Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 51 sonuç

Konu: Stadyumu Genişletemiyorum...

Default Stadyumu Genişletemiyorum...

arkadaslar ajax la oynuyorum ve 2.sezonumdayim 2.sezon da da ligi kazandim ve ilk sezonumda cl i de aldim ve hemen hemen her macta stadyumlari doldurdum
    board a stadyumu buyutseniz dedim onlarda stadyum bizim olmadigi icin buyutemeyiz dediler ben nasil kendi stadyumumu alabilirim? not:stadyumu buyutmek icin finans im war en zengin kuluplere baktim ben ilk 5teymisim

benim stadim 74.000 kislik oldu fenerbahceyim oyunda

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

benim 48.000 oldu ESKİŞEHİRSPORLA

Nesil
    2006
    Yer
    Anamur Otobüs Terminali/ANAMUR ZAFER

bnde G.Saray'la oynuorm şu 2009'dayım ve stadım 65000 kişilik ve ortalama 60000 kişiye oynuorm.ama snnki bambaşka bi durum be kanka.valla ilk defa duyuyorm

sen ulitamtom iki kere ver tamam hal olur o zaman

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by fenerbahce58 View Post
    benim stadim 74.000 kislik oldu fenerbahceyim oyunda
    Seni tanıyoruz artık söylemene bile gerek yok. Ben o 74 sayısını unutamam artık

Hmm valla belki bütçeleri kendi stadarını yapmaya yeticek kadar olursa inşa ederler bir tane. İlk 5te olabilirsin de belki ama şimdikiden daha iyi bir stad için yetmiordur belki.

stad senin degilse buyultemen buyuk ihtimale

Evet 3 mesaj sorna farkına vardın bunun. Keşke ilk başta dikkatli okusaydın.

daha yeni farkina vardim

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by emrah44 View Post
    Seni tanıyoruz artık söylemene bile gerek yok. Ben o 74 sayısını unutamam artık
    Zuhahaha Doğru Söylüosun Anca ßunla aßi dalga Dümen Yapcaksın yaa öle anlıyo Kerata

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

bırak bu işleri artık kardeş kimse sana inanmıyor sen bu sitede fazlalıksın

Dostum bende bu oyunu oynuyorum 2020 yılına geldim ama stadım ancak 58400 olabildi sen nasıl yaptın anlatsana

ya arkadaslar ben sizin stadyumunuzun kapasitesini sormadim!! nasil buyutebilirim diye sordum off !!

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Fenerbahce 58 atilmis, artik gereksiz konulara son.

kardes senin stadyumada gelince bana da oldu bundan onceki fm'lerde ama bunda Aston Villa ile hemen sahami buyutum

ya iste sorunda orda yonetime buyutn diyorum adamlar stadyum bizim olmadigi icin buyutemiyoruz diyor ultimalum olsa verecem ama oda yok

Nesil
    2006
    Yer
    Old Trafford

hmm demek ki stadyumun kiralık kardeş.yeni stad yaptırma diye bişii olması lazım.bi onu dene kardeşim
    Başka bir üye ile karşılıklı hakaretleştikleri için forumlarımızdan süresiz uzaklaştırımıştır

yok kardes sadce expand the stadium var yeni stad yap diye bisi yok

Nesil
    2006
    Yer
    Goodison Park, Liverpool

Senin iş biraz zor arkadaşım.Belki ilerleyen zamanlarda yönetim bi çaresini bulur.Henüz 2 sene olmuş.Sen yinede ümidini kaybetme

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

biraz bekle bencede kulup bişeyler yapacaktır

abi bak olaylar ve hikayeler bolumunde burock show var onun soyadinda bi stadyum yapilio istersen ona sor gerci o 2040 kadar oynamis arkadaslarin dedii dogru yapabilicek para oldugu zmn sen yonetime istek yapa yapa onnar sonunda stadyum yaparlar ki gerci ztn 50000 kisilik stadin var yani gerek te yok

Ben her zaman yaptığımı söylüyeyim , yönetime stadyumu genişletmesini söyledikten sonra ultimatom çıkıyo.Ona tıklayım no yu işaretliyorum , sonra HAZİRANIN ortasında stadyum büyültülüo.2040 a gelene kadar 19700 kişilik Atatürk Stadı oldu 51 bin küsür. Şampiyonlar Ligini aldığım sezon bi istek daha yaptım şu an kendi soyadımı taşıyan KORKMAZ STADİUM inşaatta. Yani başarı+gelir gelsin stad büyür ama stadı büyütmek için o ultimatomda no yu tıklamakda önemli.

Kendi ismime yapılan stad..

Nesil
    2006
    Yer
    Island

büyütme işini yönetim yapıyor,olacaksa olur

Öylede kendi soyadına yapılması ilginç.

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

ya birde şöle bi sorun vardı ajasxta eski oyunda belediye izin vermiyodu belki tekrar aynı sebebten dolayı olabilir ben milanınkinede genişletemedim stad bizim deil die belki bi takımla ortaktır

gelecek yıllarda gerekli görülürse yönetim yeni stad inşaa eder bence

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bende kayserı sporda olmustu para butce iidi baskana dedım baskan taraftarlara yetmyo stad accık da olsa buyutek dedım baskanda stad bızım olsa canım feda ama stad bızım deel buyutemeyıl bıde ercıyes war gıbın bısıler kastettı buyutemedım

sımdı fenerdeyım ılk yarı bıttı para durumu ıı belk buyutur dedım 65bın kısılık olcak yakında fazla buyumuyo ama olsun buyuyo ya yeter

Nesil
    2007
    Yer
    stamford bridge weya saracoğlu

aynı sorun bildiim kadarı ile milan we interdede war we bunun bi cosumu olcanı sanmıorum ama belki cok ii basarılar aldıın takdirde finansında sağlamsa eğer yonetim yeni bi stad projesi baslatabilir die dusunuorum

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri