Yabancı ligler dahil olsaydı tabiki totti derdim ama iş Türkiyeye gelince cp
Printable View
Yabancı ligler dahil olsaydı tabiki totti derdim ama iş Türkiyeye gelince cp
Van Hojdoonk dışındakilere oy verenlere şaşırıyorum
Neden ki?Quote:
Van Hojdoonk dışındakilere oy verenlere şaşırıyorum
Objekltif bakmak gerekiyor olaya, Van Hojdonk'un frikikten attığı goller Prates ile eşit o zaman Van Hojdonk en iyi kullananlardan biri onunla yarışan Prates de var.
pratez güzel atıyor..... ama Van Hojdoonk GS de de oynasaydı fikrim değişmezdi.
Ben de bunu söylüyorum işte Van Hojdonk bence en iyi frikik atıcısı fakat istatisklikler Prates'i de gösteriyor ,gol krallığı gbi birşey bu Hakan Şükür'ün kalitesi belli gol kralı olduğu sezonlar belli bu sezon gol krallığında geride ama bu Hakan Şükür'ün kalitesiz olduğu anlamına gelmiyor.
bende zaten istatistiğe bakmıyorum. Pratez biraz Roberto Carlos a benziyor. kaleyi tutmama oranı P.V.H. a göre yüksek.
P.v.H ile Pratez'i kaşılaştıran cidden mantıksızdır,futbol bilgisinden yoksundur,fanatiktir :!: :!: :!:
Zidane ile Fabio Aurelio 'yu karşılaştırmak gibi ..
Fabio Aurelio iyi bir oyuncu belki Zidane kadar iyi pas oranına sahiptir ama hiç bir DÜNYANIN EN İYİ OYUNCUSU Zidane kadar iyi olamaz :!:
P.v.H Dünyanın en iyi frikik atan 5 oyuncusundan biridir :!: :!: :!: :!: :!:
Cengiz Fanatiklik değil bu lütfen obkjektif bak
İstatistiklere bakınca Prates Van Hoijdonk'un önündeydi şimdi Pierre onu yakaladı ne yani Prates Van Hoijdonk'tan daha mı iyi dedik ozaman da ,hayır...
Ben ne dedim Van Hoijdonk Prates'den daha iyi ama istatistikler berabere gittiklerini gösteriyor,ama fanatiklik sıralamsında da sen önde gidiyorsun sakin ol...
düşük diyecektim, yüksek dedim yanlışlıklaQuote:
Originally Posted by inquisitor
Koray Fanatik kim belli,neredeyse Pratez'i Hooijdonk ile karşılaştıracaksın ..
Pratez Hooijdonk'un kılı bile olamaz :!:
Quote:
Originally Posted by ABOOO
İşte cevap budur.
Bakın Siz Van Hoijdonk'u bilmiyorken(Fenerbahçelileri kastediyorum) ben Van Hoijdonk'u takip ediyordum Van Hoijdonk hayranı olduğumu daha önce de söyledim fakat hala bir takım gözlüklerle yorum yapmaya çalışıyorsunuz.
Ben isatisitklere göre berabere gidiyor diyorum siz tuttumuşsunuz bir Van Hoijdonk diye gidiyorsunuz ,istatistiklere göre şu anda 2 oyuncuda başabaş gidiyor, ama size ben size sorarsam yine Van Hoijdonk diceksiniz normaldir saygı duyarım sadece suçlamam...
Van Hoijdonk bence de Prates'den daha iyi frikik atıyor diyorum fanatik oluyorum buna sadece gülerim ve bu yorumumla eğer bana fanatik deniyorsa size de gülerim ve gülüyorum (k)
Ayrıca adım fanatiğe çıkmaya başladı ki bu beni çok rahatsız etmeye başladı.
Şimdi bu soru fanatikçedir ,yanlızca bu cevap için fanatkçe bir soruda ben sorucam...Quote:
Fanatik kim belli,neredeyse Pratez'i Hooijdonk ile karşılaştıracaksın ..
Bende diyorum ki
<<Sizin ,Van Hoijdonk'u Hagi ile Karşılaştırmanız gibi mi?>>
Hooijdonk daha profesyonel olduğu için daha büyük oyuncudur.
Farklı mevkiler karşılaştırılamaz.
Biz frikikten bahsediyoruz.Bir tarafta dünyanın en iyi frkik atan oyuncularında biri,diğeri adı sanı doğru düzgün duyulmamış bir oyuncu (bir sene Real Madrid denenmesi dışında,Real Madrid öylle çok basit oyuncu denedi ki,Celades,Baliç vs.. ) .Tamam mı ?
Hooijdonk kariyer yapmış bir oyuncu ve bütün dünya kabul etmiş ..
Hooijdonk'u ben de tanıyordum eskiden ..
Ayrıca hiç bir büyük oyuncu hakeme TÜKÜRMEZ.Hagi büyük oyuncu sıfatına layık değil :!:
Şimdi sen de Hagi'yi büyük oyuncu diye saymadın ya ben de sana fanatik diyebilirim senin bana dediğin gibi ama konuyu uzatmayacağım ve bu konuyu kapatıyorum son sözüm de şudur;
Hagi'nin futbolculuğu tartışılmaz...
Son sözüne bir fanatik FENERBAHÇEli olarak aynen katılıyorum.Quote:
Originally Posted by FrancescoTotti
tabiki prates..ama febe liler sayısal olarak üstün oldukları icin pvh secilmis..her ne kadar prates,pvh den sayısal olarak üstün olsada