Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 42 arası toplam 42 sonuç

Konu: Akçaabat, Abramovich'ten yardım istedi

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Spam Filter varmıymış Roman'ın mailinde
    A.Sebat yöneticileri şöyle bir şey demişlerdir :

"E-posta, posta kutunuzun 'Junk Mail' bölümünde yer alabilir, lütfen orayı da kontrol ediniz."

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Spam Filter varmıymış Roman'ın mailinde
    aaa olabilir bence bu durumu ona aciklayacak bi email atalim hee bide kenara bi yere benim ekran karti borcunu falanda eklersek iyi olur odesin isi ne

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    A.Sebat yöneticileri şöyle bir şey demişlerdir :

"E-posta, posta kutunuzun 'Junk Mail' bölümünde yer alabilir, lütfen orayı da kontrol ediniz."

auhsuha
    Hatta gönderdikleri maile eklemişlerdir belki bunu.Hani Roman spamlere bakmıyordur, uyaralım hesabı

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

hakkaten ya bir takımın yönetimi takımı ve kendisini ancak bu kadar kendini küçültebilir
    So what?
    Saike

yuh yani ayıp be dilensinler birde sokak sokak

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Abramovich, A.Sebatspor'u böldü
    Akçaabat Sebatspor Başkan Yardımcısı Hacı Osman Arslan'ın kulübü yaşadığı maddi krizden kurtarmak için Rus İşadamı ve Chelsea'nin sahibi Roman Abramovich'ten elektronik posta yoluyla yardım istemesi kulüp yöneticilerini birbirine düşürdü. Kırmızı-Beyazlıların basın sözcüsü Hakan Usta, bu tip davranışların kişilerin kendi çıkarları doğrultusunda olduğunu belirterek, "Yapılan şahsi bir olaydır. Bu şekilde hem Akçaabat hem Trabzon hem de Türk insanı küçük düşürülüyor. Biz bu davranışı kınıyoruz" dedi.

"KÜÇÜK DÜŞÜRÜCÜ İŞLER"

Gelecek ay olağanüstü genel kurul gerçekleştirecek olan Akçaabat Sebatspor'da başkan yardımcısı Arslan'ın açıklamaları kulüpte büyük bir öfke yaratırken, Basın sözcüsü Dr. Hakan Usta, "Cumhuriyetle yaşıt kulübümüzün bu tip basit şeylerle gündem olmaması gerekir. Ancak yapılan açıklama yönetimi bağlamaz. Çünkü kulübümüzde yönetim kurulu bir karar alır. Bu kararı ancak başkan ve basın sözcüsü açıklar. Diğer yöneticilerin açıklama yapma lüksü yoktur. Bu arkadaşımız kişisel çıkarları için böyle bir açıklama yapmıştır. Ancak bu açıklamalar Akçaabat, Trabzon ve Türk insanını küçük düşürüyor. Hele de kongre kararı almış bir kulüpte böyle şeylerin olması daha bir üzücü ve yakışıksız" dedi.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

söyleyecek birşey bulamıyorum haberi okudum kitlendim biri bana yardım etsin

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

takımı küçük düşürmek bence bu...hadi arayıp konuşsalar neyse.bi de maille yani.oldu olcak mesaj atsaydınız.

sayn abrahmovç.bze yardım edn.çok ktü durmdayz.gördgnz gbi 2. msja geçmsn dye harf atlyorm.allh sıhhatnzi arttıra.bye.

Quote Originally Posted by comandante View Post
    takımı küçük düşürmek bence bu...hadi arayıp konuşsalar neyse.bi de maille yani.oldu olcak mesaj atsaydınız.

sayn abrahmovç.bze yardım edn.çok ktü durmdayz.gördgnz gbi 2. msja geçmsn dye harf atlyorm.allh sıhhatnzi arttıra.bye.
    Arayıp konuşsalar demişsin de, adamlar nasıl arasın, kontörleri yoktur Ödemeli ararlar, veya çağrı atarlar, Abramovich arar

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Arayıp konuşsalar demişsin de, adamlar nasıl arasın, kontörleri yoktur Ödemeli ararlar, veya çağrı atarlar, Abramovich arar
    Egemen uzattın.1,2 tamam da camiam ile bu kadar dalga geçme hakkını görmüyorum sen de.

Anlayış göstermen dileğiyle.

Quote Originally Posted by LaKe View Post
    Valla olabilecek bir olay Abramovich Akçabaat'ı alırsa şaşırmayın
    inş alır inş

Quote Originally Posted by y_layta View Post
    inş alır inş
    Yapma hemşerim ne inşallahı

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri