A.Sebat yöneticileri şöyle bir şey demişlerdir :
"E-posta, posta kutunuzun 'Junk Mail' bölümünde yer alabilir, lütfen orayı da kontrol ediniz." :D
Printable View
hakkaten ya bir takımın yönetimi takımı ve kendisini ancak bu kadar kendini küçültebilir
yuh yani ayıp be dilensinler birde sokak sokak
Abramovich, A.Sebatspor'u böldü
Akçaabat Sebatspor Başkan Yardımcısı Hacı Osman Arslan'ın kulübü yaşadığı maddi krizden kurtarmak için Rus İşadamı ve Chelsea'nin sahibi Roman Abramovich'ten elektronik posta yoluyla yardım istemesi kulüp yöneticilerini birbirine düşürdü. Kırmızı-Beyazlıların basın sözcüsü Hakan Usta, bu tip davranışların kişilerin kendi çıkarları doğrultusunda olduğunu belirterek, "Yapılan şahsi bir olaydır. Bu şekilde hem Akçaabat hem Trabzon hem de Türk insanı küçük düşürülüyor. Biz bu davranışı kınıyoruz" dedi.
"KÜÇÜK DÜŞÜRÜCÜ İŞLER"
Gelecek ay olağanüstü genel kurul gerçekleştirecek olan Akçaabat Sebatspor'da başkan yardımcısı Arslan'ın açıklamaları kulüpte büyük bir öfke yaratırken, Basın sözcüsü Dr. Hakan Usta, "Cumhuriyetle yaşıt kulübümüzün bu tip basit şeylerle gündem olmaması gerekir. Ancak yapılan açıklama yönetimi bağlamaz. Çünkü kulübümüzde yönetim kurulu bir karar alır. Bu kararı ancak başkan ve basın sözcüsü açıklar. Diğer yöneticilerin açıklama yapma lüksü yoktur. Bu arkadaşımız kişisel çıkarları için böyle bir açıklama yapmıştır. Ancak bu açıklamalar Akçaabat, Trabzon ve Türk insanını küçük düşürüyor. Hele de kongre kararı almış bir kulüpte böyle şeylerin olması daha bir üzücü ve yakışıksız" dedi.
söyleyecek birşey bulamıyorum haberi okudum kitlendim biri bana yardım etsin:)
takımı küçük düşürmek bence bu...hadi arayıp konuşsalar neyse.bi de maille yani.oldu olcak mesaj atsaydınız.
sayn abrahmovç.bze yardım edn.çok ktü durmdayz.gördgnz gbi 2. msja geçmsn dye harf atlyorm.allh sıhhatnzi arttıra.bye.