-
valla ben Fenerbahce'nin alt yapısında bir çoçuk çıkmıştı onu oynattım benim kendi özel antreman progrogramım var onu uyguladım. Çocuğu yarım dönem yedekten çıkardım oynattım ilk 11 değil sonradan oyuna soktum.Ona rağmen çok iyi oldu ve devre arası beşiktaş 16 yaşındaki bu çoçuğa Tümer'in varisi diye 3,500,000$ teklif verdi.Satmadım tabi.Daha sonra oyunu bıraktım.
-
robertinho,juliano pacheco,edson diye 3 adam var
-
hakan lütfi regen bi adam 15 yaşındayken aldım tottenhama türk milli takımını da yönetiyrm 16 yaşında avrupa şampiyonasında oynattım en ii oyuncu seçildi şu an 18 yaşında fiyatı 44 milyon dolar üstelik transferden dolayı deil bu fiyat 3 milyon dolara almıştım
-
Arda Turan Bu Oyunda Cok Kotu Ama Ben Oynatmaktan Yanaydim We Cokta Guzel Oynuyo Birde Caner Erkin Manisada Alt Kadroya Atildi Takimima Aldim We Super.necatiyide Pek Sewmiolar Genelde Forumlarda Ama Cok Iyi Bi Oyuncu Man.und. Macina Cikarken Rafael Benitez Necatiden Cekindigini Solemisti
-
Arkadaşım Eski Konulara Msj Atmakdan Vazgeç Artık :p
-
Philemon Amponsah resmen çöplüktü şimdi büssürü 20'si var
-
volkan babacan ergin alp enis kahraman bunlar zzaten potansiyeli yuksek futbolcular
-
sercan durmuş va fatih yazıcı
-
Ben Ümit Bozkurtu Galatasaraya 6,5 Milyon £ Ya Sattım.Daha Sonra Müthiş Bir Çıkış Gösterdi Ve Newcastle United E Gitti.Daha Sonra İnanamayacaksınız Ama Ben Fenerbahçe Nin Başındayken Barcelona İstemişti Ve Şuan En İyi Savunma Oyuncularından Biri Bakalım Daha Kariyeri Neler Görecek.
-
cem sultan bu adam süpe herkes bilir burda ki 17 yaşında gol kralı oldu bende 24 golle yanında da cavenaghi var ayrieten yedekte chevanton
-
ben f.b den kamber karabulut gul enis ve ahmet yuruk u oynattım gelistirdim simdi ahmet in fiyatı 17.500.000ytl enisin 7.000.000 kamber gelecegin starı 25.000.000 oldu .
he unutmadan ayrıyete nihat ulum kaleci pilot kulubume yoladım gitti ingiltereye hull kulubune ingiliz oldu geldi ..... simdi 2013 te yim ingiliz milli kalecisi degeri 65.000.000 ytl ama ben totenham 4.300.000 e satmısıtım
-
-
yoktan olmasada yeteneğini one cıkardığım futbolcular diebiliris adu guarin mokoena vitti rafa kerlon kalou gago gerci bunlar saten adam gibi oynuolardı ama bnde olunca daa bi ii oynamaya basladılar