Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 73 sonuç

Konu: Beşiktaş-Sivasspor

Nesil
    2006
    Yer
    Bilgisayar

Ayıp ya...
    Sanki nedir mesaj sayısı...
    Uzun aradan sonra, tekrar merhaba TURKSPORTAL !

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

ulan yeter artık alayını göndersinler yönetiminden teknik direktörüne kadar gitsin beşiktaşa zarar veren futbolcularda gitsin yeter ya beşiktaşlı olan sinir hastası sahibi oluyor ya
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Sivasspor 15. dakikada Mehmet Yıldız'ın golü ile 1-0 öne geçerek Beşiktaş'ı İnönü'de mağlup etti. Runje'nin büyük hatasının olduğu golden sonra Beşiktaş tribünleri Hırvat kaleciyi ıslıklarken, taraftar maç sonunda ise yönetimi istifaya çağırdı.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

oh bu cok iyi oldu bizim acimizdan

Beşiktaş oldukça kötü bir performans gösterdiği mücadelede Sivasspor'a evinde 1-0 mağlup oldu.
    ayrica 90.dakikada Beşiktaş tribünleri Sivasspor'u alkisladi.
    fenerbahce 2 puan kaybetti
    besiktas 3 puan kaybetti
    yarin galatasaray kazanirsa cok süper olacak

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Ben de istifaya çağırıyorum! Yeter ama, ne zaman güleceğiz.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

offfffffffff offffffffffffffff hasta etti beni bu runje tigana yönetim hepsi birden gitsin istemiyoruz onlarsız daha başarılı oluruz
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

besiktas cok kotu oynuyor acilen tigana gitmeli

ya gercekten bizim 3.kaleci fevzi bile runjeden iyi kalecidir,ya bu kaleci degil ya pancuyu besiktas göndermeseydi kaleye koysaydi daha basarili olurdu.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

ooooo ne guzel gecen hafta kazananlar kaybediyor bu haftada cimbom kazancak

Nesil
    2006
    Yer
    Bilgisayar

Hiç umudum yok ama İnşallah...
    Uzun aradan sonra, tekrar merhaba TURKSPORTAL !

Beşiktaş ciddi anlamda çöküşe geçiyor. Tigana efendi bu saatten sonra bu takıma bir şey veremez.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Beşiktaş farktan kurtuldu
    Türkcell Süper Ligi'nde İnönü Stadı'nda Beşiktaş'ı 1-0 yenen Sivasspor'un Teknik Direktörü Bülent Uygun, bu göreve yeni getirildiğini belirterek Fenerbahçe karşısında yaptıkları hataları tek tek gözden geçirdiklerini oyuncularına güvenleri gelmesi için çaba hacadığını belirterek " Onlara kendinize güvenin. Yeterki gol pozisyonuna girin, kaçırmanız sorun değil dedim. Arkadaşlar kendilerinden beklenenden büyük çaba gösterdi. Onların önünde saygıyla şapkamı çıkarıyorum" dedi. Uygun Beşiktaş karşısında büyük fark kaçırdıklarını da gözlerine ekledi.

Fenerbahçe, eğer Beşiktaş'ı haftaya yenerse aradaki puan farkı 9 olacak. Fenerbahçe için büyük bir fırsat bu. Haftaya alınacak her sonuçta Fenerbahçe Beşiktaş'ın önünde yer alacak, kah 3 puan, kah 6 puan, kah 9 puan...

V.Manisaspor için büyük şans, Ankaraspor'u yenerse, haftaya da Fenerbahçe'nin ve kendisinin galibiyetiyle yükselişine devam edebilir.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

maçın sonlarına doğru duyulan net tezahüratlar vardı

"Carsi uyuma, yönetim istifa"
    "Satilmis taraftar istemiyoruz"
    gibi şeylerdi..beşiktaşlı bir arkadaşımda güzel bir espri yaptı yanımda

çArşı Beşiktaşa'da karşı
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

çok komik gol olmuş ya yine. yani mumla arasan bu runje gibisini bulamazsın ha. bunu bulana helal olsun. alnından öpüyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Açıkçası bugün tarihi fark yiyebilirdi BJK. Sivaslıların beceriksizliklerine dua etsinler. Artık bunca zamandır hala nasıl oynatmasını gerektiğini bulamayan Tigana'nın bundan sonra BJK'ye vereceği birşey kalmadı bence. Yönetim tazminatı çok diye gönderemiyor, o zaman başta kendileri bıraksın sonra Tigana gider zaten....
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    bu arada tigana basın açıklamasında "bu takımı ben yaratmadım benim elime verilen takım buydu yapabileceğim tek şey bu takımı daha üst noktaya taşımak olacaktır" dedi.
    e bu adam geçen sene gelmedimi yahu o yapmadıda kim yaptı o zaman takımı takım kötü diyip kendini sıyırmaya çalışıyor bu adamda bu kadarda olmaz yani
    beyler herkesden özür diliyorum ntv'nin yaptığı bir hataya kurban gittim adamlar yanlışlıkla geçen senenin açıklamasını yayınlamışlar yani tigana bugün böyle şeyler dememiş bende şaştım kaldım ntv'ye

Runje'nin yediği gol hakkaten çok komik bir gol. Ricardinho dünya yıldızı, Alex'ten iyi diye transfer edildi, durumu ortada. Rıdvan Dilmen az önce %100 Futbol'da "Ricardinho, Delgado gibi forvet arkaları tedavülden kalktı, iyi bir futbolcu değil. Emekliliğini Türkiye'de yapıyor." gibisinden şeyler söyledi. Bence de haklı.

Del Piero_10 Misafir

beyler herkesden özür diliyorum ntv'nin yaptığı bir hataya kurban gittim adamlar yanlışlıkla geçen senenin açıklamasını yayınlamışlar yani tigana bugün böyle şeyler dememiş bende şaştım kaldım ntv'ye
    ntv birde övünür ciddiyeti ile

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

bu durumda beşiktaş haftaya bizi kesin yenecek şimdiden geçmiş olsun fenere
    aynen besiktas cunku her zaman feneri yenmistir

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by besiktas1903 View Post
    icimde bir his bu maci alcaz diyor ve bence bu mac besiktas guzel oyniyacak hadi insallah
    yanlis dusunmusum.
    sadece runje hatali deyil, hata yapmasaydi 0-0 olurdu. asin maci yenmeliydik.
    boyle olmuyor tigana taktigi deyistirmeli.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

yazık olmuş beşliktaşın elinde iyi ve genç bir kadro var ama nedense oynayamıyolar inşallah en kısa zamanda düzelirler...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sekopej View Post
    Açıkçası bugün tarihi fark yiyebilirdi BJK. Sivaslıların beceriksizliklerine dua etsinler.
    evet fark yiyebilirdik ama sivaslılara dua etmiyorum beddua ediyorum. insan atar 4-5 tane de bişeyler değişmek zorunda kalır. sen ye bakayım sivastan inönüden 4 taneyi o zaman görürüm ben tigana mı kalıyor tazminat mı kalıyor runje mi kalıyor. valla bırak tazminat almayı sopalarla kovalaya kovalaya yollardık bunları.
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Valla artik ne diyeyim bilmiyorum,her hafta ayni seyler.
    Runje yedigi golde cok hatali,daha sonra bir iki top cikardi ve coca cola macin yildizi secildi
    Bu adami Besiktas'a getirenden Allah razi olsun!
    Savunmaya yine hic birsey demiyorum.Adamlar beceriksiz olmasa tarihi farka gideceklerdi.
    Uzun zamandir bu kadar ruhsuz bir Besiktas daha gormemistim.Basta Yildirim Demiroren olmak uzere Jean Tigana ve ekibi,bir tanecik kalecimiz Vedran Runje,top kaybi yapmaktan baska bir ise yaramayan Jose Kleberson,geldigine cok sevindigim sevdigim icin bir tulu elestiremedigim Ricardinho ve diger siyah-beyaz formanin hakkini vermeyenler gitmeli...

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Runje'nin yediği gol hakkaten çok komik bir gol. Ricardinho dünya yıldızı, Alex'ten iyi diye transfer edildi, durumu ortada. Rıdvan Dilmen az önce %100 Futbol'da "Ricardinho, Delgado gibi forvet arkaları tedavülden kalktı, iyi bir futbolcu değil. Emekliliğini Türkiye'de yapıyor." gibisinden şeyler söyledi. Bence de haklı.
    Kazim Kanat amma atiyodu atv de
    Ricardinho gelir Alex efsanesi biter diye ..
    Ricardinho asla Alex gibi bir lider olamaz

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

beşiktaşın savunması şaka gibi...hiç göze batan adam yok...herkes kendi çapında...bi serdar iyiydi...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri