1 ile 30 arası toplam 80 sonuç

Konu: ŞL C Grubu/ PSV - Galatasaray

Hybrid View

  1. #1
    Nesil
    2005
    Yer
    istanbul
    Yaş
    39
    Mesajlar
    0

    Default

    ilk yarım saat müthiş oynamamıza rağmen rakip kaleye bir türlü şut atamadık. top bizdeyken nasıl bir anda farfanla tomasın son adam olarak kaldığını anlayabilmek mümkün değilken üstüne kırmızı kart ta geldi.zaten ondan sonra maç tek kaleye döndü.

    sonrasında geretsin büyük taktik hataları başladı.hücüm müthiş oynayan top ayağındayken 3 psvliyi başına toplayan ardayı ileriden alıp sol beke koydu ve bir kere bile ileri çıkamadı buradan.oysa her aldığı topu ezen kaptıran ataklara el freni olan hasanı çıkarıp tolgayı savunmanın ortasına koysa hem iliç-arda organizasyonu devam edecek hem de sol ayaklı orhanın hücüm etkinliği solda devam edecekti.ama bizim gerets takımımızın büyük kurtarıcısı cihanı almayı tercih etti hem de ardayı çıkarma pahasına.

    galatasaray orta sahası sapır sapır dökülürken yaptığı değişiklikleri anlamak mümkün değildi.ayhan ve hasanı bu sezon hiç bu kadar kötü oynarken izlemedim inamotoyu artık saymıyorum bile.necati ise krediyi artık tüketti eksilere indi.ya devre arasına kadar toparlanacak yada gazetelerde çıkan mesleğinde(!) ilerlemeyi tercih edecek.

    avrupada bu kadar çabuk havlu atan galatasarayı 90ların ortalarından beri görmemiştik.tek umut bordeaux maçı ama bu takımla bu kafayla o da zor gözüküyor.

  2. #2
    Nesil
    2003
    Yaş
    48
    Mesajlar
    4,569

    Default

    Quote Originally Posted by dinaMYt View Post
    ilk yarım saat müthiş oynamamıza rağmen rakip kaleye bir türlü şut atamadık. top bizdeyken nasıl bir anda farfanla tomasın son adam olarak kaldığını anlayabilmek mümkün değilken üstüne kırmızı kart ta geldi.zaten ondan sonra maç tek kaleye döndü.
    Kusura bakma yazinin geri kalanini okumadan bu soylediginle ilgili ekleme yapmak istedim.

    Ne zaman top rakipteyken bir anda bizim forvetimiz ile rakip defansini karsikarsiya birakmayi ogreniriz, o zaman Avrupa'da maclar kazanir, kupalar kazaniriz.. Bu sadece Galatasaray icin degil, tum Turk takimlari icin gecerli bir durum.

    Forvet oyuncusu bosa kacmayi bilecek, orta saha oyuncusu ise o bosa kacani gorup beklemeden topu aktaracak. Ayaginda topla 1 dakika dusunup sonra etrafina bakan oyuncularla bu is olmaz, olamaz.

    Galatasaray'da bu aksam oynayanlarin arasinda sadece Arda ve Ilic'in bunu yapabilme kabiliyeti vardi.

  3. #3

    Default

    istanbulda 2. yarıya 1-0 önde girdiğimiz maçı 1-2 kaybettiğimiz gün matematiksel olarak halen bir şansımız olmuş olsada 2. tur hayallerimizin bitmiş olduğunu herkes az çok biliyordu. PSV deplasmanında en azından bir puan alabilseydik uefa için büyük bir avantaj yakalamış olurduk ama olmadı, fransadaki maç içinde pek umudum yok. en azından avrupa macerasını son sırada bitirmeyip, takımın halen bir hedefi olabileceği uefa kupasında devam edilebilmeli..

Mesaj Yetkileri

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •