyle pek zevkli geçmedi. oyuna giren oyuncular da oyuna pek etki etmediler.
Sonuç olarak eksik kadrosuna rağmen iyi mücadele ettiler. 2 gol yemelerine rağmen savunma göbeği de çok başarılıydı. Tuncay ve diğer forvetin(anelka ya da yeni gelecek) takıma katılmasıyla gol yollarında da sorun yaşayacağımızı sanmıyorum....
valencia bu kadar eksik bir kadro ile sahaya çıkmasına rağmen başa baş bir mücadele oldu ilk dakikalarda gole kadar fener iyi oynadı ama sonra oyun dengelendi valencianın attığı iki golde süperdi
hele ki o ikinci gol dar açıdan yapılmış süper bir vuruştu çatalın içine doğru yalnız Alex geçen senelerdeki performansının epey bir üzerine çıkıyor koşuları ile güzel bir lig bizi bekliyor
2.gol gerçekten güzeldi volkan beklemiyordu o şutu
Fenerbahçe eksik kadrosuyla bence çok başarılıydı gençler sanki yılların tecrübesi gibi olumlu davranışlar göstermesi Fener için büyük kazanç.