2 veya 3 saat daha fazlasını gözlerim kabul etmiyo
Printable View
2 veya 3 saat daha fazlasını gözlerim kabul etmiyo
FM 2006'yı 2 saatten fazla bünyem kaldırmıyo. Ama CM 4'te 17-18 saat oturduğumu hatırlarım
sabah oturuyorum gece 12 de kalkıyorum yaklasık 14 saat
2-3 saat sabah 3 saatte aksam oynuorum
4 buçuk veya 5 saat sistem iyi olsa
5 saat oynuyorum.tiryakisi olduk.:)
eger arkadasimla oynarsam 2 gun basindan kalma de kalkmam herhalde:D Ama diger turlusi 1 saati gecmez
abi yeni takım kurdugum zaman 12 13 saat sonraları 8 e 9 iniyo
bi kere 8 saat oynamıştım ondan sonra 5 saat falan oynamıştım
Sadece Cuma GÜnÜ Okuldan Geldİmİ Saat 03:30 Kadar Cumartesİ 07:00 İle 23:00 Hatta Bu Nun Tavan Yaptiyida Oluyo Şuan Saat 01:32
HEE BİDE GECE PC NİN BAŞINDA BABAM UYANDIRDI BENİ (S Galatasaray)
hehe siz yine iyisiniz ben okulda eve 3 de geliorum akşam saat 10:00 a kadar her hafta içi böyle.....
hafta sonlarıda sabah saat 8:00 den akşam saat 11:00 gibi geri kapatıyorum bilgisayarı oda babamın zoruyla yoksa oynarım yani
bir kaç haftadır hiç oynayamadım bakalım sonumuz nereye gidiyor:D
SağoLsun Türkçe Paket hata verdiği için Oynayamıyorum :(
valla geceleri oturdugumda sabah direk okula gittigimi biliorum...yani gunde ortalama 6 saat falan oynuorum...
Bu oyunun ilk versiyonu "The Manager" i aldıgımda, (15 yıldan fazladır) sabahlamıştım. O zamanlar henüz CD bile yoktu. Sanırım oyun 2 diskette sıkıştırılmıştı Manager I, II, CM derken FM ile "EFSANE!" zirveye çıktı. Ve ben hala zirvede, mavinin dayanılmaz hafifliğinde, (Water skin 2006) ama uykusuzlugun agırlıgında, gündüzü geceye katık edip, FM bayragını zevkle sallıyorum. Saat mefhumum hiç yok. Bazen 36 satten fazla oynadıgım da oluyor.
İnanılmaz mı geldi? Siz inanmasanız da ben bunu yaşıyorum.
Esen Kalın/ FM siz Kalmayın.
7 Saat Sigara Gibi Alişkanlik Yapio
en az 9 saat en fazla günlerce
abi kafa durumuma bağlı.ya da takıma.mesela güçlü takımları yeniyorum.zayıflarla berbaere kalıyorum ya da yenilebiliyorum.buna uyuz olduumdan kapatıyom oyunu hemen
bazen 17 saat olduğuda oldu :D
arkadaşım ben fm değilde cm çok oynarım günde 10-11 saat oynadığım oldu bitirmeye çalışıyorumm ama sıkılıyo insan bi yerden sonraa fm 4-5 saat oynarım...
önceden en az 5 saat oynuodum artık neredeyse hiç
en az 4 saat boş olduğum günler 7 saate çıkıo
günde 2-3 saat oynuyorum
okul olduu saman 5 saati gecmez ama okul yokken 10 saatten dusmez sabah
1-2 haftadır hiç oynamıyorum sadece turnuva maçları olduğunda açıyorum şimdi özletiyorum oyunu kendime:D