Besiktas ilk 60 daika harika oynadi. Gerci ben Antep'i de begendim disiplinli oynadilar ve onemli defansif hata yapmadilar. Hizli ataga cikmayi isi basardilar ancak
Runje ile Besiktas'in basi cok agriyacak bence. Bu iyi havalarda eger elinden bu kadar cok top kaciriyorsa, yagisli ve karli havalarda neler yapacagini dusunmek bile istemiyorum.
Burak cok suratli ve iyi bir oyuncu. Tek pasi ne zaman yapacagini, topla ne zaman dripling yapacagini biliyor gibi gorundu bana. Ortalari fena degil ancak daha uzerinde calismasi gerekli.
Kenan Hasagic benim cok begendigim bir kaleci. Hem ceza sahasina hakim hem de yuksek toplara cikmada zamanlamasi iyi bir oyuncu. Bence mac boyunca tek bir hata yapti o da Burak'in yerden yaptigi ortada topa mudahele edememesi idi.
Nobre'nin atilmasi cok normal. Bu tip hareketleri Nobre ilk defa yapmiyor, rakibi yildirmak amacli hep dirsegi salliyor. Gecen senelerde de bu hareketi cok yapti ama demek ki kirmizi kart gormesi icin birisinin suratina temas etmesi gerekiyordu...
Ilk yarida Diawara'ya Baki'nin yaptigi hareket penalti idi ancak herhalde o karambolun icerisinde hakem suzemedi. Baki biraz mayin gibi. Her an ters bir hareket yapabilir bir gorunum verdi. Herhalde yeni transferin gelmesi ile Baki artik yedek oyuncu olarak kullanilir.