Gerets:Yardım edin Koeman:Edeceğiz
Devler Ligi umutları tükenince rotayı UEFA’ya çeviren Cim Bom’da, teknik direktör Gerets, PSV’nin hocası Koeman’ın yanına giderek, Bordeaux karşısında iyi oynamalarını istedi! Belçikalı hocanın ricasına Koeman’dan olumlu yanıt geldi: Son iki maçımızı kazanıp, Gerets’e yardım etmek istiyoruz.
‘Rüya bitti ama...’
PSV Eindhoven karşısında alınan 2 talihsiz mağlubiyet karşısında büyük üzüntü yaşayan Eric Gerets, umutlarını Hollanda ekibinin antrenörü Ronald Koeman'a bağladı! 90 dakika sonrasında yaptığı açıklamada ilginç ifadeler kullanan Gerets, şunları söyledi: "Maç bittikten sonra Koeman'ın yanına giderek, bundan sonraki maçlarda iyi oynamalarını istediğimi anlattım. Şampiyonlar Ligi rüyası bitti fakat UEFA için şansımız sürüyor. Yapmamız gereken, kaybettiğimiz maçlardan ders almak."
‘Atılmadıysa yazık’
"Kırmızı kart görene kadar, tıpkı ilk maçta olduğu gibi müthiş oynuyorduk. Ancak PSV gibi diri ve kaliteli bir takım karşısında 10 kişi mücadele etmek hiç kolay değildir. Yine de 10 kişi kalan oyuncularımın yardımlaşmaları ve birbirlerine sıkı sıkıya bağlanmaları beni ilerisi için umutlandırdı. Onları, mücadelelerinden ötürü kutluyorum. Bazı pozisyonlarda tecrübe eksikliği yaşadık. Eğer Alex, gerçekten Arda'ya vurup oyundan atılmadıysa, gerçekten yazık olmuş."
‘Sevgili dostum Gerets...’
PSV Eindhoven Teknik Direktörü Ronald Koeman, Eric Gerets'in yüreğine su serpti... Hollandalı hoca, maç sonunda yaptığı basın toplantısında kendisine sorulan bir soru üzerine, "Son iki maçımızı kazanıp, gruptan çıkmak ve sevgili dostum Gerets'e yardım etmek istiyoruz" cevabını verdi. Galatasaray karşısında çok iyi bir performans ortaya koyduklarını da sözlerine ekleyen Koeman, "Oyuncularım, istediğim her şeyi harfiyen yerine getirdi, hepsini kutluyorum" dedi.
‘Kırmızı kart kader anı...’
Koeman, sözlerini şöyle tamamladı: "Galatasaray çok güçlü bir takım ve onları yenmek bizim için çok önemliydi. Oyunun gidişatını kırmızı kart değiştirdi. Fakat İsveçli hakemin kararı kesinlikle doğruydu. Belki daha fazla gol atabilirdik. Yine de sonuçtan çok memnunum." Takım kaptanı Cocu ise, "Maçı kazanmamızdaki en büyük rolü taraftarlarımızın oynadığını rahatça söyleyebilirim. Bundan sonra tek istediğimiz grubu Liverpool'un önünde, lider olarak bitirmek" diye konuştu.