Ayıp ya...
Sanki nedir mesaj sayısı...
Printable View
Ayıp ya...
Sanki nedir mesaj sayısı...
ulan yeter artık alayını göndersinler yönetiminden teknik direktörüne kadar gitsin beşiktaşa zarar veren futbolcularda gitsin yeter ya beşiktaşlı olan sinir hastası sahibi oluyor ya:mad:
Sivasspor 15. dakikada Mehmet Yıldız'ın golü ile 1-0 öne geçerek Beşiktaş'ı İnönü'de mağlup etti. Runje'nin büyük hatasının olduğu golden sonra Beşiktaş tribünleri Hırvat kaleciyi ıslıklarken, taraftar maç sonunda ise yönetimi istifaya çağırdı.
oh bu cok iyi oldu bizim acimizdan
Beşiktaş oldukça kötü bir performans gösterdiği mücadelede Sivasspor'a evinde 1-0 mağlup oldu.
ayrica 90.dakikada Beşiktaş tribünleri Sivasspor'u alkisladi.
fenerbahce 2 puan kaybetti
besiktas 3 puan kaybetti
yarin galatasaray kazanirsa cok süper olacak :D
Ben de istifaya çağırıyorum! Yeter ama, ne zaman güleceğiz.:roll:
offfffffffff offffffffffffffff hasta etti beni bu runje tigana yönetim hepsi birden gitsin istemiyoruz onlarsız daha başarılı oluruz
besiktas cok kotu oynuyor acilen tigana gitmeli
ya gercekten bizim 3.kaleci fevzi bile runjeden iyi kalecidir,ya bu kaleci degil ya pancuyu besiktas göndermeseydi kaleye koysaydi daha basarili olurdu.
ooooo ne guzel gecen hafta kazananlar kaybediyor bu haftada cimbom kazancak
Hiç umudum yok ama İnşallah...:(
Beşiktaş ciddi anlamda çöküşe geçiyor. Tigana efendi bu saatten sonra bu takıma bir şey veremez.
Beşiktaş farktan kurtuldu
Türkcell Süper Ligi'nde İnönü Stadı'nda Beşiktaş'ı 1-0 yenen Sivasspor'un Teknik Direktörü Bülent Uygun, bu göreve yeni getirildiğini belirterek Fenerbahçe karşısında yaptıkları hataları tek tek gözden geçirdiklerini oyuncularına güvenleri gelmesi için çaba hacadığını belirterek " Onlara kendinize güvenin. Yeterki gol pozisyonuna girin, kaçırmanız sorun değil dedim. Arkadaşlar kendilerinden beklenenden büyük çaba gösterdi. Onların önünde saygıyla şapkamı çıkarıyorum" dedi. Uygun Beşiktaş karşısında büyük fark kaçırdıklarını da gözlerine ekledi.
Fenerbahçe, eğer Beşiktaş'ı haftaya yenerse aradaki puan farkı 9 olacak. Fenerbahçe için büyük bir fırsat bu. Haftaya alınacak her sonuçta Fenerbahçe Beşiktaş'ın önünde yer alacak, kah 3 puan, kah 6 puan, kah 9 puan...
V.Manisaspor için büyük şans, Ankaraspor'u yenerse, haftaya da Fenerbahçe'nin ve kendisinin galibiyetiyle yükselişine devam edebilir.
maçın sonlarına doğru duyulan net tezahüratlar vardı
"Carsi uyuma, yönetim istifa"
"Satilmis taraftar istemiyoruz"
gibi şeylerdi..beşiktaşlı bir arkadaşımda güzel bir espri yaptı yanımda
çArşı Beşiktaşa'da karşı :)
bu durumda beşiktaş haftaya bizi kesin yenecek şimdiden geçmiş olsun fenere :)
çok komik gol olmuş ya yine. yani mumla arasan bu runje gibisini bulamazsın ha. bunu bulana helal olsun. alnından öpüyorum.
bu arada tigana basın açıklamasında "bu takımı ben yaratmadım benim elime verilen takım buydu yapabileceğim tek şey bu takımı daha üst noktaya taşımak olacaktır" dedi.
e bu adam geçen sene gelmedimi yahu o yapmadıda kim yaptı o zaman takımı takım kötü diyip kendini sıyırmaya çalışıyor bu adamda bu kadarda olmaz yani
Açıkçası bugün tarihi fark yiyebilirdi BJK. Sivaslıların beceriksizliklerine dua etsinler. Artık bunca zamandır hala nasıl oynatmasını gerektiğini bulamayan Tigana'nın bundan sonra BJK'ye vereceği birşey kalmadı bence. Yönetim tazminatı çok diye gönderemiyor, o zaman başta kendileri bıraksın sonra Tigana gider zaten....
Runje'nin yediği gol hakkaten çok komik bir gol. Ricardinho dünya yıldızı, Alex'ten iyi diye transfer edildi, durumu ortada. Rıdvan Dilmen az önce %100 Futbol'da "Ricardinho, Delgado gibi forvet arkaları tedavülden kalktı, iyi bir futbolcu değil. Emekliliğini Türkiye'de yapıyor." gibisinden şeyler söyledi. Bence de haklı.
yazık olmuş beşliktaşın elinde iyi ve genç bir kadro var ama nedense oynayamıyolar inşallah en kısa zamanda düzelirler...
evet fark yiyebilirdik ama sivaslılara dua etmiyorum beddua ediyorum. insan atar 4-5 tane de bişeyler değişmek zorunda kalır. sen ye bakayım sivastan inönüden 4 taneyi o zaman görürüm ben tigana mı kalıyor tazminat mı kalıyor runje mi kalıyor. valla bırak tazminat almayı sopalarla kovalaya kovalaya yollardık bunları.
Valla artik ne diyeyim bilmiyorum,her hafta ayni seyler.
Runje yedigi golde cok hatali,daha sonra bir iki top cikardi ve coca cola macin yildizi secildi:p
Bu adami Besiktas'a getirenden Allah razi olsun!
Savunmaya yine hic birsey demiyorum.Adamlar beceriksiz olmasa tarihi farka gideceklerdi.
Uzun zamandir bu kadar ruhsuz bir Besiktas daha gormemistim.Basta Yildirim Demiroren olmak uzere Jean Tigana ve ekibi,bir tanecik kalecimiz Vedran Runje,top kaybi yapmaktan baska bir ise yaramayan Jose Kleberson,geldigine cok sevindigim sevdigim icin bir tulu elestiremedigim Ricardinho ve diger siyah-beyaz formanin hakkini vermeyenler gitmeli...
beşiktaşın savunması şaka gibi...hiç göze batan adam yok...herkes kendi çapında...bi serdar iyiydi...
Fener maçı tiganın ve bazı oyuncuların son şansı olacak ve bu şansıda iyi değerlendirip hem tigana hemde bir kaç oyuncu tüm seneyi kurtarıcaktır diye düşünüyorum