Forumlarda önerilip de fos çıkan oyuncuları yazalım
Ben baslıyorum serkan gedik
Forumlarda önerilip de fos çıkan oyuncuları yazalım
Ben baslıyorum serkan gedik
abicim sen o adamı 1.ligde oynatırsan tabii iyi oynamaz o adam 2.lig adamı forumlarda hiç görmedin mi?
2 ligde oynattım ama ben telekomspor da
o zaman haklısın fosstur bende yozgatta süper oynuyo
telekom sporrla zevkli oluyomu?
Burak yılmaz
kardeşim oynatamamışsın herhalde bende çok iyi yedek ne zaman girse çakıyo golünü bence iyi adam
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
marcelo mu ?????şoktayım şu an dalga geçiyon galiba birader adam deli oynuyo bütün avrupa almaya çalışıyo şu anda benden ama seneye türk olcak hayırlısıylasatmıyom
![]()
sasa ilic ve miccoli
Akcaabat Sebat ta cok iyi oynadi onu aldigim zaman Serkan.
Denilson bende fo$ cikti
jose sosa,marcelo dl olan
vitti'yi aldim burda ovuldugunu gorunce
tek kelime ile fos cikmişti
forumlarda okudugum futbolculardan celsinho and nakamura hep 6 ile oynuolar.. ama celsinho 5 sene sonra ii oluyomus..
kendi aldiklarimdan jesus navas paso 5-6 yla oynuo..hiç tavsiye etmem birde 18m almiştim...
ama genellikle forumlarda önerilen futbolcular cok iyi oluyor.bence forumlara güvenin
celsinho ii beni 83. dk golüyle gruplara kalmamı engellemişti pislik![]()
vitti.......
Kesinlikle Arouna Kone.Gerçekte çok iyi bir futbolcu tamam FM'de hızlanma gibi bir takım kilit özellikleri de iyi ama verdiğim 10milyon dolar'ın karşılığını bir türlü alamadım Kone'den. Tek forvet koydum olmadı,kafacı bir santraforun yanına koydum olmadı ve en beteri satsan olmadı. Şu an kimseye satamıyorum son anda Galatasaray yardımıma yetişip kiralık olarak aldı kone'yi![]()
19 M$ verdiğim Kerlon 6.78le oynadı.koskoca 1 sezonda 40 maç oynadı ve 2 gol 2 asist yaptı fos mu değilmi siz karar verin.