ben kartalspora torresi getirmiştim 2008 de 37 M ye
ben kartalspora torresi getirmiştim 2008 de 37 M ye
bnmki adriano 120 mil dolar chelsea ye getirdim
ben o transferi 70 e hallederdimOriginally Posted by anil26
kartalsporda o para ne arıyor?Originally Posted by wendel3272
Bende zlatanı 45 Mn € ya aldım
şaka falanmı bu.Originally Posted by wendel3272
![]()
oyuna basladıgında hemen oyuncu platformunda yılın tavsiyesi başlıklı konudaki transferleri yaparsan bi kaç sezon sonra sampiyonlar ligini alırsın we dünya paran olur
Bende böyle yaptım kartalsporla ilk şampiyonlar ligi turnuvasında sadece 1 yenilgiyle full galibiyetle tamamladım . Daha önce g.birligi ile yapmıstım aynı seyi
ama ben ilk senemde aldım interliler indirim yapmıolarOriginally Posted by wendel3272
kartalsporda o kadar para var mı sen şuna editörle iyi iş cıkardım demionOriginally Posted by wendel3272
![]()
Ben Kerlon'u çok geç almıştım.47€
ibrahimovic 68 milyon dolar
yılın tavsiyesi nasıl oluyo açıklar mısınız??
benim şimdiye kadar en fazla para ödediğim transfer peşin 60trlyn+50 maç sonra 45trlyn.Kaka'leite iin.Bu oyuncuyu chelsea'ya transfer etmek içindi....
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
yılıntavsiyesi forumdaki oyuncu platformu bölümündeki bir konu baslıgıdır .Originally Posted by sercan_cavdar
5 milyon euro = galatasaraya Cesar Delgado'yu getirmek için vermiştim..pintiyim vermem fazla para![]()
![]()
amma de wermişsin haOriginally Posted by onurguard
![]()
![]()
![]()
Mohammed Sissoko 20m€Beşiktaşa aldım![]()
çook vermişin be o adama
İbrahimoviçe 67 Milyon € kayme saymıştım
barçaya zlatanı 77M$+giuly karşılığında aldım
Fazla be agaOriginally Posted by NiC 3 9
yeste'yi 25€ aldım. atletico madride
sezer ozturk valencıa ya 100 tr a sattım
ıbrahım akın 60 tr a sattım
sergıo ramos 60 tr aldım
senelık satıs rekorum 280 tr
rekor kasa 560 tr
maxımum maas:23 tr senelık
gol bası 90 mılyar verılıo
takım Atletıco ' FRENTE ' madrid
Ehehee insan CimBom'u çalıştırınca biraz pinti oluyoo haliyle,hele ilk sezonOriginally Posted by onurguard
![]()
Originally Posted by wendel3272
aga nasıl yapçan söyle noolur bak bende 87 mn euro var anlat da alayım adrianoyu yaa
İlk once inter takımını tutan italyan oyuncu al (dandikte olabilir) sonra 70 ver + o adamı ver bide 100 gol sonra maddesine 20 M ayarla 99 gol kala adamı sat 5 tane adriano gibi adam alOriginally Posted by no-name-user
![]()
istersende satma devam etsin 200-300 gol atsın diceksin neresi 70 M bu transferin bende dicemki o 20 M yonetimin sorunu borç oluyo yani
iyi yapmışınOriginally Posted by wendel3272
![]()
tuncayı 65 e sattım 70 e jo**uini fenerbahce ye transfer ettim
galiba sansürlediler joakin diyelim o zaman napalım
27 milyon + volkan babacan =milito yu aldım zaragozadan
Tuncay'ı 75M USD ye Anelka'yı 60M USD ye Chelsea 'ya...
cok fazla vermişsin ikisine en fazla30 mil dolara kapatırımOriginally Posted by Teg-Men