Koptum ya! :D Başkanla okadar samimisiniz ha? :D:99:
Printable View
arkadaş çok belli ajax stadı başka takımla kullanuyor galiba stadı amstertam(yanlış galiba)
Amsterdam Stadı Arena nın tahmin ediyorum 40 yıl sonra falan ajax ın olacak. Bekle canım ne olur. Torunların büyütür.
Bu arada G.Saray la stadım 100000 kişilik. 2014 teyim.
ya ben erzurumspor la oynuyorum ve bende 2032 yilindayim ve sozde adima stat yapilacakti 2022 de ama olmadi uzerine on yil gecti daha birsey yok lutfen yardim edin
kendi adiniza stad nasil yapiliyor??
sonunda benim stadımda büyüyooo
etimesgut şeker çok uğraştım ültümaton verdim beni kaybetmyi göze alamadılar
ultimaton werdim paramda war inş olur...
Valla hiç karşılaşmadım böyle bişeyle ama bi çözümü vardır elbette
bende 2004 deyim barcelona ile stadım 114000 kişilik ortalama 106000 seyircim var.
normalde hemn büyütüolar cimri ajax:D
bende istedim yonetimden ultimatom werio
arkadaşlar bunlar bana göre biraz az kaldı zaten benim dememe bırakmadan yönetim uçurdu bu arada barça dayım stadyum kapasitem şu an 114 000 buyrun arkadaşlar http://http://img258.imageshack.us/i...9810184yy5.png
kardes ajax ın stadı büyümüo editörden de bak ben oynadım sonra oyunu sildim artık yeni takım alırken editörden stada bakıom werder aynı durumu yasadım simdi az alkmaarla oynuom 3.sezon 6ay bekle 18000 kişi arttırcaz dediler ajaxın stadını kullandım 6ay boyunca stad bitti adamlar koltukları taktık dedi kapasite aynı kaldı yuhhh dedim artık 3yılda 3kez stad büyütülmeye alındı sonuc aynı
yaw bnmde 2010 galatasaray.. ama 42500oldu en fzla o kdrda ultimatom verdm..
ya bnde villareal'in basindayim henuz 3.sezonum 2 uefa 1 lig sampiyonlugu aldim finansal durumda cok ii ama stad bizim diil die buyutmuo.yaww nsl gicik bsy bu ya 22500 kisiye oynuorum.bide buna care bulunsa bari yaa
benim barca ile 102700
birkaç şampiyonluk daha kazanmalısın ben fenerde 4 sezon üstüste şampiyon oldum ancak o zaman stadı büyütebildim
stadın zaten kaç bin kişilik amsterdam arena bence yeterince büyük
fm yi yapanlar "stad genişletme" şeneğinin yanına "yeni stat yapma" şeneğinide eklemeli
bende kayserisporla yaşadım ama olmuyor stad k.erciyesin bende editorden düzeltiyorum ancak o zaman yapıyor.
birde editorden kesinlikle yeni stad yapım tarihini ekleyemiyorsunuz mesela kayserinini 33 bin kişilik yeni stadı yapılıyor 2008 de bitecek ama bunu belirtemiyorsunuz editorden