arkadaşlar bi günde kaç saat fm oynuorsunuz bn en az 3-4 saat oynuom maalesef tiryakilik oldu ...tabi bazen bu rakam tavana fırlayabiliyo...
arkadaşlar bi günde kaç saat fm oynuorsunuz bn en az 3-4 saat oynuom maalesef tiryakilik oldu ...tabi bazen bu rakam tavana fırlayabiliyo...
ya kardeş dolu konu var öle araştırsan bulursun azıcık
arkadaş konu açmış bizimde bu konu hakkında yorum yapmamız gerekiyo arkadaşas böyle konu mu olur demek bana bizlere yakışmaz 4 saat arkadaşım
yaaaaa bu konudan cok var dikkat biraz
Kardeş 4-5 saat oynuyorum
Yaklaşık 5 saat falandır..
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
5-6 saat,turnuva maçları varsa değişir![]()
güne göre değişir turnuva varsa 6 saat yoksa ortalama 3-4-5 saat deişir
4-5-6-7 deişiyo valla
ilk 3-4 olmuş snra 4 sonra 4-5 snra-5-6 snra 7 ye kadar çıkmış
walla ben 3,5-4 saat flan
iyide kardeş her aynı konu açana cevap yazmak zorundaysak işimiz varOriginally Posted by zaper
ben yarım saatten fazla oynamıyorum bayıyır beni nedense fm 2006 sarmadı beni 2005 i elimden bırakamıyordum
Daha 1 ay olmadı yaa böyle bir konuya cvp verdim...Öğlen 12 gibi kalkar gece pardon sabaha karşı3 e kadar en az 2 veya 3 saat ara veriyorum o kadar...Kalanı oyundayım..
1-2 saat oynarım
saymadım hiç ama yemek yerken filan kalktığımdan eminim gerisini pek hatırlamıyorum yani evdeysem her zaman bütün gün gece farketmez.
bende valla 12 saatten aşşaı inmio zaten 4 saat uyuyorum evden çıktığım da yok![]()
2-5 saat arası
yazın evde olduğumda en az bi 5 saat oynuyrm...tabi hatun rahat bırakmıyoyine mi oyundasınnn özgünn....offff
![]()
futbol ve fm muhabbeti yapmak isteyen herkesi msne beklerim... [email protected]
ya aynı durum ya bunların hepsi mi böyle 2dk. huzur vermiyolar...Originally Posted by deadlausfb1907
en önemli maçlarda pat zil çalıyo gelio çıldırıyorum, bi kere kovdum zaten evden![]()
şimdi de msn de tutturmuş geç yazma bişeyle mi uraşıon dior![]()
![]()
konu silinmiyo mu daha önce açıldı bu konu ya
abi bi oturuşta en az 3 saat gerisini siz düşünün artık
abiler ben günde 8 saat oynuyorum abartısız gerçek
6,7 saat oynarım.arkadaşlar triyaki olmuşuz yaw![]()
ben wallahi yemin ederim
SABAH:9.00
AKŞAM:18.00
ama bazen oyun zewkliyse mesai ye falan kaldıım oluyo
ama bazende uykum gelirse yatıyom ertesi gün yeni oyuna baslıom
7gün 24 saat
en az 3. ondan sonrası değişiyor bazen işim olmazsa kalkıorum kahvaltıdan sonra uykum gelene kadar başından ayrışmıyorum. bağımlılık yaptı
evde kitli kaldım 8saat aralıksız
:s_fenerbahce: 100 ŞEREFLİ YIL :s_fenerbahce:
ilk cm 99-00 oynamıstım o zaman gunde abartısız 10 saat oynardım ama simdi o kadar cok oynayamıyorum. günde 1-2 saat maksimum
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
2saat hergun oynarım bazen 7saat bile olur ama min 2saat eger sistem iyi olsa 4saat ten asagı olmaz