Galatasaray'a 2006-2007 sezonunda İbrahimoviç'i getirmiştim;
3 Milyon Sterlin, Grosso + Ümit Karan(Ümit Karan Altın Ayak ödüllü, Grosso'da dünyanın en iyi orta saha futbolcusu seçilmişti :) )
Printable View
Galatasaray'a 2006-2007 sezonunda İbrahimoviç'i getirmiştim;
3 Milyon Sterlin, Grosso + Ümit Karan(Ümit Karan Altın Ayak ödüllü, Grosso'da dünyanın en iyi orta saha futbolcusu seçilmişti :) )
bence hayatının transferini yapmışsın (tabi doğruysa)bu transferi bi daha hayatında yapamassın bnm düsüncem bu;)Quote:
Originally Posted by LaKe
Bu transfer elbette doğru. Oyuncu Platformu bölümünde bu İbrahimoviç'i transfer ettiğim kariyerde başlıklar vardı ve orda SS lerle anlatıyordum.Quote:
Originally Posted by anil26
Bu transfer GS'de benim için ilkti. Daha önce GS'ye bütçeden dolayı pek yıldız getirememiştim. Genelde 19-20 yaşındaki genç oyuncuları alır yıldız yapardım :) Yada alt yapıdan oyuncu çıkarırdım. 5.6.sezonda falanda bunların bi kısmını satıp zengin olurdum. Ama bu sefer böyle birşey oldu işte.
GALATASARAY a uğur yıldırım ı 6,250.000 dier sezon da ALE yi 6,750,000 ye almıştım
95M Ronaldinho
35M John Terry
60M Joakin diyelim sansürlüyolar çünkü
hamburga 12,5 milyona rıbery i aldım
samdoria dayken ise koreli bir forvetimi roma ya 28 milyona sattım....
öyle büyük paralar harcamıyom...
nasıl oldu o ya??ben 60 mn€ peşin verdim satmadı juve.Quote:
Originally Posted by SaMaNYoLu
nese rekorum adraino yu chelsea ye peşin 67mn€ olmak uzere toplamda 88 mn€ ya aldım
175 Milyon $ Ronaldinho'ya Ama Ronaldinho Sözleşmeyi Kabul Etmedi.Haftada 170,000 $ Verdim Gelmedi :(
ben fernando torresi beşiktaşa 08 de 81 M sterline aldım...chelsea dan..
09-10 dayım..robben 83 m € ya milan a aldım..
c.ronaldo 50mn dolar ama biraz zor oldu
47€ kaka'yı daha yeni yaptım atletico madrid'e bu transferi:D
cimriyimdir 20 milyona lucio
ronaldo+zigic=40milyon dolar
2010 yılındayım Galatasaray'da kadroma bakın..
................................GÖKHAN TOKGÖZ....................................
HAMİT ALTINTOP......FERDİNAND(FREE).....SERVET.......... ...M.FATHİ
..................DE ROSSİ(54M€)..........NURİ ŞAHİN..........................
CRİSTİANO RONALDO(71M€)......KAKA(FREE)..................... ....MESSİ
...................................ADRİANO(89M€).. ...................................
Nasıl ama kök söktüryom vallaa her takıma hileli değil takım.Bu takıma kurana kadar sözleşmesi biten değerli oyuncuları hep alıo sattım.
ben cimri davranırım genelde o kadar da para vermem ama bu kuralımı cisse için bozdum ahanda ss :D :
http://www.myehost.de/resim/images/tn_XKn60702.jpg
bu arada aceleden o kadar para verdim acil transfer etmem gerekiyordu 31 mn verdim .Onun dışında cm 03-04te genelde abartıp 80 mn aldığım olurdu :P Bu arada geldiğinden beri iyi oynuyor bi yamuğunu görmedin inşallah böyle devam eder :D
ya sallama kardeş
ben anelkayı manc.utd. a 61 milyon$ a sattım.en pahalı transferim de 27 milyon$a bojinov
Ben Defoeyi 13 € Alıp 46€'ya Man Utdye Sattım 46€ İlede Quaresma Diego Kerlonu Aldım.
anelkay reale 14.000.000.000
Ben;
45Milyon YTL Vincenzo L**uinta
25 Milyon YTL EMre Belözoğlu
15 veya 20 Civarıydı Uğur Yıldırım......
KArtalspora gelince 2005-2006 da 2. lig B de zaten, 2006-2007 de 2. lig A da olsa 2007-2008 de süper ligde olsa Nasıl oluyorda şampiyonlar ligini alıyorsun :mad: WENDEL3272 :mad: onu kimse anlayamadı yani....:mad: O zman nasıl oluyorda Torresi alıyorsun..
Yani alsan bile 2008 sezonundaysan nasıl CL Şampiyonu oluyorsun yaa...Sallama bari...:mad: :mad: :mad:
sırf torres mi ?! temur , wendel , aroujo , ufuk sahan , egemen korkmazQuote:
Originally Posted by istanbul1453
o seneki transfer bütçem 48 M idi . Oguz Sabankay'ı fenere 21 M ye musluyu 7 M ye bjkya furkan bastanı reale 22 M e sattım
resim bile koyduk seni inandıramadık helal olsun valla :mad:Quote:
Originally Posted by cristiano_deniz038
ben en fazla paramı Anderson diye bi wonderkid e harcadm sezon sonu geliyo inşallah sağlam gelir:)
44 bilyon yuro verdim
tevez 31,5 milyon dolar fenerbahce ye
ne alaka ya adam sana sallama kardeş dioQuote:
Originally Posted by wendel3272
esas sana ne alka adama cvp veriyorumQuote:
Originally Posted by büyükpivot
Football Manager 2006 bir türlü bulamadım.nerden yükleyebilirim.yardımcı olursanız sevinirim
torresi getirdim.90mlyn$ a.hem de besiktasıma yaaa:))
orjinal al netten indiremezsinQuote:
Originally Posted by kral_abdullah