poblo vitti
Printable View
poblo vitti
Forumlarda önerilip de fos çıkan oyuncuları yazalım
Ben baslıyorum serkan gedik
abicim sen o adamı 1.ligde oynatırsan tabii iyi oynamaz o adam 2.lig adamı forumlarda hiç görmedin mi?
2 ligde oynattım ama ben telekomspor da
o zaman haklısın fosstur bende yozgatta süper oynuyo
telekom sporrla zevkli oluyomu?
Burak yılmaz
sasa ilic ve miccoli
Akcaabat Sebat ta cok iyi oynadi onu aldigim zaman Serkan.
Denilson bende fo$ cikti
jose sosa,marcelo dl olan
vitti'yi aldim burda ovuldugunu gorunce
tek kelime ile fos cikmişti
forumlarda okudugum futbolculardan celsinho and nakamura hep 6 ile oynuolar.. ama celsinho 5 sene sonra ii oluyomus..
kendi aldiklarimdan jesus navas paso 5-6 yla oynuo..hiç tavsiye etmem birde 18m almiştim...
ama genellikle forumlarda önerilen futbolcular cok iyi oluyor.bence forumlara güvenin
celsinho ii beni 83. dk golüyle gruplara kalmamı engellemişti pislik:D:D
vitti :( .......
kesinlikle pablo vitti denen velet..her acilan konuda kendisini kotulemeye devam edicem..ne umutlarla almistim ama kotu otesi oynadi tek bir olumlu hareketini goremedim haysiyetsizin..defoldu gitti sonra verdim trabzon a..Orada da 11 mac 1 golle oynuyo yakinda gider memleketine..bence yol yakinken biraksin top pesinde kosturmayi steak restaurant falan acsin arjantinde..
bi keresinde van den borreyi kiraladım bütün bütçemi zorlayarak adam sakatlandı 2 maç oynadı gitti.
soldado milli takıma fln çağrıldı bende milli takımda golleri saydırıyodu osasunada kiralıkken saydırıyodu ben alınca bu arada bedava aldım , sahada geziodu ama 7.5 m euroya satmıştım birde xabi prieto, john collins(fulham) ve son olarak polanski
Bende Kerlonu Almıstım Büyük Umutlarla Manisaya Ama Adam Hic Bİsi Yapamadı Oynayabildigi Heryerde Oynattım Ama Hic Bİsi Yapamadı Bende Sezon Ortası Hemen Postaladım ;):D
Ben fb deyim arkadaşlar bu deividi satmanın bir yolu yok mu yav adam gitmiyor...
Drajio Srna. Aslında çok süper bir oyuncu değildi ama binbir güçlükle Championship'e getirdim takıma koydum. Onun için 4-5 oyuncumu sattım. Sırf takıma İngiltere Championship'te yıldız sayılacak bir oyuncu için. Sonuç? 6.89 ortalama. İlk fırsatta yollarım yerine genç birilerini alırım
ßen real madrıde gattusotu aldım helguera yaslandı dıe emersondanda werım aLamıodum gattusoyu aldım ama elımde patladı 55M a almıstım adam cok kotu oynuor oynatıorum duzelsın dıe yok 3 macta 1 tane penaltı yaptırıorum onun top kapmasını hafıf yaptım hala her mac sarı sampıonlar lıgınde kırmızı kart falan goruyor elımde patladı sımdıde satılıga cıkartıorum teklıfler cok az yarısını bıle wermıolar aldıgım paranın:(
Binbir zorlukla servet ödeyerek steven gerrard'ı aldım.Liverpooldayken şampiyonlar ligi maçından atılmış 5 avrupa kupası maçında oynayamayacak.Yani ilk tur yok.İlk Lig maçında 1 gol 1 asist yaptı maçın son dakikalarında sakatlandı 2-5 ay arası yok. :(
diego'yu almıştım gözlemcilerm önermşti zaten alacağım bölge de ortasahanın ortasıydı orda da sıkıntı vardı neyse aldım bunu adam amc çıktı mevkilere dikkat etmemişim neyse dedim bari yedek kalsın adamın ortalaması 6.00 oldu :D
inostroza oyundan oyuna değişen bazı özellikler var açtığım oyunda o özellikler süpper di aldım güç bela şimd izn yüzünden oynatamıyorum tam 3 senedir alamıyor izin alsa şov yapacağım top kapma ve belli başlı hücüm özellikleri 20 orta saha 3 senedir elimde balon
tevfik köse 7 ay sakatlanmıştı sattım..
kerlonu beşiktaşa aldım ama çok fena patladı kocaman bir sıfır...
Kesinlikle Arouna Kone.Gerçekte çok iyi bir futbolcu tamam FM'de hızlanma gibi bir takım kilit özellikleri de iyi ama verdiğim 10milyon dolar'ın karşılığını bir türlü alamadım Kone'den. Tek forvet koydum olmadı,kafacı bir santraforun yanına koydum olmadı ve en beteri satsan olmadı. Şu an kimseye satamıyorum son anda Galatasaray yardımıma yetişip kiralık olarak aldı kone'yi :)